Державна програма «Зроблено в Україні» (національний кешбек)

Місто
Харків
а за атб за січень комусь нараховувався кешбек, а то в мене щось за жодну покупку немає, за сільпо і розетку є нарахування

про аптеку можу додати, що нараховувався у оптових цін та копійці, в інших не вдалося - бажаємо здоров'я та ще якась, що зарахувалися то замовляв на сайті, а оплачував в аптеці, бо при онлайн не впевнений чи було би

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
а за атб за січень комусь нараховувався кешбек, а то в мене щось за жодну покупку немає, за сільпо і розетку є нарахування
В АТБ востаннє купував 31.12, тобто, ще в грудні – нарахувалось.
З Розетки, те що сплачував онлайн, не нарахувалось нічогісінько; що платив оффлайн на касі – підтягнулось наступного ж дня.
2 рази купував НК ліки в АНЦ – нараховано, без питань.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Айрини, Питання було не про нарахування, а про витрати.
В плані нарахування, залежить не тільки від аптеки, а і від конкретного товару. Все легко перевірити можна на сайті.
Саме так я і робив. Перевіряв і аптеку, і ліки на наявність в реєстрі НК. Робив закупи саме в тих аптеках, саме тих ліків. По сьогоднішній день ніякого кешбеку не відбулося. Аптеки були за різними адресами. Повсюди зась. Тому застерігаю.
На початку у мене і в Сільпо не проходили завжди кешбеки, так як, мабуть, не всі термінали налаштували. Тому проблема може в цьому бути.
Post automatically merged:

До речі, помітив, що список товарів/виробників не тільки розширюється, але і зменшується. Наприклад, за Агуню раніше нараховували, тепер - ні.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Мені найбільше подобається, коли робив оплати в магазинах Наш край. Заплатив, а зранку вже є кешбек. Не треба чекати кілька днів на зарахування, або взагалі не зараховують кешбек, бо щось в магазині не так налаштовано. Батьки там постійно беруть і теж чітко зранку вже є кешбек. І коли є акційна ціна на товар, кешбек теж приходить.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Пенсіонер, у якого є смартфон і додаток Ощаду, але немає ід-карти чи закордонного, може встановити Дію і відправити заявку на зимову єПідтримку?

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Пенсіонер, у якого є смартфон і додаток Ощаду, але немає ід-карти чи закордонного, може встановити Дію і відправити заявку на зимову єПідтримку?
Можуть, треба тільки податковий код в Дія. Спочатку через Ощад24 відкрити картку, коли вона з'явиться, зайти в Дія і подати заявку.

Місто
Київ
Телефон
Poco m4 pro 5g
Паскуди.
Для сплати комірного зі своєї нацкешбецькоі Монокартки НЕ можна перевести на таку ж саму , але Привату.

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Паскуди.
Для сплати комірного зі своєї нацкешбецькоі Монокартки НЕ можна перевести на таку ж саму , але Привату.
Ну это как раз нормально - вы собираетесь сделать перевод с карты на карты (и пофиг что она тоже НК - моня кстати об этом не знает), а переводы по данной карте не предусмотрены в принципе никуда - только оплата за товары и услуги подпадающие под программу (ну или возврат не использованных средств госказначейству)

Fanatik, комісія якщо не помиляюся 1%
комиссия за что? За зачисление вовиной тысячи на карту ощада? Нет - это бесплатно. Оплата с карты того же комуналя - тоже без комиса со стороны Ощада

Місто
Київ
Кочевник, а нафіг воно треба? В телеграмі он деякі розумники на цьому заробляють по 20% комісії беруть за вивід. Хай народ користується.

Місто
Київ
а чому мало бути можна?
по-перше, банк не бачить у чужому банку, там унiверсалка, чи НК, чи голд дiджитал чи ще яка (лише здається КДВ вмiє впiзнавати, щоб враховувати комiс)
по-друге, карту “Національний кешбек” апрiорi не можна поповнити нецiльовими способами, та й переказувати по номеру з неi теж

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
легко перевірити можна на сайті
До сраки та перевірка, навіть якщо Дія по сканеру показує, що штрихкод - під кешбеком, все визначить налаштування терміналу.

за атб за січень комусь нараховувався кешбек
так -
national-cashbk-202501.jpg

Зверху