Державна програма «Зроблено в Україні» (національний кешбек)

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
madeinukraine.gov.ua — шукай українські товари та отримуй кешбек 10 %

Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Если я дам доступ ко всем счетам в банках, то ведь анализироваться будут не только покупки? Не будет ли потом вопросов к поступлениям средств от продаж? Хоть я и мало продаю (в основном ненужное из дома), но как-то боязно. Или я ошибаюсь?

Місто
Днепро
Вы не пополните!
Только зачисление КБ
В пб акция , если КБ оплачиваете кп , оплату проезда, он начислит 10% на " привет"
Post automatically merged:

к поступлениям средств
Карта подвязывается с Дии .
Значить , траты будут просматриваться .

Місто
Харків
Universe, так задумано. Покупайте товары и собирайте, ждите. И тратьте. Советую обновить данные в тцк, мало ли что

Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
Если я дам доступ ко всем счетам в банках, то ведь анализироваться будут не только покупки? Не будет ли потом вопросов к поступлениям средств от продаж? Хоть я и мало продаю (в основном ненужное из дома), но как-то боязно. Или я ошибаюсь?
По-перше, ви можете не давати доступ до ВСІХ рахунків. Можна обрати якусь одну картку і нею розраховуватися в магазинах, що підпадають під цей кешбек. (UPD. Так в більшості банків працює. Але в деяких, в тому числі Приватні, автоматично всі картки беруть участь в програмі)

По-друге, банк буде передавати дані лише тих транзакцій, що зроблені в магазинах чи інших закладах, які беруть участь в цій програмі.

Дані про транзакції на ОЛХ, особисті перекази коштів і тд - не будуть передаватися.

Останнє редагування:
Місто
Ніжин
От те саме на думці. Найлегше, що приходить в голову - це платити в магазині тими банками, куди "ліві" кошти не заходять. Але це ж лишній гемор.

По-друге, банк буде передавати дані лише тих транзакцій, що зроблені в магазинах чи інших закладах, які беруть участь в цій програмі.

Дані про транзакції на ОЛХ, особисті перекази коштів і тд - не будуть передаватися.
а звідки ця інформація, підкажіть? десь є конкретика, чи це чисто власна думка?
по лозіці, то воно так і має бути, звісно. але хто знає чи будуть вони брати інфу по певним списанням, чи будуть парсити абсолютно всі транзакції? не виключаю, що ця "щедрість" від держави може мати одним із своїх завдань як раз боротьбу із незадекларованими доходами громадян.

Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Ungvar, В Договоре с Приватом написано, что я даю разрешение банку на раскрытие банковской тайны относительно платежных операций по всем моим действующим и открытым в будущем счетам (договор на 20 лет). Интересно, учитывая, что программа кешбека до конца следующего года.
photo_2024-09-03_11-11-51.jpg

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Якесь 20 століття - щоб подивитись перелік, пропонують отримати файл з таблицею. А просто на сайті ніяк було не вивісити?

Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
Ungvar, В Договоре с Приватом написано, что я даю разрешение банку на раскрытие банковской тайны относительно платежных операций по всем моим действующим и открытым в будущем счетам (договор на 20 лет). Интересно, учитывая, что программа кешбека до конца следующего года.
Дійсно, Приват просить дозвіл на розкриття банківської таємниці по всіх рахункам

Наприклад, Моно і Sense дають можливість вибрати

Screenshot_2024-09-03-10-40-04-583_com.ftband.mono.jpgScreenshot_2024-09-02-20-44-47-556_ua.alfabank.mobile.android-EDIT.jpg

Останнє редагування:
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
По-друге, банк буде передавати дані лише тих транзакцій, що зроблені в магазинах чи інших закладах, які беруть участь в цій програмі. Дані про транзакції на ОЛХ, особисті перекази коштів і тд - не будуть передаватися.
а звідки ця інформація, підкажіть? десь є конкретика, чи це чисто власна думка?
Як мінімум, на сайті Привату це вказано в розділі "Поширені питання":

Які дані передає банк для нарахування кешбеку?
Транзакції щодо витрат/повернень товарів клієнтів у магазинах, які зареєстровані як продавці українських товарів відповідно до норм Постанови КМУ № 952 від 20 серпня 2024 року. Список таких магазинів щодня надсилається банку на опрацювання транзакцій. Інші операції не передаються.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Основная задача программы на первом этапе собирать информацию по тратам физ.лиц. Информация о доходах уже систематизирована. На втором этапе будет идти сравнение первой и второй колонки. На последнем этапе придётся оплатить процент от разницы в этих колонках.

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Основная задача программы на первом этапе собирать информацию по тратам физ.лиц. Информация о доходах уже систематизирована. На втором этапе будет идти сравнение первой и второй колонки. На последнем этапе придётся оплатить процент от разницы в этих колонках.
Не иначе как очередной масонский заговор.

Місто
Київ
Бесплатный сыр бывает только в мышеловке
Дууже доречне зараз прислів'я

Зверху