Державна програма «Зроблено в Україні» (національний кешбек)

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy

kvv

Місто
Ровно
де ви поповнюєте Лайф без комісії з нкб?

в застосунку Лайфа перевищення лімітів Гпей або відхилено банком(хоча кошти списуються).
ПУМБ запевняє, що операція успішна проте через декілька годин кошти вертаються.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ніби обмеження 600 на один платіж в Portmone. Спробуй декілька платежів.

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: kvv
Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Если чек уже есть в Дие и кешбек насчитан, то после отмены заказа его уберут? Никто не сталкивался с такой ситуацией?

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Ночью на ощАД пришла "вовина 1000" пенсионерке 85 лет - оформлялось в Дие во второй половине дня 4 декабря. Знаю что был затык - кто оформлялся в первой половине дня 4.12 - получили больше недели назад - по более поздним пока не платили. Возможно процесс пошел, но у пенсионерки, которой я помогал оформится 6.12 пока пусто... В Дие надпись гласит что должны выплатить в течении 10 раб.дней - но сроки кроме самых первых выплат очевидно, что не соблюдаются

Місто
Київ
Добрий день. Підключилася до програми "нац.кешбек". В АТБ розраховуюсь карткою від Райфа.
В Дії я можу вибрати, щоб виплата кешбеку була на картку Привата (туди де й вовина тисяча)?
Чи треба щоб були картки одного банку?

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
А хтось вже отримував нац.кешбек з купівель у Розетці? З 2-го по 16-те грудня 4 замовлення виключно з НК-товаром і досі анічичирк – Дія їх не бачить. Розеточні бот-оператори відморожуються і одностайно торочуть мені – "згідно з умовами нарахування, виплата нац.кешбеку вібувається до 20 числа наступного місяця"©

Місто
Дніпропетровська область
Телефон
Poco X6 Pro
можна різних. можна декілька карток підключити за витрати з яких буде нараховуватись кешбек. а от виплата на будь який банк можна. тільки от з нового року можуть закрити програму, бо наче гроші на неї не виділили.

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Добрий день. Підключилася до програми "нац.кешбек". В АТБ розраховуюсь карткою від Райфа.
В Дії я можу вибрати, щоб виплата кешбеку була на картку Привата (туди де й вовина тисяча)?
В мене картка Райфф-АТБ так і працює – нац.кешбек зараховується на НК--картку Привата, в Райффі НК-картку взагалі не відкривав. У MyRaif зайдіть в меню "Інше" > "Національний кешбек" > "Налаштування під'єднаних карток" – там побачите/зрозумієте.
Post automatically merged:

тільки от з нового року можуть закрити програму, бо наче гроші на неї не виділили.
Дія каже
Screenshot_2024-12-26-18-49-05-657_ua.gov.diia.app-edit.jpg
...але все можливо.

Зверху