Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:
Кешбек на неї зараховуватимуть, а оплата з інших карток.А як поповнювати приватівську карту для кешбеку, якщо з інших карт перекинути не дозволяє?
А що самеі де?Купив авторизований товар в авторизованому магазині. Кешбеку поки що ніде не світиться
Вы не пополните!Спробував
Карта подвязывается с Дии .к поступлениям средств
По-перше, ви можете не давати доступ до ВСІХ рахунків. Можна обрати якусь одну картку і нею розраховуватися в магазинах, що підпадають під цей кешбек. (UPD. Так в більшості банків працює. Але в деяких, в тому числі Приватні, автоматично всі картки беруть участь в програмі)Если я дам доступ ко всем счетам в банках, то ведь анализироваться будут не только покупки? Не будет ли потом вопросов к поступлениям средств от продаж? Хоть я и мало продаю (в основном ненужное из дома), но как-то боязно. Или я ошибаюсь?
От те саме на думці. Найлегше, що приходить в голову - це платити в магазині тими банками, куди "ліві" кошти не заходять. Але це ж лишній гемор.Если я дам доступ ко всем счетам в банках, то ведь анализироваться будут не только покупки? Не будет ли потом вопросов к поступлениям средств от продаж? Хоть я и мало продаю (в основном ненужное из дома), но как-то боязно. Или я ошибаюсь?
а звідки ця інформація, підкажіть? десь є конкретика, чи це чисто власна думка?По-друге, банк буде передавати дані лише тих транзакцій, що зроблені в магазинах чи інших закладах, які беруть участь в цій програмі.
Дані про транзакції на ОЛХ, особисті перекази коштів і тд - не будуть передаватися.
То трохи локальна історія - в "Сімі" хліб від "Теремно хліб".А що самеі де?
В списку присутній. Хоча може їх декілька по факту різних.happy_stone, Може той сімі не підійшов?
Дійсно, Приват просить дозвіл на розкриття банківської таємниці по всіх рахункамUngvar, В Договоре с Приватом написано, что я даю разрешение банку на раскрытие банковской тайны относительно платежных операций по всем моим действующим и открытым в будущем счетам (договор на 20 лет). Интересно, учитывая, что программа кешбека до конца следующего года.
Як мінімум, на сайті Привату це вказано в розділі "Поширені питання":а звідки ця інформація, підкажіть? десь є конкретика, чи це чисто власна думка?По-друге, банк буде передавати дані лише тих транзакцій, що зроблені в магазинах чи інших закладах, які беруть участь в цій програмі. Дані про транзакції на ОЛХ, особисті перекази коштів і тд - не будуть передаватися.
Не иначе как очередной масонский заговор.Основная задача программы на первом этапе собирать информацию по тратам физ.лиц. Информация о доходах уже систематизирована. На втором этапе будет идти сравнение первой и второй колонки. На последнем этапе придётся оплатить процент от разницы в этих колонках.
Бесплатный сыр бывает только в мышеловкеОсновная задача программы на первом этапе собирать информацию по тратам физ.лиц. Информация о доходах уже систематизирована. На втором этапе будет идти сравнение первой и второй колонки. На последнем этапе придётся оплатить процент от разницы в этих колонках.