Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:
цікаво чи в цю когорту можна додати сертифікати Сільпо.без учета всяких балобонусов, скидок по АТБ-кард и т.п.
Майже впевнений, що 239.80 - це вартість тих ліків без знижки6 листопада замовляв ліки в аптеці АНЦ через сервіс Таблетки.юа.
Вчора в Дії з'явились деталі операції - сума чеку 181,52 грн. (тут вірно), сума українських товарів в чеку 239,8 грн., сума кешбеку 23,98 грн.
Цифри не збігаються в розрахунку.
Якщо подивитися чек, там ідуть знижки, які працюють саме при замовленні через Таблетки.юа, але нац.кешбек бере ціну як є, без знижок. В мене те саме для АТБ - кешбек іде від суми укр.товарів без знижки, яка спрацьовує на кассі при розрахунку АТБ-картою.сума чеку 181,52 грн. (тут вірно), сума українських товарів в чеку 239,8 грн
На всю суму укр.товарів по їх ціні в магазі, навіть коли оплачуєш балобонусами, а з карти бере лише 1 грн.нарахують нкб на всю
Дякую, зрозумів.при замовленні через Таблетки.юа
Термінал на касі самообслуги і звичайній - по різному запрограмовані. Порівняйте чеки на відмінність, може щось побачите.у чому проблема
А як ти ДВІ карти зміг прив'язати в Дії?подключил к Дие ВсеМожуОнлайн и ВсеКарту.
По АТБ інтернет замовлення чи просто в магазині купуєш?атб карті а-банку кешбек є
Думаю, що не стільки онлайн оплата, скільки саме інтернет замовлення не кешбечаться, бо проводяться якимсь іншим чиномЦе тому що онлайн оплата?
Другий місяць не нараховує ні на що.SHURICK76, можна. приват 10%.
Була така пропозиціяЯ інше мав на увазі
Хочу оплатити своїми/кредитними грошима в приваті комуналку та хочу отримати за цю оплату комуналки кешбек
Чи я не так зрозумів, і цього зробити неможливо ?
навпаки, платити в магазинi за продукти, отримати кешбек, а ним вже оплатити комуналкуможна платити комуналку і отримати нац кешбек