Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:
Найбільші продуктові мережі України підтвердили приєднання до програми "Національний кешбек".
Про це виданню Forbes Ukraine розповіла виконавча директорка Ukrainian Food Retail Alliance (UFRA) Наталія Петрівська.
Forbes пише, що з вересня "АТБ-маркет", "Сільпо", Novus, Varus та "Auchan Україна" офіційно приєднаються до програми і долучаться до її бета-тестування.
"Ритейлери вважають, що окрім підтримки українських товарів, програма допоможе виділити прозорих гравців ринку роздрібної торгівлі, адже для нарахування кешбеку продавець повинен видати покупцю фіскальний чек", – розповіла Петрівська.
Зараз проводяться останні консультації з Мінекономіки та внутрішні технічні узгодження в торговельних мережах. Кожна мережа самостійно повідомить покупцям про запуск роботи програми Національний кешбек у магазинах.
На цю картку лише один раз на місяць будуть виплачувати кешбек. І з неї можна буде витрачати лише ті "кешбечні" кошти.Після пуш-сповіщення від Приватбанку, відкрив картку. Далі в Дії вибрати цю картку для зарахування кешбеку (підтягнулась відразу).
Post automatically merged:
З інших карток привату - перекинути на цю картку грошей не дозволяє. З іншого банку - також. То якою карткою тепер оплачувати свої "національні" покупки?
то ж подакцизный товар. а вот на хавку наверное пройдет. но тоже не понятно как об этом узнать.Треба їхати заправлятись і перевіряти.
Переглянути вкладення 63216
В моно без проблем открылась эта карта и затянулась в дию.покупки - чи умовний mono теж знатиме
Дякую за підказку, не буду займатись мозколюбством приватівським (все зламалось ще на етапі додавання картки Універсальна в гугл пей).В моно без проблем открылась эта карта и затянулась в дию.
Даили только карты тех банков где открыта карта нацкеш?
Думаю, что надо ознакомиться со всеми предложениямиDeHuC, думаете стоит открыть сенс?
----------------
я вот не могу понять как затянуть карты 2х банков на этот кешбек
или только карты тех банков где открыта карта нацкеш?
Зная наших законодателей то мне кажется что обязательно будет учитываться.А этот кешбек будет учитываться при назначении субсидии и других соц выплат?
Не АТБ добавляет, а производитель свой перечень товаров.чтото сильпо не видно в списке.
в атб все товари добавили? я так понимаю я могу прийти взять товар с кодом 48 и уже будет кешбек?