Державна програма «Зроблено в Україні» (національний кешбек) + Зимова єПідтримка

Чи вплаває на ваш вібір товарів участь товару/магазину в програмі "Національний кешбек"?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    101
Статус
Закрита.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
madeinukraine.gov.ua — шукай українські товари та отримуй кешбек 10 %
Зимова єПідтримка — турбота про кожного

🛑 Прохання стриматися щодо обговорення виплати (у т. ч. строків виплат) грошових коштів на платіжну картку «Національний кешбек». Тільки офіційна інформація щодо цього.

Причина: Зимова єПідтримка
Останнє редагування модератором:
Місто
Київ
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, де в Дії шукати "Зимову підтримку" на 1000грн. Хотіла наперед розібратися де і що треба буде нажимати...

Я оновила застосунок, але нічого не знаходжу. Чи завтра буде ще одне оновлення?

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Слухайте, тут таке питання. Маю зарплатку в приваті і чорну карту моні. Раніше розраховувався приватрм і кешбек нараховувався, тепер дітвора і дружина на моно, плюс можна зробити «роздачу» коштів з рахунку, тому планую перекидувати зарплату і все таке на моню. При розрахунку з неї і того спільного рахунку буде йти кешбек чи ні?

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Кочевник, це в тему національного кешбеку в першу чергу і його нарахування. Яким чином визначається пріоритетна картка звідки йде оплата? З привата йде відсоток в нац кешбек. З моно ще не пробував, тому й питаю як обрати моно для нацкешбеку чи воно обирається автоматично. Пане Кочевник, бачу ви мої пости дуже «моніторите» й Вам все не так.

Місто
Львів
При розрахунку з неї і того спільного рахунку буде йти кешбек чи ні?
Не знаю як там з нововведенною роздачею, у мене картки моні основні для покупок, але зрідка юзаю і свої приватівські і нацкешбек з них теж без проблем нараховується, він же на один ІПН в Дії заведений.

DeHuC

Местный мистер дизлайк
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi 11T
Слухайте, тут таке питання. Маю зарплатку в приваті і чорну карту моні. Раніше розраховувався приватрм і кешбек нараховувався, тепер дітвора і дружина на моно, плюс можна зробити «роздачу» коштів з рахунку, тому планую перекидувати зарплату і все таке на моню. При розрахунку з неї і того спільного рахунку буде йти кешбек чи ні?
Суто теоретично, якщо картка буде відображатись в меню підключення до нарахування нацкешбеку, то має нараховуватись.

Вкладення

• 5240353571847474608.jpg
    5240353571847474608.jpg
    55.2 КБ · Перегляди: 26

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Яким чином визначається пріоритетна картка звідки йде оплата?
Яка пріоритетна карта? Ти взагалі зараз про що?
Куди виплачувати: на Приват чи Моно? Так ти сам в своїй дії обираєш.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Кочевник, ні. З якої картки є розрахунок. Куди, я обираю сам. То думав, що треба обирати моно замість привата для розрахунку з картки, щоб кешбек нараховувався

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ти сам обираєш, якою картою платити в магазиеі/інткрнеті. Хочеш Моно, хочеш Приватом. Хочеш, відкрий Піреус.

Місто
Кропивницький
Кочевник, тобто десь обирати карту для оплати, як на скріні вище з якої буде оплата не треба?
Коли відкриваєш карту НК в банку, то там в договорі написано, що ти передаєш інформацію про покупки з усіх карт цього банку державі. Тобто ти можеш відкрити 10 карток НК у 10 банках і платити будь-якою картою будь-якого банку і всі покупки будуть приходити в дію, і кешбек буде виплачуватися на 1 карту, яку ти обереш в дії.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Пункт 3 в кожного банку реалізований по своєму.
Десь необхідно відкрити карту НКБ і всі карти для оплати підключаться, десь необхідно руцями вмикати кожну карту.

Чи можна отримувати НКБ одночсно за розрахунки Моно, Привотом, Сенсом, Глобусом і Райфом - так, можна.

В Привата і Моно обов'язковим є відкриття карти НКБ і автоматичне підключення нарахування по всіх картках.

Останнє редагування:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Sankosan, тобто треба мати мені карту нац кешбеку в моно і приваті, вірно? Щоб з обох карток оплати йшли в нац кешбек
Post automatically merged:

Андрюх@dp.ua, тобто зарахування йде з оплат по ІПН, а не по банку чи номеру карти з якої я розраховуюсь? От це мені не ясно

Статус
Закрита.
Зверху