Місто
Черкассы
Добрий день присутнім.
Встромив кабель ді київстар на адресі - а в ньому інтернет є! 96мб/с
Не користувався ним і не сплачував більше року.
Що це може бути і чому?
Теж таке було користувавмя нетом на халяву майже рік, доки чорти не понесли зайти в МКС, і одразу нет пропав. Це глюк, нікуди не дзвони і не заход , а користуйся поки працює.

Місто
kiev
Гігабіт це вже стандарт, тому не будуть займатись розділенням на [emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]], [emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]. Водафон взагалі тільки гігабіт пропонує. Лайфселл в своєму тарифі теж пропонує гігабіт, а якщо старе обладнання, то сотку.

Це маркетинг. Продати те, що нікому непотрібно, і що майже ніхто не використовує.
погоджуюсь, якщо не має потреби щось ганяти на хмару то навіть і 50мбіт буде з головою на статистичну сімю

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
погоджуюсь, якщо не має потреби щось ганяти на хмару то навіть і 50мбіт буде з головою на статистичну сімю
Такій сім'ї і ДІ не треба, достатньо 4G.

У кого ДІ Київстар, медіасат відкривається у вас? Міняв IP, але тільки через VPN відкриває.

Місто
Одесса
Иньернет не работает с 1го числа, ремонт переносили 3 раза, присылают смс, что до ХХ числа отремонтируют и никто не звонит, на след. день звоню в поддержку и по новой - у вас кабель к роутеру подключен или напрямую в комп
это норма для этого провайдера так "ремонтировать" ?

Місто
Kiev/Chokolovka
Телефон
Nokia 1110i
Місто
Одесса
Это норма.
Но если в разговоре с поддержкой упомянуть это НКЕК, то шансы на скорый приход ремонтной бригады возрастают до 90%.
А чё так ? У них некому ремонтировать ? На другом объекте водафон оптика, ремонтируют в течение 1-2 дней, но у водафона сеть новая года 3 назад в доме появились

Місто
Kyiv
Это норма.
Но если в разговоре с поддержкой упомянуть это НКЕК, то шансы на скорый приход ремонтной бригады возрастают до 90%.
А чё так ? У них некому ремонтировать ? На другом объекте водафон оптика, ремонтируют в течение 1-2 дней, но у водафона сеть новая года 3 назад в доме появились
Колись були часи коли в Києві на Троєшке взагалі був лише 1 майстер по обслуговуванню і звали його Руслан.

Місто
Львів
Зараз ви отримуєте NAT сіру адресу, за якою можуть буди сотні інших користувачів, тому судячи з опису у вас і виникає подіна проблема, при отриманні виділенної айпі адреси нехай і динамічної вона буде ваша і тільки ваша
Сьогодні раптово перекинуло мій WAN IP знов на 178.137.х.х, які були до експерименту з дводенним увімкненням статики.

Та й з попередньою 4.х.х.х, що 10 днів протрималася, глюк з CloudFront вже кілька разів спливав з 1-го квітня.

Так що маніпуляція зі статикою, нажаль, у мому випадку виявилася марною :(

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
Зараз ви отримуєте NAT сіру адресу, за якою можуть буди сотні інших користувачів, тому судячи з опису у вас і виникає подіна проблема, при отриманні виділенної айпі адреси нехай і динамічної вона буде ваша і тільки ваша
Сьогодні раптово перекинуло мій WAN IP знов на 178.137.х.х, які були до експерименту з дводенним увімкненням статики.

Та й з попередньою 4.х.х.х, що 10 днів протрималася, глюк з CloudFront вже кілька разів спливав з 1-го квітня.

У меня не отбирали уже почти два года такое пашет, знакомий также сделал фича прошла пока не отобрали ip и не кинули под нат опять.

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт

Якщо глюк був на статиці то тут я бачу 2 варіанти, або на роутері щось наконфігуровано додатково, або на одному з ваших девайсів вірус. Що за роутер і чи було щось додатвово там сконфігуровано крім отритманні статики на налаштувань wifi?

Місто
Львів
на роутері щось наконфігуровано додатково, або на одному з ваших девайсів вірус. Що за роутер і чи було щось додатвово там сконфігуровано крім отритманні статики на налаштувань wifi?
Роутер сяомі під падаваном, з додаткового на ньому лише вибірковий обхід блокувань через wg, список береться звідси та DoH proxy через cloudflare.

На рахунок вірусів малоймовірно, за всіма пристроями пильную, жодних фрізів чи незрозумілих процесів що грузять немає.

глюк був на статиці
На статиці я провів лише 15 хв, глюк почав вилазити після того як зліз з неї, стандартно на 3-4 день на одному IP. Потім змінюю в роутері MAC - і знов 3 дня без глюка.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
глюк був на статиці
На статиці я провів лише 15 хв, глюк почав вилазити після того як зліз з неї, стандартно на 3-4 день на одному IP. Потім змінюю в роутері MAC - і знов 3 дня без глюка.
Так ще раз, ви замовили статричну білу адресу, побули на ній 15 хвилин, відключили, далі мала бути біла динаміка. На ній проблем не мало бути просто так, за виключенням випадків що я описав вище. Чи вас одразу на сіру закинуло?

Місто
Львів
На ній проблем не мало бути просто так, за виключенням випадків що я описав вище. Чи вас одразу на сіру закинуло?
Хронологія.
30.03 підключив статику, побув на ній 15хв, відключив. Адресу на статиці дало 178.х.х.х, після її відключення вона змінилася на 4.х.х.х. Подивився на 2ip.ua, там висвітлилася така сама як в роутері.
Три дня не було глюка зі заходом в olx та додаток монобанку, на четвертий він виліз (CloudFront, скріншот раніше пришпилював).
Змінив МАС, WAN IP змінилася на 4.x.x.y, глюк пропав на три наступні дні.

Сьогодні, на 13-й день, WAN адреса раптом змінилася на 178.х.х.х. На 2ip.ua вона показується така сама як в роутері (тобто це також "біла динаміка"), що далі з глюком буде, не знаю, ще три дні не минуло.

Висновок - оця "біла динаміка" після статики ніяк не допомогла мені побороти описаний глюк, який з'являється чомусь не відразу після зміни IP, а лише на 4-й день.
Як він був до 30.03 так і залишився після підключення та відключення статики.

Що цікаво, якщо після виникнення глюка змінити МАС, отримавши іншу адресу і відразу після того відновити старий, то повертається докладно та сама адреса, на якій 5 хв до того глючило, але тепер перестало на наступні 3 дня! І як це пояснити?

Останнє редагування:
Зверху