Місто
Дніпропетровська область
Телефон
Poco X6 Pro
Зробив таке ж як і користувач вище
з 31.07 було таке. статика 134.249.168.*, після відключення відразу став 134.249.202.*, через кілька днів 176.8.154.*, сьогодні повернули мій же 188.163.90.*, що і був до підключення статики 31.07

Місто
Франковск
Телефон
blackview a8 max
Чи варто зара підключати домашній інтернет від київстару як основу в домі, то інший провайдер заманює на оптику, но дорого платити за тариф и підключення і відгуки в інтернеті такі собі про нього пагані.

Місто
Хмельницький
Govers, В мене ДІ основний, в місті на нього дуже скаржаться, але в мене пропадав аж на 30 хв, зараз замінили на нові полімерні батареї, то взагалі - казка, щось в будинку роблять, вимкнули світло, інет без проблем, ноут розрядився, інет є, а вам самостійно вибирати чи приєднуватися чи ні.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Чи варто зара підключати домашній інтернет від київстару як основу в домі
З моєї практики, потрібно дізнатися який стан мережі саме в цій локації. Інтернет Київстар я підключав в різних містах з самого його існування, Львів, Луцьк, Рівне, Вараш. І скрізь він працює по різному, переважно добре. Наприклад у Рівному постійні були якісь проблеми, то інтернет часто пропадав, то швидкість падала хаотично, у Луцьку і у Вараші працює інтернет чудово, як годинник, можливо раз в рік були обриви інтернету через аварії. У Львові за 2 роки взагалі не помічав проблем. Тому я зрозумів що все залежить від локації. В загальному, інтернет від Київстар стабільний і якісний.

Місто
Франковск
Телефон
blackview a8 max
Чи варто зара підключати домашній інтернет від київстару як основу в домі
З моєї практики, потрібно дізнатися який стан мережі саме в цій локації. Інтернет Київстар я підключав в різних містах з самого його існування, Львів, Луцьк, Рівне, Вараш. І скрізь він працює по різному, переважно добре. Наприклад у Рівному постійні були якісь проблеми, то інтернет часто пропадав, то швидкість падала хаотично, у Луцьку і у Вараші працює інтернет чудово, як годинник, можливо раз в рік були обриви інтернету через аварії. У Львові за 2 роки взагалі не помічав проблем. Тому я зрозумів що все залежить від локації. В загальному, інтернет від Київстар стабільний і якісний.
а якщо оптику завели Київстар в 2020 року до цього було що заводили сусiднього дому виту пару то це нормально чи нi?

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Місто
Франковск
Телефон
blackview a8 max
а якщо оптику завели Київстар в 2020 року до цього було що заводили сусiднього дому виту пару то це нормально чи нi?
що саме не нормально? оптика чи вита пара?
Мабуть вита пара просто була на криші и там вода и сніг, потім київстар переробив и поставили великий щиток, там оптику завели в 2020 и від нього вже вита пара іде.

Місто
Франковск
Телефон
blackview a8 max
Мабуть вита пара просто була на криші и там вода и сніг
Ні разу не підключав оптику. Завжди була вита пара.
Це у мене таке було до 2020 рок,у просто вита пара на криші лежала и там и дощ и сніг просто шло сусіднього будинку вита пара и клієнти були що довго сиділи на ньому.

Місто
Kiev
Витую пару уже давно проводят по подъезду.
На сегодня, преимущество оптики для абонентов это только, что работает когда нет света (магистральные не в счёт) В остальном на оптике есть свои косяки, учитывая как её подключают мастера. (изгибы. коннекторы, потеря сигнала и т.д.).
Ремонт оптики не так прост, как ремонт кабеля.
Это касается всех провайдеров.
Вывод простой, если у вас интернет хорошо работает по кабелю, то не трогай !

Зверху