Звонили, что мастер пришел, чи хотел прийти, я сказал, что мне их услуги не нужны, подал заявку другому провайдеру, в пятницу подключат. Та ну, 2 недели ждать ремонт це занадто долго. Видать у киевстара из-за могилизации совсем всё плохо с кадрами.vtanke, і ви за цей час не відключилися від нього? Оце витримка)
Не те слово. Родичі хотіли провести їх гігабітний. Прийшли, проклали кабель, а підключити не змогли. Ходив якійсь дідусь два дні, потім створювали заявку-без змін. Почекали тиждень і підключились до місцевого провайдера.всё плохо с кадрами.
Тем временем пошли третьи сутки как у кс отвалилось полмикрорайна в городе (бабурка), а вместо ремонта компания продолжает вступать в половую связь с волом и кормить обещаниями.
Хз, дома работает на Космосе.
Безлимку на телефоны просите, мне давали без проблем, я раздавал на ноут и тв, разницы и не замечал
На Кичкасе тоже много домов со вчерашнего утра без ИнтернетаХз, дома работает на Космосе.
Безлимку на телефоны просите, мне давали без проблем, я раздавал на ноут и тв, разницы и не замечал![]()
ЗАПОРІЖЖЯ.ІНФО
🤷В Вознесенівському та Олександрівському теж немає інтернету від Київстар вже три дні. Ніхто нічого сказати не може. Відповідають тільки у вигляді смс-повідомлень чи голосових, — додають читачі Київстар, агов! Ми в 📲 WhatsApp 📲 Instagram 📲 Тік-Токt.me
Мне никак не пришла смс о появление ИБП тока раз была что нужно было перепривязать порт в начале месяца.Мені нарешті встановили ДБЖ в будинку. Смс, що в будинку встановили ДБЖ не приходило, тільки смс, що плануються роботи в будинку і можлива відсутність інтернету.
Не знаю хто в нас подавав заявку, но голова ОСББ сказав що прийде Київстар встановлювати, і в його теж немає інформації хто це все ініціював.У всех кто подавал заявку на ДБЖ поставили их на дом?
Нет не всем, пол года назад давали, пока тихо.У всех кто подавал заявку на ДБЖ поставили их на дом?