Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
Hanter, в Запорожье он лучший на Варшаву 20-21мс, а Львовские игроки там же имеют пинг 5-8мс, это топ. И скорости в гиговых тарифах ближе к номиналу чем у той же Веги например.
И все это потому что магистрали свои и в них хорошо вложили денег. Ну и в тот злополучный вечер выхода Сталкер 2 кс один из не многих кто не просто не упал, а запросто перевалил весь трафик, когда у других каналы помирали, я так и играл с пингом 21мс и скорость была полная.
Именно потому если не брать в счёт отключения света то фттб кс это топ зп свою цену, если сетка в доме не из палок и листьев.
Я теж колись боготворив "Сині сосиски", але є краще:
Переглянути вкладення 67277

Від КС такого навіть з попутним вітром не бачив )
ПС. Тариф 100 Mbit/s
Укртелеком я бы никому не рекомендовал фича их дозвона до живого оператора тока робаба на телефоне.

Місто
Чернігів
Телефон
iPhone 13
MrRC, Укртелеком? Яка ціна?
300 грн.

Hanter, в Запорожье он лучший на Варшаву 20-21мс, а Львовские игроки там же имеют пинг 5-8мс, это топ. И скорости в гиговых тарифах ближе к номиналу чем у той же Веги например.
И все это потому что магистрали свои и в них хорошо вложили денег. Ну и в тот злополучный вечер выхода Сталкер 2 кс один из не многих кто не просто не упал, а запросто перевалил весь трафик, когда у других каналы помирали, я так и играл с пингом 21мс и скорость была полная.
Именно потому если не брать в счёт отключения света то фттб кс это топ зп свою цену, если сетка в доме не из палок и листьев.
Я теж колись боготворив "Сині сосиски", але є краще:
Переглянути вкладення 67277

Від КС такого навіть з попутним вітром не бачив )
ПС. Тариф 100 Mbit/s
Укртелеком я бы никому не рекомендовал фича их дозвона до живого оператора тока робаба на телефоне.
Дзвонив. Розмовляв. Все добре. Великої проблеми немає. Потреби телефонувати немає, все працює
Post automatically merged:

MrRC, ну так может стоило подключить гигабит, а не сравнивать воробья с пальцем?
Кс даёт по 700-800м на тот же Франкфурт

не маю такої потреби, буде - підключу і протестую )

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
Зараз не працює основне обладнання, через що інтернету немає по всьому будинку. Рекомендую час від часу самостійно перевіряти наявність інтернету, перепідключати кабель інтернету до обладнання На жаль, через глобальність проблеми, точної дати вирішення немає. Зазвичай протягом доби все вирішується,приношу вибачення за незручності.
Вот пропал киевстар домашний интернет что ответил оператор.

Місто
Запорожье
Hanter, в таких случаях при обращении дают на лте безлим, я так 3 дня пользовался тру безлимом, а дом инета небыло всего день )
А это ещё один большой плюс в копилку кс ди, у других такой фишки нет

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Hanter, в Мій Київстар є перевірка роботи ДІ, якщо є проблеми, то там може одразу запропонувати якусь компенсацію. Мені безлімітний інтернет пропонували на день.

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
Hanter, в Мій Київстар є перевірка роботи ДІ, якщо є проблеми, то там може одразу запропонувати якусь компенсацію. Мені безлімітний інтернет пропонували на день.
В каком пункте ?

Ничего не дали и оператор также.

Вкладення

• photo_2025-03-26_16-29-39.jpg
    photo_2025-03-26_16-29-39.jpg
    44.3 КБ · Перегляди: 44
Останнє редагування:
Місто
Чернігів
Телефон
iPhone 13
В каком пункте ?

Ничего не дали и оператор также.
Звони 460 з номера який прив'язаний до ДІ.
Через пів години як пропав інтернет автоматично скаже что нема нета і запропонує.

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
Олександре, по Вашій адресі сьогодні була заміна обладнання, через що відбувся збій ІР адреси.
Заявка залишена на тех. відділ для перевірки та усунення складнощів. Попередньо Вас проінформують 😊
Пакет безлім інтернету підключено за номером 😊
Новое оборудование еще раз поменяли даже не знаю зачем.

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
Вот и акб уже запланировано поставить на дом.

Вкладення

• photo_2025-03-27_08-09-28.jpg
    photo_2025-03-27_08-09-28.jpg
    15.6 КБ · Перегляди: 48
Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
Добрий день присутнім.
Встромив кабель ді київстар на адресі - а в ньому інтернет є! 96мб/с
Не користувався ним і не сплачував більше року.
Що це може бути і чому?

Причина: Орфографічна помилка в слові більше (було - більшість)
Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
Evgenii, який додаток?
В мене немає ніякого особового рахунку тут. А той о/р що був більше року тому - перенесений разом з переїздом друга з мого житла до себе.

Місто
Київ
В мене немає ніякого особового рахунку тут.
як варіант, подзвонити синім котам, може по айпі знайдуть що там за рахунок

UPD: ще можливо, система сприйняла Вас за нового абонента, а таким після підключення 2 дня безкоштовні

Останнє редагування:
Зверху