butaluk

В душе я пограмист
Місто
Киев
Телефон
Samsung a50
Прийшла вчора смс від КС: "ми оголошуємо січень місяцем Гігабіта для вас, тож користуватися підвищеною швидкістю ви можете без додаткової плати до 31.01. Після цього гігабітна швидкість буде автоматично відключена."
Але по факту швидкість залишилась 100мб/с. Карта ноута, підключеного напряму до кабелю, підртимує гігабіт. Кабель прокладений 8-ми жильний cat5. Котикі чомусь кажуть, що потрібна заміна кабелю. А на який вони тоді міняють?
Что за котики?

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Прийшла вчора смс від КС: "ми оголошуємо січень місяцем Гігабіта для вас, тож користуватися підвищеною швидкістю ви можете без додаткової плати до 31.01. Після цього гігабітна швидкість буде автоматично відключена."
Але по факту швидкість залишилась 100мб/с. Карта ноута, підключеного напряму до кабелю, підртимує гігабіт. Кабель прокладений 8-ми жильний cat5. Котикі чомусь кажуть, що потрібна заміна кабелю. А на який вони тоді міняють?
Что за котики?
Техподдержка

butaluk

В душе я пограмист
Місто
Киев
Телефон
Samsung a50
котики - це оператори служби підтримки (коллцентру)
Спасибо, не знал))
Я обычно в "живий чат" им пишу. Мне тоже пришла смс о Гигабитном интернете до конца месяца. По факту валит 100мегабит.
Видимо тоже 4хжильный у них провод в подъезде..

Vigilante

Restless Heart
Місто
Луцьк
Телефон
Samsung S20 FE Duos
Аналогічна ситуація. Кабель нормально обжатий стандартний Cat5e, 8 жил 4 пари. Є варіант, що в будинку стоїть старий 100Мбіт комутатор. Хоча при перевірці на сайті пише, що є можливість підключення 1 Гбіт. Хз, коротше кажучи. Поки прийде техпідтримка і нашаманить швидкість, то вже і січень скінчиться. Буду я вже якось без гігабіту, обійдуся.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Ось і настав той день, коли інтернет кс зникає одразу з відключеннями. А все починалося, нагадаю, майже з двох годин автономної роботи.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Evgenii, графіків не було, вже по факту відключення повідомили, з чим було пов'язано мені невідомо. Але головне, що інтернет зник одразу.

Місто
Kiev
Телефон
Poco F3
Vigilante, Продовження моєї історії. Вчора після спілкування з підтримкою, зробив заявку як вони пропонували на заміну кабелю майстром, хоча я більше хотів щоб він подивився і на моєму кабелі спробував для початку підняти гігабіт. Якщо не получиться, то залишусь на 100мбит/с і буду вже чекати коли нарешті підключать оптику в будинку і тоді міняти. Сьогодні вечері прийшов майстер і як виявилсоь кабель міняти не треба, а причина в тому, що на самій патчпанелі підїзду частина розеткок і куди підключався мій кабель була розведена 4 проводами, а частина 8 проводами. Чому так зроблено сам майстер не зміг дати мені відповідь. Тому він переставив просто кабель в вільну правильну розетку, в який і заробив Гігабіт, перепривязав потім мені через смс новий порт.

DarklingUA

Я малэнькый гвынтык
Місто
Харкiв
Vigilante, Продовження моєї історії. Вчора після спілкування з підтримкою, зробив заявку як вони пропонували на заміну кабелю майстром, хоча я більше хотів щоб він подивився і на моєму кабелі спробував для початку підняти гігабіт. Якщо не получиться, то залишусь на 100мбит/с і буду вже чекати коли нарешті підключать оптику в будинку і тоді міняти. Сьогодні вечері прийшов майстер і як виявилсоь кабель міняти не треба, а причина в тому, що на самій патчпанелі підїзду частина розеткок і куди підключався мій кабель була розведена 4 проводами, а частина 8 проводами. Чому так зроблено сам майстер не зміг дати мені відповідь. Тому він переставив просто кабель в вільну правильну розетку, в який і заробив Гігабіт, перепривязав потім мені через смс новий порт.
Потому что тому кто заменял 100 мегабитную патчпанель на гигабитную было впадлу переделывать все порты - вот и получилась такая каша.

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Просто человек логично предположил , что не всем нужен гигабитный интернет. :)

DarklingUA

Я малэнькый гвынтык
Місто
Харкiв
Просто человек логично предположил , что не всем нужен гигабитный интернет. :)
Какой умный человек, ну если хочется бегать и перетыкивать абонов в порты вместо того что сделать один раз замену всех портов то на здоровье

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
Человек доказывает свою незаменимость.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Человек доказывает свою незаменимость.
Или же попросту говоря не заморачивается особо, когда платят так себе, я еще в июне подавал заявку чтобы интернет работал без света, но ничего не сделали

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
Это всё дополнительные вложения в бизнес. Не то время. Хотя абонку повышают.

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 40
В мене в будинку нарешті проведено модернізацію мережі інтернету від Київстар - встановлено LiFePO4 та блок живлення до нього. А це не 18 хвилин, як було з офісним UPS, а 6 годин роботи при повному заряді.
Сьогодні закінчують монтування GPON мережі. Можно замовляти підключення.))

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
В мене в будинку нарешті проведено модернізацію мережі інтернету від Київстар - встановлено LiFePO4 та блок живлення до нього. А це не 18 хвилин, як було з офісним UPS, а 6 годин роботи при повному заряді.
Сьогодні закінчують монтування GPON мережі. Можно замовляти підключення.))
Скільки ж ват бере той комутататор?

Зверху