madeinukraine.gov.ua — шукай українські товари та отримуй кешбек 10 %
Зимова єПідтримка — турбота про кожного
Зимова єПідтримка — турбота про кожного
Причина: Зимова єПідтримка
Останнє редагування модератором:
На приват по одному акку НК капнул примерно мин. 20 назадКому-то пришел уже кэшбэк за ноябрь? У меня в Дии уже неделю показывает, что "в обработке".
Чому лише 147 грн?На приват пришло 147 грн минут 30 назад
Сколько насобирал, столько и пришлоЧому лише 147 грн?На приват пришло 147 грн минут 30 назад
НІ!!!а получится самому пополнить карту нац кешбек и потом потратить всю сумму целиком?
можна різних. можна декілька карток підключити за витрати з яких буде нараховуватись кешбек. а от виплата на будь який банк можна. тільки от з нового року можуть закрити програму, бо наче гроші на неї не виділили.Чи треба щоб були картки одного банку?
В мене картка Райфф-АТБ так і працює – нац.кешбек зараховується на НК--картку Привата, в Райффі НК-картку взагалі не відкривав. У MyRaif зайдіть в меню "Інше" > "Національний кешбек" > "Налаштування під'єднаних карток" – там побачите/зрозумієте.Добрий день. Підключилася до програми "нац.кешбек". В АТБ розраховуюсь карткою від Райфа.
В Дії я можу вибрати, щоб виплата кешбеку була на картку Привата (туди де й вовина тисяча)?
Чи треба щоб були картки одного банку?
Дія каже ...але все можливо.тільки от з нового року можуть закрити програму, бо наче гроші на неї не виділили.