"У меня аллах в моем сердце, давай свою колбасу"То перевірка не тільки на вегана, а ще на мусульманина)
а у веганов полиция есть
YouTube
"У меня аллах в моем сердце, давай свою колбасу"То перевірка не тільки на вегана, а ще на мусульманина)
Гм, а у мене й спостереження..Это такой прикол с инета, а не моё наблюдение
развеганизация!!! Вот это я орнулYouTube
Трохи не так відбувалось перевірка, коли козак приходив з полону йому ставили чарку та шматочок сала з хлібом, якщо не їв і не пив то обусурманився.То перевірка не тільки на вегана, а ще на мусульманина)...тільки перевірка експеріментальна - за допомогою смачного сала або домашньої ковбаси.
а они там все после полону были тупыми и не догадывались шо хапнуть чарку с салом надо?коли козак приходив з полону йому ставили чарку та шматочок сала з хлібом, якщо не їв і не пив то обусурманився.
Омега 3 можна отримувати не тільки з риби, можна споживати у вигляді харчової добавки, є веганські опції. B12 також можна отримувати з харчових добавок, які виробляються шляхом бактеріальної ферментації певних рослин.Звідси висновок щодо тих веганів, що не використовують в їжу тваринну їжу взагалі (мова про молочні продукти - коли ніхто не вбивається заради їжі) - звідки брати В12? Це тільки тваринна їжа.
Ще - дві омега-3 поліненасичені жирні кислоти, які організм не синтезує сам.
А потім дивуються що через багато років зір падає, памʼять погіршується, когнітивка знижується.
Риба і молочка - необхідний мінімум.
Перше правило клубу веганів.Та він щодесятьхвилин сам каже: "А я веган!".
Ага, то Ви живете десь на Оболонській набережній (поруч із Свято-Покровським) або на Березняках (біля Тельбіну) і маєте бінокляНа Водохрещу у ополонку часто пірнають нічого собі так вірянки, викликаючи гріховні думки