madeinukraine.gov.ua — шукай українські товари та отримуй кешбек 10 %
Зимова єПідтримка — турбота про кожного
Зимова єПідтримка — турбота про кожного
Причина: Зимова єПідтримка
Останнє редагування модератором:
В АТБ востаннє купував 31.12, тобто, ще в грудні – нарахувалось.а за атб за січень комусь нараховувався кешбек, а то в мене щось за жодну покупку немає, за сільпо і розетку є нарахування
На початку у мене і в Сільпо не проходили завжди кешбеки, так як, мабуть, не всі термінали налаштували. Тому проблема може в цьому бути.Саме так я і робив. Перевіряв і аптеку, і ліки на наявність в реєстрі НК. Робив закупи саме в тих аптеках, саме тих ліків. По сьогоднішній день ніякого кешбеку не відбулося. Аптеки були за різними адресами. Повсюди зась. Тому застерігаю.Айрини, Питання було не про нарахування, а про витрати.
В плані нарахування, залежить не тільки від аптеки, а і від конкретного товару. Все легко перевірити можна на сайті.
Можуть, треба тільки податковий код в Дія. Спочатку через Ощад24 відкрити картку, коли вона з'явиться, зайти в Дія і подати заявку.Пенсіонер, у якого є смартфон і додаток Ощаду, але немає ід-карти чи закордонного, може встановити Дію і відправити заявку на зимову єПідтримку?
Ну это как раз нормально - вы собираетесь сделать перевод с карты на карты (и пофиг что она тоже НК - моня кстати об этом не знает), а переводы по данной карте не предусмотрены в принципе никуда - только оплата за товары и услуги подпадающие под программу (ну или возврат не использованных средств госказначейству)Паскуди.
Для сплати комірного зі своєї нацкешбецькоі Монокартки НЕ можна перевести на таку ж саму , але Привату.
комиссия за что? За зачисление вовиной тысячи на карту ощада? Нет - это бесплатно. Оплата с карты того же комуналя - тоже без комиса со стороны ОщадаFanatik, комісія якщо не помиляюся 1%
а чому мало бути можна?Для сплати комірного зі своєї нацкешбецькоі Монокартки НЕ можна перевести на таку ж саму , але Привату.
2%Fanatik, комісія якщо не помиляюся 1%
До сраки та перевірка, навіть якщо Дія по сканеру показує, що штрихкод - під кешбеком, все визначить налаштування терміналу.легко перевірити можна на сайті
так -за атб за січень комусь нараховувався кешбек