Де ви хотіли б жити?

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Буває і так:
Хлопець живе надзвичайно мінімалістичним життям, усі його речі вкладаються у 36-літровий наплічник: чотири футболки, дві пари штанів, подушка під шию та дорожня ковдра, ноутбук та шумопоглинаючі навушники, які дають трохи приватності у потязі.
За словами Столлі, життя в поїзді коштує йому близько €10 000 на рік. Найдорожчою є картка Bahncard 100 першого класу з терміном дії один рік, яку хлопець придбав зі знижкою для молоді за €5 888. Інші пункти витрат – плата за вхід до музеїв та громадських басейнів, де Столлі приймає душ. Він купує їжу в супермаркетах або безплатно відвідує буфети у залах відпочинку Deutsche Bahn на великих вокзалах (це входить у вартість Bahncard 100 першого класу). Слід розуміти, що у Німеччині працюють суттєві (до 50%) знижки для молоді до 21 року, а деякі послуги, доступ до низки музеїв та громадських місць взагалі безплатні.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Саме час жити на селі в хаті з самана, яка оточена деревами і з власною криницею.
В мене батьки майже в такій і жиють:). З кафельною печкою і шпором. Котел газ/дрова. Біля лісу. Думаю купити ще пару сонячних панелей та автономні повністю будуть.

Місто
Харьков
Саме час жити на селі в хаті з самана, яка оточена деревами і з власною криницею.
Не, село не то, небольшое пгт вот это тема, где есть немного магазинов и хоть какая то цивилизация, оптический скоростной интернет и тому подобное

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
На острові, доречі, погода сонячно- прохолодна. Вночі до +12, на відміну від континентальної Європи. Такщо зараз досить комфортно.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
На острові, доречі, погода сонячно- прохолодна. Вночі до +12, на відміну від континентальної Європи. Такщо зараз досить комфортно.
Читав сьогодні, що саме на острові люди мають інший поріг сприйняття спеки. Якщо в Україні спека вище +30-35 починає збільшувати кількість смертей, то на осторві збільшення вище +15 запускає той самий процес.

Місто
Харьков
оптический скоростной интернет
Є вже майже в кожному селі.
Ну не знаю, в том месте где я сейчас то интернета по селам нет от слова совсем, хорошо если мобильный хоть немного работает

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Кочевник , є таке. Не можу зрозуміти чому тут температура відчувається тепліше, ніж у нас.
Вологість дуже висока, але майже така сама, як в нас в Ужі, чи будь-де в Закарпатті. Але якщо при +10 в нас я одягаю теплу осінню куртку, то тут при +12 я на роботу просто в светрі/піджаку йду.
Тому +23 тут, як 30.
В нас холоди пронизливі до кісток, а тут просто трошки освіжаючі. Може через Ґольфстрім.. 🤷‍♀️

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ну не знаю, в том месте где я сейчас то интернета по селам нет от слова совсем, хорошо если мобильный хоть немного работает
Я про Західну Україну.

Місяць тому в кафе у Вишкові ( а колись це ще той кінець географії був) не міг прийняти дзвінок на Водафон, бо БС-ка десь троха незручно стояла. Помітив оптику підведену до кафе і нормально через WiFi зміг зізвонитися)
До речі, кафе при мотелю Затор (якщо вірити гуголь мапам). Їжа свіжа, смачна і доступна.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Читав сьогодні, що саме на острові люди мають інший поріг сприйняття спеки. Якщо в Україні спека вище +30-35 починає збільшувати кількість смертей, то на осторві збільшення вище +15 запускає той самий процес.
Давненько бачив відео про погоду в різних країнах і надлишкові смерті через незвично холодні зими чи гарячі літа.
Суть відео зводилася до того, що зміна температур від звичайно прийнятих у цих краях призводить до надлишкових смертей.
Умовно, мешканці північних країн матимуть надлишкові смерті навіть при помірній спеці, тоді як мешканці теплих країн матимуть надлишкові смерті при помірному холоді.
Мова про температурні відхилення від звичайних для даної території. Люди не звиклі і не вміють пристосовуватися до пікових температур для свого краю (холода або спеки в залежності від обставин).

Останнє редагування:
Зверху