Державна програма «Зроблено в Україні» (національний кешбек) + Зимова єПідтримка

Чи вплаває на ваш вібір товарів участь товару/магазину в програмі "Національний кешбек"?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    101

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
madeinukraine.gov.ua — шукай українські товари та отримуй кешбек 10 %
Зимова єПідтримка — турбота про кожного

🛑 Прохання стриматися щодо обговорення виплати (у т. ч. строків виплат) грошових коштів на платіжну картку «Національний кешбек». Тільки офіційна інформація щодо цього.

Причина: Зимова єПідтримка
Останнє редагування модератором:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Sankosan, тобто треба мати мені карту нац кешбеку в моно і приваті, вірно? Щоб з обох карток оплати йшли в нац кешбек
Post automatically merged:

Андрюх@dp.ua, тобто зарахування йде з оплат по ІПН, а не по банку чи номеру карти з якої я розраховуюсь? От це мені не ясно

Місто
Кропивницький
Sankosan, тобто треба мати мені карту нац кешбеку в моно і приваті, вірно? Щоб з обох карток оплати йшли в нац кешбек
Post automatically merged:

Андрюх@dp.ua, тобто зарахування йде з оплат по ІПН, а не по банку чи номеру карти з якої я розраховуюсь? От це мені не ясно
Так, треба відкрити НК у двох банках.
Ну банк передає інформацію в дію з номером карти, з якої була покупка, там написано внизу в кожній покупці.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
тобто зарахування йде з оплат по ІПН, а не по банку чи номеру карти з якої я розраховуюсь? От це мені не ясно
Зарахування йде по номеру рахунку картки, якою ти розраховуєшся!

тобто треба мати мені карту нац кешбеку в моно і приваті, вірно? Щоб з обох карток оплати йшли в нац кешбек
Не зовсім так. Що в Приваті, що в Моно, відкриття картки Нацкешбеку приводить до автоматичного підключення всіх твої карток до програми нарахуванння НКБ.
В Сенсі, Райфі, Укрисибі для цього картку НКБ відкривати немає необхідності. І можна вибрати які саме картки ти хоче підключити в п.3 з твого скріншота.

Qst

Місто
Киевская область
А вот такой вопрос. Один из способов подать заявку на тысячу - "в отделении Укрпочты – выплата придет на специальный счет"
Что за счет, как пользоваться им?
Приходити в своє відділення Укрпошти і питати, чи прийла тобі тисяча.
И? Пришла, допустим. Как пользоваться? Говорить оператору, куда заплатить за коммуналку, например? Купить у них продукты? Т.е. деньги не наличкой, не на карту, а некий счет на предъявителя?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
И? Пришла, допустим. Как пользоваться? Говорить оператору, куда заплатить за коммуналку, например?
Так. І говориш, що це за комуналку, а все решта віддайте продуктами.

• Like
Реакції: Qst
Місто
Хмельницький
Місто
Хмельницький
І ще щодо привату (із спілкування в чаті в додатку) - всі нові та первипущені картки також автоматично приєднуються до програми.
Картки на довірену особу - ні. Та особа, на ім'я якої випущено картку, має самостійно доєднатися до програми з підписанням, що всі її картки приєднуються до програми після випуску картки нацкешбек в приваті.

Qst

Місто
Киевская область
И? Пришла, допустим. Как пользоваться? Говорить оператору, куда заплатить за коммуналку, например?
Так. І говориш, що це за комуналку, а все решта віддайте продуктами.
На сайте Укрпошты нашел разъяснение, кому интересно: Укрпошта допоможе доставити та використати «Зимову підтримку 2025»

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Матвєй, якщо звернутися до підтримки monobank, то підключити нарахування кешбеку по програмі за розрахунок картками monobank можна й без відкриття в банк картки "Національний кешбек".

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Місто
Київ
Телефон
Samsung M12 (Life, Lyca)
А попередній раз коли в дії з'явилось? Наче вночі чи я щось, по старості, забув?

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Слухайте, тут таке питання. Маю зарплатку в приваті і чорну карту моні. Раніше розраховувався приватрм і кешбек нараховувався, тепер дітвора і дружина на моно, плюс можна зробити «роздачу» коштів з рахунку, тому планую перекидувати зарплату і все таке на моню. При розрахунку з неї і того спільного рахунку буде йти кешбек чи ні?
Ну давайте все з початку.
Ви у Monobank відкриваєте картку національного кешбеку (далі НКБ) та даєте доступ до всіх своїх карток - Чорна та Біла.
10% від держави будуть зараховані на картку НКБ (їх може бути декілька - у кожного банку), яку Ви самі оберете в "Дії".
Тому якщо робити "спільну картку", треба перевірити - чи підключена вона до НКБ.
Якщо ж оплата "спільною карткою" не дасть нарахування 10% від держави - тоді додавайте СВОЮ Чорну або Білу картку до гаманця дружини чи дітей або батьків. Це я маю на увазі Google/Apple Pay.
І не забувайте - 10% буде видно наступного дня, а значить і нараховано.
Я особисто перевіряв - купив у "Форі" хліб в четвер, а в п'ятницю після обіду "Дія" вже показує цю операцію.
Але зважайте, що гарантовано кешбек можна отримати за 482. Якщо штрих-код 2... (внутрішня база виробника), то 10% не гарантуються (це вже як повезе).Ну або сканером у Дії перевіряйте тоді.

Місто
Киев
Хлопці вже є подав заявки У розділі Сервіси зимова підтримка
В прошлый раз можно было подать заявку не в диэ , а на каком-то сайте , и пенсионер шёл весело на почту пополнять мобилку , в этот раз будет ли такая функция !?

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Sanyok77, у мене було питання в іншому. Якщо я проводжу оплату з привата, де й була є-підтримки карта- все нараховувалось. А для розрахунку з моно банку треба теж замовляти карту е-підтримки для зарахування кешбеку, чи воно автоматично підтягує по ІПН/ще чомусь і збирає з усіх моїх карток для виплат автоматично

Зверху