Державна програма «Зроблено в Україні» (національний кешбек)

Чи вплаває на ваш вібір товарів участь товару/магазину в програмі "Національний кешбек"?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    103

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
madeinukraine.gov.ua — шукай українські товари та отримуй кешбек 10 %
Зимова єПідтримка — турбота про кожного

🛑 Прохання стриматися щодо обговорення виплати (у т. ч. строків виплат) грошових коштів на платіжну картку «Національний кешбек». Тільки офіційна інформація щодо цього.

Причина: Зимова єПідтримка
Останнє редагування модератором:
Місто
Харків
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8T
В прошлом году можно было "на услуги мобильной связи"
Виходить, що гроші національного кешбеку можна витратити на оплату мобільного зв'язку з картки Національний кешбек, а гроші Зимової підтримки 2025 на тієй самій картці не можливо витратити на оплату зв'язку? Цікаво, як це реалізовано?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Хмельницький
С продуктами тоже тут не всё ясно. Вероятно подразумевается, что купить можно будет только те из них, которые участвуют в НКБ. И как это будет реализовываться в реальности? Пропускать будут только чеки, которые полностью состоят только из маркированных продуктов? Ещё нужно учитывать, что не все банки выпускают именно пластиковую карту НКБ и не все имеют смартфоны с поддержкой NFC.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Зараз Нац.к/б у дії "завис" на операції за 11-12 листопада та нові не показує.
Жовта плашка з текстом "Кешбек скоро повернеться після оновлення" чи щось таке.
Але підкажіть мені - а оплати воно рахує?
Тобто сьогодні-завтра можна купувати хліб, що має штрих-код 482? Чи краще почекати?

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Львів
підкажіть мені - а оплати воно рахує?
Хіба то хтось тут підкаже? Гадаю, лише в підтримці нацкешбеку можна запитувати, але не сумніваюся що вони скажуть: "все враховується, чекайте".

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
С продуктами тоже тут не всё ясно. Вероятно подразумевается, что купить можно будет только те из них, которые участвуют в НКБ.
Я это понял немного иначе. Ничего из продуктов в обычном магазине купить не получится. Эта опция доступна лишь тем, кто будет получать свою тысячу на почте. Наличными никто её не выдаст, но вот купить те товары, которые продаются прямо на почте, можно. Сами понимаете, что цены там на все завышены, и никаких акций не бывает.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Тобто сьогодні-завтра можна купувати хліб, що має штрих-код 482? Чи краще почекати?
Тобто, заради того кешбека ти залишишся голодним?!? Нууу, люди, ви вже, взагалі, тойво :dash1:
Так вже накупив багато чого: і 2 пачки нагетсів в АТБ, і 2 хачапурі по-аджарськи (теж в АТБ). І в Форі пшеничний та житній хліб.
А питав я тільки тому, що було б непогано отримати бонус 10%.

Місто
Хмельницький
С продуктами тоже тут не всё ясно. Вероятно подразумевается, что купить можно будет только те из них, которые участвуют в НКБ.
Я это понял немного иначе. Ничего из продуктов в обычном магазине купить не получится. Эта опция доступна лишь тем, кто будет получать свою тысячу на почте.
Ну тогда останутся только лекарства в аптеке. Вариант с коммуналкой для меня второстепенный, т.к. нужно будет договариваться с хозяйкой арендованной квартиры.

Місто
Хмельницький
Согласно кодам МСС в приложении, на услуги связи использовать будет нельзя. Омтаётся надеется, что это не смогут ре1ализовать технически (разделить средства на счету НКБ).
Post automatically merged:

Теперь хочу найти текст постановления про НКБ и посмотреть что там прописывалось

Місто
Хмельницький
Ось цей текст і тут кодів МСС суттєво більше:

Заради цікавості можна ще знайти постанову про минулорічну Зимову тисячу і порівняти.

Зверху