Поясніть яка думка розвинена.Тобто, розвинувши вашу думку...Чули, що взагалі всі навколо педофіли?
Поясніть яка думка розвинена.Тобто, розвинувши вашу думку...Чули, що взагалі всі навколо педофіли?
Перечитайте свої дописи, починаючи зПоясніть яка думка розвинена.Тобто, розвинувши вашу думку...Чули, що взагалі всі навколо педофіли?
І до ваших міркувань про медійний хайп, де ви погодились, що статистично педофіли є і серед віруючихЧули, що "атеїсти" педофіли?
Це звичайний тролінг тієї маячні що Ви написали, а ніяка не думка...Перечитайте свої дописи, починаючи зПоясніть яка думка розвинена.Тобто, розвинувши вашу думку...Чули, що взагалі всі навколо педофіли?
І до ваших міркувань про медійний хайп, де ви погодились, що статистично педофіли є і серед віруючихЧули, що "атеїсти" педофіли?
Фіксуємо: релігія - це звичайний троллінг атеїстів.Це звичайний тролінг
Польська православна церква? Це філіал ФСБ в Польщі, який у всьому підмахує РПЦ. Грузини теж міцно під Москвою. Серби - в принципі "братушкі" росіян. Тож, так, наведені тобою винятки тільки підтвердили правило: дружні нам церкви не святкують 7-го січня.Єрусалимська, Польська, Грузинська, Сербська та інші церкви, що використовують виключно юліанський календар то кляті сусіди?Взагалі-то, 25-го грудня святкує весь світ, крім наших клятих сусідів. То ж, не святкуйте разом з мадярами, святкуйте 25-го грудня разом з поляками, англійцями та тими ж православними греками )Для мене це принципове значення. Так вже я вихований з дитинства, що в один день з мадярами колядувати не буду.Це має таке значення?
Доречі, судячи по тенденції, мадяри і самі можуть скоро на московський календар перейти.
Дуже цікаво...
Насправді мала наувазі Закарпатське УГКЦ. Мукачівська Єпархія не підпорядковується Львову, а напряму Папі.Ну з нікнейму видно, що селяни)Ми це хто?.Ми в Закарпатті
Не маю знайомих мусульман, але...Мій колега з Гонконгу, батьки даосисти, але він завжди кладе ялинку, бо діти вимагають.Ну добре, розкажіть мені, як мусульмани святкують різдво.Навіть у нехристиянських країнах
Яка влада? В Іршаві ніколи не було православ'я- бабцю свою спитай. То русня принесла.Центральна церква, була греко-католицькою. Моя баба звідтам, росказувала, як ту церкву забирали і людей били, котрі стали на спротив.Лавками чоловіків били.Через це тепер доводиться ходити в православну церкву. Тільки кількість таких походів скоротиться до 3 в рік., адже мені дуже не подобається, що несуть ці московські попи.Ми в Закарпатті повністю перейшли на григоріанський календар
Ніяка влада не зможе переконати мене перестати колядувати 7 січня і дарувати подарунки 19 грудня.
Перепрошую - забув у Вас спитати де які філіали ФСБ, бо Ви напевно знаєтесь. Ну звісно ж...Польська православна церква? Це філіал ФСБ в Польщі, який у всьому підмахує РПЦ. Грузини теж міцно під Москвою. Серби - в принципі "братушкі" росіян. Тож, так, наведені тобою винятки тільки підтвердили правило: дружні нам церкви не святкують 7-го січня.Єрусалимська, Польська, Грузинська, Сербська та інші церкви, що використовують виключно юліанський календар то кляті сусіди?Взагалі-то, 25-го грудня святкує весь світ, крім наших клятих сусідів. То ж, не святкуйте разом з мадярами, святкуйте 25-го грудня разом з поляками, англійцями та тими ж православними греками )Для мене це принципове значення. Так вже я вихований з дитинства, що в один день з мадярами колядувати не буду.Це має таке значення?
Доречі, судячи по тенденції, мадяри і самі можуть скоро на московський календар перейти.
Дуже цікаво...
Паша-Мерседес та його челядь теж підтримує? А він не остання фігура в УПЦ (МП). Або "ета другоє..."?в режимі нон-стоп підтримує армію України
Паша-Мерседес та його челядь теж підтримує? А він не остання фігура в УПЦ (МП). Або "ета другоє..."?в режимі нон-стоп підтримує армію України
Що це таке?Українську православну церкву
Як світська, так і церковна.Яка влада? В Іршаві ніколи не було православ'я- бабцю свою спитай. То русня принесла.Центральна церква, була греко-католицькою. Моя баба звідтам, росказувала, як ту церкву забирали і людей били, котрі стали на спротив.Лавками чоловіків били.
А священника на Колиму з родиною. І коли він при Україні приїхав у місто, бо хотів останню службу відслужити, хоч був дуже старий і хворий тот чортів московський піп його не пустив.
Раз уж вы рождество 7го празднуете, тогда и новый год встречайте 14-го. Будьте последовательны. Как раз и пост закончится.По новому стилю взагалі якийсь нонсенс виходить: на Новий Рік нема посту!
Так воно і повинно бути. Никаких постов на Новолетие изначально не было.виходить: на Новий Рік нема посту!
Ну нема, так нема. Можно закрывать к Ъ-ам.Не знаю що воно таке УПЦ (МП). Такого нема. То Вам в телевізорі розказують.
і православним я ніколи не стану,
Іноді здається що ви щиро тролите співрозмовників.По новому стилю взагалі якийсь нонсенс виходить: на Новий Рік нема посту!
Наскільки мені відомо це єдина канонічна православна церква в Україні.Що це таке?Українську православну церкву
Що таке "канонічна" і чим вона відрізняється від усіх інших?канонічна православна церква в Україні
Так і має бути!! До Різдва постувати, а на Новий рік відірватись вже, олівʼє та шампусік)) Маразм - дивитись за новорічним столом на кислі рожі постуючих))По новому стилю взагалі якийсь нонсенс виходить: на Новий Рік нема посту!
Як мінімум вона повинна бути створена за церковними канонами. Жодна церква в Україні окрім Української православної церкви не є канонічною, бо створена не канонічним шляхом, тобто не законно. Ми це вже обговорювали декілька сторінок назад і я повторюватися не буду.Що таке "канонічна" і чим вона відрізняється від усіх інших?канонічна православна церква в Україні