Державна програма «Зроблено в Україні» (національний кешбек)

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
madeinukraine.gov.ua — шукай українські товари та отримуй кешбек 10 %

Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:
Місто
Днепропетровская обл.
Телефон
BB9530
pasi4nik, це звичайний кешбек від привату. Я його тоді використовував
Зараз десь чув що можна платити комуналку і отримати нац кешбек
Чи я невірно зрозумів все ?
Можливо оплатити комуналку з нацкешбеку і отримати додатковий кешбек від Приватбанка на цю оплату, якщо активована ця акційна пропозиція.

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T

kvv

Місто
Ровно
Відкрив Нац.КБ у ПУМБі і обрав всі рахунки, що в мене були - а це ВсеМожу і ВсеКарта.
то це називається "підключив до програми нкб та надав доступ до всіх рахунків".
а в Дії зовсім інша картка і це точно не ВсеМожу чи ВсеКарта.

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
kvv Відкрив картку "Національний кешбек" в ПУМБі.
Він запропонував обрати рахунки для підключення - я і обрав. Сама картка нац.кешбеку світиться в Дії.
Вже навіть 5 грн заробив - мама карткою ВсеМожу оплатила вафельки в Рошені (50 грн).
А я купував 1 кг цукерок "Ромашка" у фірмовому пакеті (червоний з прозорим) - за це 10% в Дії не дали.

Місто
Київ
В АТБ навіть на цінниках видно, що за цей товар буде кешбек, бо звісно не за кожен товар йде той кешбек

kvv

Місто
Ровно
На всю суму укр.товарів по їх ціні в магазі, навіть коли оплачуєш балобонусами, а з карти бере лише 1 грн.
Підтверджую.
при оплаті українських товарів сертифікатом(500грн) + картка(27,92) нарахували нкб на всю суму чека - 52,79.

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Колеги, спробую запитати ще раз - виплати за "національним кешбеком" впливають на субсидію?

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Я позавчора купив у АТБ два лоточка морозива: "Три ведмеді" Monaco Тірамісу та Полуничний чізкейк.
На сайті АТБ навіть є позначка "Національний кешбек" навпроти кожного з цих товарів.
Але Дія показує, що у мене немає кешбеку за морозиво.
Також в понеділок я купував у Велмарті "Цар-Хліб Паланга", він є у CSV-файлі (Список товарів на сайті Нац.КБ)
Але і за хлібчик теж кешбеку немає.
Якийсь дибілкуватий цей національний кешбек. Мабуть просто через дупу зроблений.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
є позначка "Національний кешбек"
Аналогічно купляв чіпси із позначкою на упаковці, спеціально на окремий чек дав 2 пачки. Минуло 3 доби, в банківському додатку (абанк) купівля відображається у розділі "нацкешбек", проте у Дія - ніт.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Бува ще так, що в одній торговій мережі по картках одного банку дають нацкеш, а по картках іншого - ні. Причому інший успішно нараховує в інших торгівельних мережах.

Дитяча забавка з величезним піаром.

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Бува ще так, що в одній торговій мережі по картках одного банку дають нацкеш, а по картках іншого - ні. Причому інший успішно нараховує в інших торгівельних мережах.

Дитяча забавка з величезним піаром.
Цікаво, а якби Нац.КБ був не державним винаходом, а чисто комерційною штучкою?
Може б тоді він нормально працював?
А то я зараз розчарований в ньому. Якась хрінь, що не досить-то й якісно працює.
є позначка "Національний кешбек"
Аналогічно купляв чіпси із позначкою на упаковці, спеціально на окремий чек дав 2 пачки. Минуло 3 доби, в банківському додатку (абанк) купівля відображається у розділі "нацкешбек", проте у Дія - ніт.
У мене ПУМБ. Причому я все купую власною іменною ВсеМожу і в прольоті, а мама сплатила неіменною ВсеМожу за Рошен - і все нарахували. Таке відчуття, що моя картка немов би навмисне ігнорується.

Місто
Хмельницький
Так програма поступово і зійде на нівець. Почнуть виходити виробники, торгівельні мережі. Все частіше кешбек не нараховуватимуть. Зменшать відсоток. Зроблять пару % на продукти, а 10% залишать тільки на такі товари, що рідко купуються (меблі, техніка). Це ж з державного бюджету виплачується кешбек. А він не резиновий.

• Like
Реакції: sas

sas

Місто
Чернигов
Телефон
moto g84 5G
Так програма поступово і зійде на нівець. Почнуть виходити виробники, торгівельні мережі. Все частіше кешбек не нараховуватимуть. Зменшать відсоток. Зроблять пару % на продукти, а 10% залишать тільки на такі товари, що рідко купуються (меблі, техніка). Це ж з державного бюджету виплачується кешбек. А він не резиновий.
А чтобы людям было неповадно в этом участвовать добавят в доход для субсидий и других допомог.

sas

Місто
Чернигов
Телефон
moto g84 5G
А чтобы людям было неповадно в этом участвовать добавят в доход для субсидий и других допомог.
А зараз "національний кешбек" не впливає на субсидію?
Достоверной информации об этом нет, как бы потом задним числом не дописали.

Зверху