Чувак пише про.... колектив, керівні посади за працівниками Вега. Про що ти чувак питаєш мені не відомоЧувак пише ось такий пронос, тобто стверджує, що влітку щось відбулося. Тільки но що?Очевидно що так буде не завжди.
Влітку від Фрінет лишилася Вега
Без додаткових угод на 2 роки цікавоВ Черкасах Укртелеком зараз пропонує оптику 99 грн за місяць, я поки не підключився, думаю.
Навчися формулювати думки, а не "здогадайся про що я думав, коли написав три слова".Чувак пише про.... колектив, керівні посади за працівниками Вега.
Ще можна додати що в 2023 в Києві будують оптику, в 2024 по тим самим вулицям будує вже керівна ланка від Вега силами підрядника. Це як сформулювати?Навчися формулювати думки, а не "здогадайся про що я думав, коли написав три слова".Чувак пише про.... колектив, керівні посади за працівниками Вега.
Надіслали повідомлення, що з 1 лютого новий тариф. Думав знову підвищення, а вони знизили до 200 грн...То ви ще довго протримались, в нас 250...270 вже давненько.Прийшло повідомлення, що нова ціна з грудня - 270 грн. в місяць, а було 160 .
Могли б хоч якісь ББЖ закупити, щоб інтернет працював при вимкненнях, щоб виправдати підвищення ціни.
І ще змінили реквізити оплати, вже не на ФОП...
Так, для квартир без угод.Без додаткових угод на 2 роки цікаво
Нагадайте,для всіх міст,чи є таки окремі акційні містаТак, для квартир без угод.Без додаткових угод на 2 роки цікаво
Якщо чесно, то я не цікавлюсь акціями всіх операторів для всіх міст, містечок і сіл. Та й на форумі люди пишуть про свої конкретні ситуації.Нагадайте,для всіх міст,чи є таки окремі акційні міста
Ви не вірно зрозуміли питання. Бачу в утк розподіл тарифів і акцій , так само мене дивує що в Києві підключення безкоштовно в багатоквартирному будинку. І в Києві тариф на адсл дорожчий за понЯкщо чесно, то я не цікавлюсь акціями всіх операторів для всіх міст, містечок і сіл. Та й на форумі люди пишуть про свої конкретні ситуації.Нагадайте,для всіх міст,чи є таки окремі акційні міста
Тому шукайте відповідь на своє питання самі
И скорость гигабита может быть до 650 мбит.Ви не вірно зрозуміли питання. Бачу в утк розподіл тарифів і акцій , так само мене дивує що в Києві підключення безкоштовно в багатоквартирному будинку. І в Києві тариф на адсл дорожчий за понЯкщо чесно, то я не цікавлюсь акціями всіх операторів для всіх міст, містечок і сіл. Та й на форумі люди пишуть про свої конкретні ситуації.Нагадайте,для всіх міст,чи є таки окремі акційні міста
Тому шукайте відповідь на своє питання самі
ADSL стоит 330 грн в месяц.Адсл за 300+ наврядчи самий дешевий інтернет.
Для діал ап треба телефонний кабель та номер , інакше як ?(ADSL стоит 330 грн в месяц.Адсл за 300+ наврядчи самий дешевий інтернет.
Проводное радио сейчас 189 грн в месяц.
Можно попробовать позвонить на 0-100-50-11-11 - услуга «Открытый доступ» Dial-up.
Как я понял девиз Укртелефона - "Нет препятствий патриотам".
Нужно провести телефон, сейчас это стоит всего 94 грн.Для діал ап треба телефонний кабель та номер , інакше як ?(ADSL стоит 330 грн в месяц.Адсл за 300+ наврядчи самий дешевий інтернет.
Проводное радио сейчас 189 грн в месяц.
Можно попробовать позвонить на 0-100-50-11-11 - услуга «Открытый доступ» Dial-up.
Как я понял девиз Укртелефона - "Нет препятствий патриотам".