Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:
Приват своїм "Прівєтом" і так вже майже всіх нохлобучив, заздалегідь, до офіційного старту.Це уряд зробив, щоб доступи до карток дали фіз особи з доходом менше 200 тис на місяць.
Я б сказав би, що з літа 2019го.Бо ці зміни в уряді вже майже рік очікували.
Оце не воно?Щось я розкатав губу на пальне в Укрнафті, але...
"Бензин-калоша Б-70 аналог 1,0L/0,740 кг. TM 'HIMTON'"""""
Це для рідинних пальників. Готувати жерти під час незламності...Оце не воно?Щось я розкатав губу на пальне в Укрнафті, але...
"Бензин-калоша Б-70 аналог 1,0L/0,740 кг. TM 'HIMTON'"""""
Українські банки станом на середу випустили 288 тис. карток, на які нараховуватимуть компенсацію за державною програмою "Національний кешбек", повідомила віцепрем'єрка - міністерка економіки України Юлія Свириденко. "За два дні наші банки-партнери (держпрограми "Національного кешбеку" - ІФ-У) - це, по суті, всі найбільші банки в нашій державі, випустили сумарно 288 тисяч карток", - сказала вона в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" в середу. За словами Свириденко, до держпрограми приєдналися вже понад 600 виробників, які зареєстрували в системі 63 тисячі товарів. "На момент запуску програми дев'ять торговельних мереж уже нарахували кешбек, ще десь близько 40 у процесі приєднання", - зазначила перша віцепрем'єрка. Вона нагадала, що програма кешбеку стартувала 2 вересня в режимі бета-тестування, яке орієнтовно триватиме близько місяця.
А до цього він не мав?Отримав доступ до монiторингу всiх операцiй.
Калоша - то розчинникЦе для рідинних пальників. Готувати жерти під час незламності...
Калоша - то найкраще недороге пальне для бензинових запальничок і рідинних пальників.Калоша - то розчинник
А як їх підключити? Кешбечна карта відкрита в Глобусі, підтверджена в Дії. Ще треба щось зробити?Картки - приват і моно (звичайно, з увімкненою програмою укр. кешбеку).
Це в додатку банку робиться? Не бачу для карти таких налаштувань.allaliu треба в налаштуваннях карти, з якої будете платити через термінал, увімкнути відповідний дозвіл.
Так в додатку. Оновіть додаток і опція з'явиться.Це в додатку банку робиться? Не бачу для карти таких налаштувань.allaliu треба в налаштуваннях карти, з якої будете платити через термінал, увімкнути відповідний дозвіл.
В мене він оновлений. Може в цьому банку картки автоматично підв'язуються?Так в додатку. Оновіть додаток і опція з'явиться.Це в додатку банку робиться? Не бачу для карти таких налаштувань.allaliu треба в налаштуваннях карти, з якої будете платити через термінал, увімкнути відповідний дозвіл.
мав, але законно не мiг аккумулювати та передавати на сторону.А до цього він не мав?Отримав доступ до монiторингу всiх операцiй.