Державні та релігійні свята

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
В Дії нове опитування
Ага. Зараз міністр культури намагається демократичним шляхом встановити дату святкування різдва. Потім міністр юстиції почне опитування, чи вводити заповіді та гріхи до Карного Кодексу. Потім будемо в Дії голосувати за канонізацію видатних депутатів (одного арахамнгела вже очікую). Наступним ходом буде введення в Дію послуг хрещення, вінчання та сповіді без особистого прибуття до храму. Може й відспівувати так можна буде... Неосяжне поле діяльності на ниві церкви, що відокремлена від держави.

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
Хоч про збільшення цицьок най питають ))
Так про це вони потім звітують - протягом періоду Х в опитуваннях Дії загалом взяло участь 63 млн. цицьок, з яких 40 відсотків збільшених в середньому на 25 відсотків. У цьому році, таким чином, знову відбулося значне зростання участі цицьок в державному управлінні. Як зазначили міжнародні експерди, все це відбулося при повному дотриманні принципів гендерної рівності та без порушення балансу лівих та правих цицьок у складі респондентів опитування.

Місто
UA
Телефон
Tecno POVA 3

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
Йому пофіг хто і коли святкує і чи святкує взагалі. Мені теж, земляче.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
нужны ли вообще в календаре светского государства религиозные праздники
Только как выходные дни. Нормальный вариант календаря нерабочих дней:
1. Субботы и воскресенья.
2. Гос.праздники (перечень).
3. Религиозные праздники (перечень).
В Греции к этому добавляется день рождения человека.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
Телефон
POCO M5
Romalegri, ок. Только религиозные праздники не должны быть нерабочими (ну или по заявлению работника без оплаты)
А то вдруг я захочу барана зарезать на Курбан-Байрам в центре города, а тут блин...рабочий день....

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Если вам пофиг на дату - значит вы не празднуете этот праздник )
Хибна логіка.
Мені пофіг коли, але я не проти його посвяткувати в колі сім'ї/друзів.
Я не є атеїстом, але і віруючим не є також )

Місто
UA
Телефон
Tecno POVA 3
Если вам пофиг на дату - значит вы не празднуете этот праздник )
Хибна логіка.
Мені пофіг коли, але я не проти його посвяткувати в колі сім'ї/друзів.
Я не є атеїстом, але і віруючим не є також )
Так если вы не верующий, то что вы тогда празднуете? :unsure:

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
Только религиозные праздники не должны быть нерабочими
Реально это должно решаться демократически. Например, в Италии традиция сильнее религии и на несколько религиозных праздников подавляющее большинство населения, независимо от степени их веры, посещает церковь. Как и традиции крещения и венчания практически неверующих. Традицию у народа отнимать нельзя. Чревато, свято место пусто не бывает.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
Телефон
POCO M5
Romalegri, не правильно это, когда младенца крестят в веру, без его согласия и понимания. Это должно происходить добровольно и осознанно. Иначе это всё то же мракобесие.
И вряд ли мусульмане пойдут "святить пасочку" только потому, что в стране традиция.

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
vlad_g, Ні повинно бути з 10 оплачуваних вихідних на релігійні свята в рік, але кожен працівник має обирати їх сам.

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
Согласен - неправильно. Но это с нашей с Вами точки зрения. И с точки зрения наших родителей, если Вы тоже нехристь. С точки зрения других это правильно, когда родители за ребенка принимают решение. Люди разные бывают. Плюс то, что понятия "правильно" и "неправильно" формируются не только разумом (ибо не у всех он есть), но и прочими факторами, включая упомянутые уже традиции.
Так что, правильно или неправильно, но так оно есть. И изменять это может оказаться более вредным во многих социальных аспектах, чем сама неправильность.
Я Вас очень прошу, не говорите иудею или мусульманину, что писюна пацану без его согласия обрезать неправильно. 😁

Зверху