Державна програма «Зроблено в Україні» (національний кешбек) + Зимова єПідтримка

Чи вплаває на ваш вібір товарів участь товару/магазину в програмі "Національний кешбек"?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    71
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
Аналогічно, причому купляв в лютому та березні ті ж товари тм "своя лінія", за які в 2024 нараховували.
Це Шапіто, в мене постійно були проблеми з національним кешбеком при оплаті а-банком, то був то ні, вони зрізали ліміт, я перейшов на моно і кешбек є завжди. Причому пробував оплачувати картою а-банку дружини, то так само то був то ні.

Місто
Львів
Аналогічно, причому купляв в лютому та березні ті ж товари тм "своя лінія", за які в 2024 нараховували.
Це Шапіто, в мене постійно були проблеми з національним кешбеком при оплаті а-банком, то був то ні, вони зрізали ліміт, я перейшов на моно і кешбек є завжди. Причому пробував оплачувати картою а-банку дружини, то так само то був то ні.
Я переважно розраховуюся Сенсом, з яким проблем взагалі немає. А минулого місяця а-банк дав підвищений кешбек в АТБ 2,5 %, то думаю поюзаю в цей місяць цей банк. Я звертався до них вони сказали, що все подали. Але бачу проблеми є в багатьох. Буду мати на увазі. Ліпше тоді на крайній випадок Моно використовувати.

Місто
Львів
перейшов на моно і кешбек є завжди
Я б додав. - завжди у перевірених місцях.
Кілька разів напорювався що і при розрахунках картою моно за ті самі ліки, на які у одних аптечних мережах справно нараховувався нацкешбек, в деяких аптечних мережах його не було.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Картою нацкеша проїзд в громадському транспорті Києва сплатити можна? В приміських/міській електричках?

Зверху