butaluk

В душе я пограмист
Місто
Киев
Телефон
Samsung a50
Прийшла вчора смс від КС: "ми оголошуємо січень місяцем Гігабіта для вас, тож користуватися підвищеною швидкістю ви можете без додаткової плати до 31.01. Після цього гігабітна швидкість буде автоматично відключена."
Але по факту швидкість залишилась 100мб/с. Карта ноута, підключеного напряму до кабелю, підртимує гігабіт. Кабель прокладений 8-ми жильний cat5. Котикі чомусь кажуть, що потрібна заміна кабелю. А на який вони тоді міняють?
Что за котики?

Валентин Д

Активний користувач
Місто
Одеська обл.
Телефон
POCO X3
Прийшла вчора смс від КС: "ми оголошуємо січень місяцем Гігабіта для вас, тож користуватися підвищеною швидкістю ви можете без додаткової плати до 31.01. Після цього гігабітна швидкість буде автоматично відключена."
Але по факту швидкість залишилась 100мб/с. Карта ноута, підключеного напряму до кабелю, підртимує гігабіт. Кабель прокладений 8-ми жильний cat5. Котикі чомусь кажуть, що потрібна заміна кабелю. А на який вони тоді міняють?
Что за котики?
Техподдержка

butaluk

В душе я пограмист
Місто
Киев
Телефон
Samsung a50
котики - це оператори служби підтримки (коллцентру)
Спасибо, не знал))
Я обычно в "живий чат" им пишу. Мне тоже пришла смс о Гигабитном интернете до конца месяца. По факту валит 100мегабит.
Видимо тоже 4хжильный у них провод в подъезде..

Vigilante

Restless Heart
Місто
Луцьк
Телефон
Samsung S20 FE Duos
Аналогічна ситуація. Кабель нормально обжатий стандартний Cat5e, 8 жил 4 пари. Є варіант, що в будинку стоїть старий 100Мбіт комутатор. Хоча при перевірці на сайті пише, що є можливість підключення 1 Гбіт. Хз, коротше кажучи. Поки прийде техпідтримка і нашаманить швидкість, то вже і січень скінчиться. Буду я вже якось без гігабіту, обійдуся.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Ось і настав той день, коли інтернет кс зникає одразу з відключеннями. А все починалося, нагадаю, майже з двох годин автономної роботи.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Evgenii, графіків не було, вже по факту відключення повідомили, з чим було пов'язано мені невідомо. Але головне, що інтернет зник одразу.

Місто
Kiev
Телефон
Poco F3
Vigilante, Продовження моєї історії. Вчора після спілкування з підтримкою, зробив заявку як вони пропонували на заміну кабелю майстром, хоча я більше хотів щоб він подивився і на моєму кабелі спробував для початку підняти гігабіт. Якщо не получиться, то залишусь на 100мбит/с і буду вже чекати коли нарешті підключать оптику в будинку і тоді міняти. Сьогодні вечері прийшов майстер і як виявилсоь кабель міняти не треба, а причина в тому, що на самій патчпанелі підїзду частина розеткок і куди підключався мій кабель була розведена 4 проводами, а частина 8 проводами. Чому так зроблено сам майстер не зміг дати мені відповідь. Тому він переставив просто кабель в вільну правильну розетку, в який і заробив Гігабіт, перепривязав потім мені через смс новий порт.

DarklingUA

Я малэнькый гвынтык
Місто
Харкiв
Vigilante, Продовження моєї історії. Вчора після спілкування з підтримкою, зробив заявку як вони пропонували на заміну кабелю майстром, хоча я більше хотів щоб він подивився і на моєму кабелі спробував для початку підняти гігабіт. Якщо не получиться, то залишусь на 100мбит/с і буду вже чекати коли нарешті підключать оптику в будинку і тоді міняти. Сьогодні вечері прийшов майстер і як виявилсоь кабель міняти не треба, а причина в тому, що на самій патчпанелі підїзду частина розеткок і куди підключався мій кабель була розведена 4 проводами, а частина 8 проводами. Чому так зроблено сам майстер не зміг дати мені відповідь. Тому він переставив просто кабель в вільну правильну розетку, в який і заробив Гігабіт, перепривязав потім мені через смс новий порт.
Потому что тому кто заменял 100 мегабитную патчпанель на гигабитную было впадлу переделывать все порты - вот и получилась такая каша.

DarklingUA

Я малэнькый гвынтык
Місто
Харкiв
Просто человек логично предположил , что не всем нужен гигабитный интернет. :)
Какой умный человек, ну если хочется бегать и перетыкивать абонов в порты вместо того что сделать один раз замену всех портов то на здоровье

Валентин Д

Активний користувач
Місто
Одеська обл.
Телефон
POCO X3
Человек доказывает свою незаменимость.
Или же попросту говоря не заморачивается особо, когда платят так себе, я еще в июне подавал заявку чтобы интернет работал без света, но ничего не сделали

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Это всё дополнительные вложения в бизнес. Не то время. Хотя абонку повышают.

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 40
В мене в будинку нарешті проведено модернізацію мережі інтернету від Київстар - встановлено LiFePO4 та блок живлення до нього. А це не 18 хвилин, як було з офісним UPS, а 6 годин роботи при повному заряді.
Сьогодні закінчують монтування GPON мережі. Можно замовляти підключення.))

Валентин Д

Активний користувач
Місто
Одеська обл.
Телефон
POCO X3
В мене в будинку нарешті проведено модернізацію мережі інтернету від Київстар - встановлено LiFePO4 та блок живлення до нього. А це не 18 хвилин, як було з офісним UPS, а 6 годин роботи при повному заряді.
Сьогодні закінчують монтування GPON мережі. Можно замовляти підключення.))
Скільки ж ват бере той комутататор?

Зверху