Місто
Kyiv
Maxno, Може, це був якийсь простенький тестер, бо на ньому крім світлодіоідних індикаторів, здається, нічого не було. Циферблата там ніякого не бачив.
У мене їх два , один брав років надцать для пошуку пар в телефонному кабелі,інший дозволяє навіть рівень оптичного сигналу зафіксувати.
Доречі другим апаратом дуже удобно виявляти неправильно включені інтернет розетки. Наприклад на кабелі який 1 запарелили пари і включили дві розетки. Більше 100мб не буде на обох. Якщо паралелять у розетці то в одній можна повернути 1 гб проте в інший взагалі нічого не буде.

Місто
Львів
На ДІ КС раз на три-п'ять днів відвалюється доступ до olx.ua та з додатку монобанку, все решта працює нормально. Загуглив, виявляється що то розповсюджена проблема, CloudFront банить за IP-адресою, бо хтось ще на ній сидить і перевищив кількість якихось там звертань.
Вирішую просто, в адмінці роутера змінюю MAC WAN, відповідно присвоюється нова провайдерська адреса і все починає працювати.

Не розумію лише одного, щоразу при зміні мака на той-самий альтернативний а також після скидання на оригінальний чітко присвоється або одна, або друга адреса (в кінці або 18, або 26), що й були до того, і все добре, але через 3-5 днів на ній знов починаються проблеми з CloudFront. Чому так?
26.png20250309_115622.jpg

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
На ДІ КС раз на три-п'ять днів відвалюється доступ до olx.ua та з додатку монобанку, все решта працює нормально. Загуглив, виявляється що то розповсюджена проблема, CloudFront банить за IP-адресою, бо хтось ще на ній сидить і перевищив кількість якихось там звертань.
Вирішую просто, в адмінці роутера змінюю MAC WAN, відповідно присвоюється нова провайдерська адреса і все починає працювати.

Не розумію лише одного, щоразу при зміні мака на той-самий альтернативний а також після скидання на оригінальний чітко присвоється або одна, або друга адреса (в кінці або 18, або 26), що й були до того, і все добре, але через 3-5 днів на ній знов починаються проблеми з CloudFront. Чому так?
Як варіант замовити статичну айпі адресу і потім відмовитись від неї, після цього київстар почне надавати диначічну статику на постійній основі, робити це краще в кінці місяця, тоді за послугу буд знята мінімальна сума.

Місто
Львів
за послугу буд знята мінімальна сума.
Дякую, але для мене не варіант, не збираюся їм за то оферувати жодної, навіть копійчаної суми.
Та й де гарантія що після повернення на динамічну адресу неподобство з CloudFront не повернеться?

Місто
Київ
Телефон
за послугу буд знята мінімальна сума.
Дякую, але для мене не варіант, не збираюся їм за то оферувати жодної, навіть копійчаної суми.
Та й де гарантія що після повернення на динамічну адресу неподобство з CloudFront не повернеться?
Зараз ви отримуєте NAT сіру адресу, за якою можуть буди сотні інших користувачів, тому судячи з опису у вас і виникає подіна проблема, при отриманні виділенної айпі адреси нехай і динамічної вона буде ваша і тільки ваша. Взагалі дивний у вас підхід, виратити кілька гривень один раз і закрити проблему ви не хочете, тоді не знаю навіть що вам порадити.

Місто
Львів
Sanic, за пораду з поясненнями вдячний, розгляну.
А можете пояснити чому зараз отримую від провайдера лише дві адреси на два однакових мака, які змінюю, одна, наприклад, 100.85.74.18, а друга 100.85.74.26 зі сотні можливих?

А, головне, чому на них лише через 3-4 дні проблеми з ClouFront з'являються та після перепідключення зникають, а не відразу постійно є?

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Sanic, за пораду з поясненнями вдячний, розгляну.
А можете пояснити чому зараз отримую від провайдера лише дві адреси на два однакових мака, які змінюю, одна, наприклад, 100.85.74.18, а друга 100.85.74.26 зі сотні можливих?

А, головне, чому на них лише через 3-4 дні проблеми з ClouFront з'являються та після перепідключення зникають, а не відразу постійно є?
Ці 2 айпі адреси якраз таки сірі, це те що вам видає роутер київстару, а не та айпі через яку ви виходите в глобальну мережу, свою реальну айпі адресу ви можете побачити якщо зайдете для прикладу на сайт https://2ip.ua/ якщо зробите так як я сказав будете, отримувати білу айпі адресу, і вона буде збігатись з тим що ви будете бачити на сайті https://2ip.ua/ чи будь якому подібному, чому саме через 3-4 дні питання не до мнене, я в Київстарі не працюю.

Місто
Ужгород
Як варіант замовити статичну айпі адресу і потім відмовитись від неї, після цього київстар почне надавати диначічну статику на постійній основі, робити це краще в кінці місяця, тоді за послугу буд знята мінімальна сума.
Привіт!
Я добре зрозумів, типа десь числа 25 замовляти статику, отримав її, і одразу десь 30 або 31 числа відмовитися від неї? Чи як?

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
Привіт!
Я добре зрозумів, типа десь числа 25 замовляти статику, отримав її, і одразу десь 30 або 31 числа відмовитися від неї? Чи як?
После 25 число но до 1 числа включить и выключить и будет.

Місто
Київ
Телефон
Привіт!
Загалом так, але я б взагалі підключив 30го чи 31 і в той же день відключив, бо вони плату за послугу розбивають по дням. Підключення можливе тільки через оператора, а от відключити зможете самостійно в мій київстар.

Місто
Київ
Телефон
Підключення можливе тільки через оператора, а от відключити зможете самостійно в мій київстар.
Підключити можна і в Мій Київстар
Ні, це не так, спробуйте підключити там навіть кнопки підключення немає.
Post automatically merged:

1000010234.jpg

Місто
Ужгород
хмм.. дійсно немає кнопки підключення(( не звертав увагу на це, але цікаво взагалі завжди так було чи прибрали нещодавно?

Місто
Київ
Телефон
хмм.. дійсно немає кнопки підключення(( не звертав увагу на це, але цікаво взагалі завжди так було чи прибрали нещодавно?
Якщо не помиляюсь то якийсь час можна було на самому початку, але прибрали вже давно, не один рік як.

Місто
Запорожье
Телефон
M2007J20CG
В підтримки козлостара ще запитайте. Пиздець. Дайте картку, материтися не можна, але таке обговорювання інакше не назвати, йолопи млядь.

Місто
Київ
Телефон
Підключення можливе тільки через оператора, а от відключити зможете самостійно в мій київстар.

Переглянути вкладення 66950
На iOS є. І показує IP яка видається
Я думаю не в iOS справа, завтра на айпаді перевірю, можливо на вашому тарифі воно в якості суперсили, про це якби натякає 0 замість 70грн.

Місто
Київ
Телефон

Переглянути вкладення 66950
На iOS є. І показує IP яка видається
Я думаю не в iOS справа, завтра на айпаді перевірю, можливо на вашому тарифі воно в якості суперсили, про це якби натякає 0 замість 70грн.
Тариф ДІ по особовому рахунку. Суперсил немає. Статична IP-адреса безкоштовна.
Тоді скоріш за все в цьому і причина, але первірю.

В підтримки козлостара ще запитайте. Пиздець. Дайте картку, материтися не можна, але таке обговорювання інакше не назвати, йолопи млядь.
Що сталось, що не так?)

Зверху