Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:
Вітаю!Купив 2 рази книги в Книгарні Є (14 і 17.11) вже 19 випадково зайшов в дію і побачив кешбек. Кілька цікавих (як би не сказати чудних) обставин:
- кеш нараховано лише на 2-е замовлення, за 1-е нічого;
- нараховано лише за книги 2х окремих видавництв, книги купувалися від 4х і всі вони українські;
- нараховано дійсно на суму до знижок, але справа в тому, що в магазині явно працює колишній маркетолог зі спортлайфу, і дуже любить ставити знижки ледь не 99%, а початкова ціна скоріше за все ніколи не існувала, бо ніде ні в конкурентів ні у видавництв таких цін і приблизно немає;
- фіскального чеку на цю покупку немає, хоча він є на інші покупки в тому ж атб.
Перша покупка за 14.11 так і не підтягнулася до дії, хоча там були 2 видавництва долучені до програми. Окрім 2-ї за 17.11, яка буда оброблена наче коректно, я купляв книги ще один раз на чорну пʼятницю 1.12 і на цю покупку також був нарахований кешбек. Не писав нікому, ні в Абанку ні в Є з цього приводу. Як варіант (окрім бардака), що нацкеш в Є на початку листопада ще не був налаштований лалежним чиномВітаю!Купив 2 рази книги в Книгарні Є (14 і 17.11) вже 19 випадково зайшов в дію і побачив кешбек. Кілька цікавих (як би не сказати чудних) обставин:
- кеш нараховано лише на 2-е замовлення, за 1-е нічого;
- нараховано лише за книги 2х окремих видавництв, книги купувалися від 4х і всі вони українські;
- нараховано дійсно на суму до знижок, але справа в тому, що в магазині явно працює колишній маркетолог зі спортлайфу, і дуже любить ставити знижки ледь не 99%, а початкова ціна скоріше за все ніколи не існувала, бо ніде ні в конкурентів ні у видавництв таких цін і приблизно немає;
- фіскального чеку на цю покупку немає, хоча він є на інші покупки в тому ж атб.
Є у вас якісь зміни щодо нацкешбеку з Є?
У мене за місяць з 3 покупок в Дії з'явилася тільки 1, найменша, хоча видавництва в кожній з них беруть участь в програмі. Опдачував А-Банком, не знаю до кого звертатися.
У фейсбуці Федорова, вчора наче вже хтось радивЧи існує механізм повторного розгляду системою Нацкешбек неспрацьованого нарахування кешбека (за зверненням покупця з реквізитами чека)?
мені таке ж відповіли через більше ніж тиждень. навіщо я їм тоді фото чека кидав і повністю заповнював деталі операції. там же дофіга пунктів було не дуже зрозумілих.Міні, Я ранее обращалась, скидывала чеки поддержке Дии. Они включили дурака. Вот их первый ответ:
Навіщо?тем у кого кешбек не начисляют надо зайти в свою карту нац кешбек , подскажу только по монобанк
Впевнений, що не передається? Скорше не обліковується оператором вовиного кешбеку.Тобто проблема не в картці, а в тому, що інформація по транзакціям магазину з якоїсь причини не передається.
Конечно, этож не для того чтоб людям легче стало а чтобы 2 месяца красиво обещать.Впевнений, що не передається? Скорше не обліковується оператором вовиного кешбеку.Тобто проблема не в картці, а в тому, що інформація по транзакціям магазину з якоїсь причини не передається.
Можливо. Просто бачу що з карткою все норм, в інших магазах нараховує. А з АТБ - біда. Можливо зробили якись фільтр - хто багато кешбеку вигрібає - зробимо так, що не буде нараховуватисьВпевнений, що не передається? Скорше не обліковується оператором вовиного кешбеку.
У мене нарахували 2-го й 5-го . Купляю в АТБ продукти що пiдходять пiд нацкешбек кожен деньМожливо. Просто бачу що з карткою все норм, в інших магазах нараховує. А з АТБ - біда. Можливо зробили якись фільтр - хто багато кешбеку вигрібає - зробимо так, що не буде нараховуватисьВпевнений, що не передається? Скорше не обліковується оператором вовиного кешбеку.