Historiker
Frischer Wind
- Місто
- Salisbury, Ukraine.
Укртелеком я бы никому не рекомендовал фича их дозвона до живого оператора тока робаба на телефоне.Я теж колись боготворив "Сині сосиски", але є краще:Hanter, в Запорожье он лучший на Варшаву 20-21мс, а Львовские игроки там же имеют пинг 5-8мс, это топ. И скорости в гиговых тарифах ближе к номиналу чем у той же Веги например.
И все это потому что магистрали свои и в них хорошо вложили денег. Ну и в тот злополучный вечер выхода Сталкер 2 кс один из не многих кто не просто не упал, а запросто перевалил весь трафик, когда у других каналы помирали, я так и играл с пингом 21мс и скорость была полная.
Именно потому если не брать в счёт отключения света то фттб кс это топ зп свою цену, если сетка в доме не из палок и листьев.
Переглянути вкладення 67277
Від КС такого навіть з попутним вітром не бачив )
ПС. Тариф 100 Mbit/s
А потом че отключил?Hanter, до 2022 пользовался укртелекомом тариф 1 гигабит, все было отлично.
300 грн.MrRC, Укртелеком? Яка ціна?
Дзвонив. Розмовляв. Все добре. Великої проблеми немає. Потреби телефонувати немає, все працюєУкртелеком я бы никому не рекомендовал фича их дозвона до живого оператора тока робаба на телефоне.Я теж колись боготворив "Сині сосиски", але є краще:Hanter, в Запорожье он лучший на Варшаву 20-21мс, а Львовские игроки там же имеют пинг 5-8мс, это топ. И скорости в гиговых тарифах ближе к номиналу чем у той же Веги например.
И все это потому что магистрали свои и в них хорошо вложили денег. Ну и в тот злополучный вечер выхода Сталкер 2 кс один из не многих кто не просто не упал, а запросто перевалил весь трафик, когда у других каналы помирали, я так и играл с пингом 21мс и скорость была полная.
Именно потому если не брать в счёт отключения света то фттб кс это топ зп свою цену, если сетка в доме не из палок и листьев.
Переглянути вкладення 67277
Від КС такого навіть з попутним вітром не бачив )
ПС. Тариф 100 Mbit/s
MrRC, ну так может стоило подключить гигабит, а не сравнивать воробья с пальцем?
Кс даёт по 700-800м на тот же Франкфурт
а потом началась война и мой город оккупировали рашистыА потом че отключил?
Вот пропал киевстар домашний интернет что ответил оператор.Зараз не працює основне обладнання, через що інтернету немає по всьому будинку. Рекомендую час від часу самостійно перевіряти наявність інтернету, перепідключати кабель інтернету до обладнання На жаль, через глобальність проблеми, точної дати вирішення немає. Зазвичай протягом доби все вирішується,приношу вибачення за незручності.
В каком пункте ?Hanter, в Мій Київстар є перевірка роботи ДІ, якщо є проблеми, то там може одразу запропонувати якусь компенсацію. Мені безлімітний інтернет пропонували на день.
Звони 460 з номера який прив'язаний до ДІ.В каком пункте ?Hanter, в Мій Київстар є перевірка роботи ДІ, якщо є проблеми, то там може одразу запропонувати якусь компенсацію. Мені безлімітний інтернет пропонували на день.
Post automatically merged:
Post automatically merged:
Ничего не дали и оператор также.
Новое оборудование еще раз поменяли даже не знаю зачем.Олександре, по Вашій адресі сьогодні була заміна обладнання, через що відбувся збій ІР адреси.
Заявка залишена на тех. відділ для перевірки та усунення складнощів. Попередньо Вас проінформують
Пакет безлім інтернету підключено за номером![]()
а що додаток пише?Що це може бути і чому?
як варіант, подзвонити синім котам, може по айпі знайдуть що там за рахунокВ мене немає ніякого особового рахунку тут.