ГлавБухарик
Осінт-профанатор
- Місто
- Kyiv
То ще нічого - уявіть собі аби на водень викидали...вишвирює ченців УПЦ з лаври на кисень,
То ще нічого - уявіть собі аби на водень викидали...вишвирює ченців УПЦ з лаври на кисень,
Та нє. То ви у якійсь паралельній реальності. Он ван альтернативний приклад, теж іж життя. Чоловік, будучи громадянином росії, помирає за Україну на фронті. І в той же час влада бамбіт його рідний БєлгородЗдається Ви не слідкували за дискусією з початку. Я навів приклад сюреалістичної, але, нажаль, реальної ситуації - чоловік, будучи вірянином з Української православної церкви, помирає за Україну на фронті, а в той же самий час влада вишвирює ченців УПЦ з лаври на кисень, силою відбираються храми і т.д.
Те кто участвует в жизни церкви никогда не признают. Это же не просто признать Пашу, это и признать что все мы кто посещаем тоже. А кто признает что твоя Бригада потворствует убийствам? Человек по психологии всегда будет думать это не мы это онине признавать УПЦ(ФСБ
Я живу на сусідній вулиці просто. Ужгород не велике місто. Думаю, що знаю хто під цим ніком, але він мене навряд чи знає. Кохання навряд би відбулося, бо а нього своє бачення яка має бути його жінка. Та й це вже неактуально.Ви знайомі, це кохання?релігія і традиції відмінні від тих які знаю я. Хоча росла за 3 двори від вас...
То там "воздух" перевели як кисень? Якесь дивне речення..То ще нічого - уявіть собі аби на водень викидали...вишвирює ченців УПЦ з лаври на кисень,
Та ну, всі якось вміють себе відділяти від групи. В нашому дворі насрано, але це не значить що це насрали я, моя родина і друзі. Ми вибрали Зеленського, але це не значить, що я, чи моя група людей це зробила.Это же не просто признать Пашу, это и признать что все мы кто посещаем тоже
Це з словнику пекельних борошн, Штірліц ніколи не був настільки близький до провалу.То там "воздух" перевели як кисень? Якесь дивне речення..
Штірліц ніколи не був настільки близький до провалу (с)@protoss налякала я тебе?
Я вам розкажу як приклад про ЮК. Тут є 8 вихідних днів у році.4 релігійні( Різдво,НР,Паска) і 4 рандомні дні, які просто називаються bank holiday. І дати різняться кожен рік. Що дуже незручно.Так. Вважаю, що релігійні свята мають святкуватись у закритому колі віруючих.Примус святкувати
Ну з нікнейму видно, що селяни)Ми це хто?.Ми в Закарпатті
Це вже вдруге мені кажуть, що я пишу як мужчина. Не знаю чи ображатися чи сприймати як комплімент?Зазвичай там повинен бути поважний дядько, бо інакше це єретикі
Хто, я?Не знаю чи ображатися чи сприймати як комплімент?
ні Kladoff це ж він про дядька написав.Хто, я?Не знаю чи ображатися чи сприймати як комплімент?
Я писав про офіційних осіб, котрі визначають святкування. В твоїй жіночності сумнівів немаНе знаю чи ображатися чи сприймати як комплімент
І за останні два роки не побачили жодного відео - "щоб не бути як москаль"Побачив хороше відео, яке пояснює моє ставлення до того, щоб не бути як мадяр
Емоціі зрозумілі, але це свято?Вітаю поціновувачів руського міру зі святом - сьогодні 10 років, як йобана русня почала збройну агресію проти України.
Саме цього дня десять років тому срані "вєжлівиє люді", "зєльониє чєловєчкі" почали захоплення Криму, доки на Майдані відбувався розстріл цивільних осіб посібниками росіян.
Горіти вам у пеклі! Слава Україні!