Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
ДОМАШНІЙ ІНТЕРНЕТ. 02.12.2024 з 10:00 до 12:00 заплановані роботи з модернізації обладнання на мережі для покращення якості Домашнього Інтернету у вашому будинку. Під час проведення робіт можливі труднощі в роботі послуги. Перепрошуємо за незручності.
Є шанс що GPON через оптоволокно роблять доступним чи більш ймовірно що акумулятори або додаткові порти?

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Streetcity, не факт, що будуть ставити акумулятор. У мене такі самі смс два рази приходили. Теж думав акумулятори поставлять. Але нічого не поставили, може дійсно порти добавили.

Місто
Житомир
Питання до абонентів домашнього інтернету київстар по місту Житомир - чи нормально у вас працює інтернет останні декілька днів/тижнів? У мене почались якісь дисконнекти - як через з'єднання ПК-роутер, так і напряму по кабелю. Вже що хоч робив і дрова на Lan оновив і ДНС гугла прописував і т.п, толку 0. Сьогодні має бути майстер, грішу можливо на обжимку конектора - але маніпуляцій з кабелем ніяких не було останнім часом і дісконнекту саме на рівні дротів не бачу, (тобто швидкість завжди максимальна - але в рандомні проміжки часу починає перепідключатись звя'зок)

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
Питання до абонентів домашнього інтернету київстар по місту Житомир - чи нормально у вас працює інтернет останні декілька днів/тижнів? У мене почались якісь дисконнекти - як через з'єднання ПК-роутер, так і напряму по кабелю. Вже що хоч робив і дрова на Lan оновив і ДНС гугла прописував і т.п, толку 0. Сьогодні має бути майстер, грішу можливо на обжимку конектора - але маніпуляцій з кабелем ніяких не було останнім часом і дісконнекту саме на рівні дротів не бачу, (тобто швидкість завжди максимальна - але в рандомні проміжки часу починає перепідключатись звя'зок)
Что сказал подрядчик?у знакомого работает кс как бы нормально щас уже ему переносят патч панель на 9 этаж будут переключать абонов.

Місто
Київ
Може, хтось стикався.
Була підключена на домашньому Пауза, зараз прийшла СМС, що нарахування абонки розпочнеться із завтрашнього числа.
Вони її в мінус нараховуватимуть і це щось нове? Чи як завжди?

Місто
Житомир
Что сказал подрядчик?у знакомого работает кс как бы нормально щас уже ему переносят патч панель на 9 этаж будут переключать абонов.
Сказав що це була масова проблема в київстарі по всій країні, станом на зараз вже все фіксанулось

Місто
Kyiv
Сказав що це була масова проблема в київстарі по всій країні, станом на зараз вже все фіксанулось
Масова по Житомирі, мабуть

Місто
Kyiv
Як швидко по Києву підключення по міді роблять?

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
Трошки в шоці від такої щєдрості
Это продолжение весенне-летнего предложения, только тогда это было со старта 100Мбит и потом 100Мбит. По поводу автономности - аккум на подъезде. Кстати, матуню в Днепре на такой тариф подключили. Я в октябре когда был, то инет целых 2 часа без света держался. Сейчас вижу, что аккум похоже сдох, потому как инет вместе со светом пропадает...

Місто
Kyiv
Трошки в шоці від такої щєдрості
Это продолжение весенне-летнего предложения, только тогда это было со старта 100Мбит и потом 100Мбит. По поводу автономности - аккум на подъезде. Кстати, матуню в Днепре на такой тариф подключили. Я в октябре когда был, то инет целых 2 часа без света держался. Сейчас вижу, что аккум похоже сдох, потому как инет вместе со светом пропадает...
Просто на 12АЧ треба приблизно 18 годин на зарядку

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung Galaxy A54 5G
Дали сьогодні безлім на мобільний як компенсацію, а акум в будинок так і не поставили.

1000006980.jpg

Місто
Запорожье
По поводу того что писали выше ( периодические провалы на 5-10 секунд) в случайное время, вроде как починили, в пятницу и суботу уже такого не замечено

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Дали сьогодні безлім на мобільний як компенсацію, а акум в будинок так і не поставили.
У мене теж без акумулятора в будинку і 1 грудня на 7 днів безлім давали. Правда я ним не користувався, бо маю ВФ, який при відключенні електрики працює.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Зверху