Місто
Луцьк
Телефон
Samsung Galaxy A55
Salamandra, Те, що обриви тривають 10-12 секунд, і ще й уночі, мене теж не сильно хвилює - ну окрім вищезгаданих сумнівів щодо цілісності кабеля. Хіба що були припущення, що ці обриви (або їхня причина) якось впливають на VoWiFi від Київстар, а з цією послугою маю складнощі.

Tsarsky

Телеком експерт
Місто
Germany
Salamandra, от тільки шлях дуже тернистий. Якщо б у мене не було прямого контакту топ менеджменту - я би нічого не знав і стикався головою об стіну.

Місто
Ужгород
Salamandra, от тільки шлях дуже тернистий. Якщо б у мене не було прямого контакту топ менеджменту - я би нічого не знав і стикався головою об стіну.
Вірю, і звичайно ми вдячні тобі, за те, що прокачав цю проблему з обривами. :kruzhki:

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Ситуация : подключена услуга Резерв . При отсутствии проводного инета мобильный подключат? Или только при полной оплате стандартного тарифа? ;)

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
Сегодня+завтра "технические работы". То работает проводной, то нет. Пришлось звонить 460 и "требовать продолжения банкета" на мобильном интернете.

Місто
Харків
Сегодня+завтра "технические работы". То работает проводной, то нет. Пришлось звонить 460 и "требовать продолжения банкета" на мобильном интернете.
То есть если сейчас вечером заработал пока не стоит перетыкать обратно и ещё будет падать?🤪

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
У меня было примерно минут 30 работы, потом столько же "нет доступа к интернету". Попросил активировать мобильный интернет на время работ.В роутер вставил модем - "резервное подключение 1".

Зверху