madeinukraine.gov.ua — шукай українські товари та отримуй кешбек 10 %
Зимова єПідтримка — турбота про кожного
Зимова єПідтримка — турбота про кожного
Причина: Зимова єПідтримка
Останнє редагування модератором:
Я теж здивувався, але факт. Цікаво що одна зі знайомих, пенсіонерка з житлом тут, всі 3 роки що перебуває там, продовжує з-за кордону отримувати субсидію на тутешнє житло. Тобто соцслужби за базою прикордонної служби не перевіряють.не думав, що будуть перевіряти
Не соглашусь - знаю несколько кейсов когда молодежь, успешно отоваривала "вовину тысячу" в МакДональдсе и была данным фактом весьма довольнабільшість молоді навіть і не збиралася подавати заявки на тисячу.... просто сума для них смішна, ще й не дуже є куди її витрати, якщо живеш у орендованому помешканні.
Вони все перевіряють, просто у пенсіонерів за віком є право отримувати субсидію, якщо вони перебувають у Європі, прочитайте постанову уважноЯ теж здивувався, але факт. Цікаво що одна зі знайомих, пенсіонерка з житлом тут, всі 3 роки що перебуває там, продовжує з-за кордону отримувати субсидію на тутешнє житло. Тобто соцслужби за базою прикордонної служби не перевіряють.не думав, що будуть перевіряти
Щодо 12 млн заявок, то, гадаю, більшість молоді навіть і не збиралася подавати заявки на тисячу. Причому, навіть не з міркувань "щоб мене не обчислили", а тому що просто сума для них смішна, ще й не дуже є куди її витрати, якщо живеш у орендованому помешканні.
У такому разі лишається жахнутися реальній кількості людей в Україні.молодежь, успешно отоваривала "вовину тысячу" в МакДональдсебільшість молоді навіть і не збиралася подавати заявки на тисячу.... просто сума для них смішна, ще й не дуже є куди її витрати, якщо живеш у орендованому помешканні.
Я тим не цікавився за відсутністю такої потреби для себе. Але точно пригадую що ще до війни у анкеті на подачу субсидії був окремий пункт "чи перебуваєте ви більше 90 днів за кордоном".Вони все перевіряють, просто у пенсіонерів за віком є право отримувати субсидію, якщо вони перебувають у Європі, прочитайте постанову уважно
Субсидія дається на домогосподарство, а не на людину.кордону отримувати субсидію на тутешнє житло. Тобто соцс
Що це за казуїстика?Субсидія дається на домогосподарство, а не на людину.кордону отримувати субсидію на тутешнє житло. Тобто соцс