Місто
Запорожье
Телефон
Neffos C9a
Хм...Реально айпи стал серым.Полключал статику в последний день мая,после отключения паблик динамик работал.Только что заметил что вместо 46.119 стал на 188.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Samsung A55 (lifecell)
Щойно змінився айпішник. З білого на сірий.
Тенденція однако

Місто
Kiev
напишите у кого на каких тарифах слетает белый IP ?
было когда то такое на тарифах "все вместе"...
(у кого есть суперсила, статик IP бесплатно.)

Місто
Київ
Київстар оголошує про завершення масштабного проєкту з підвищення енергостійкості мережі Домашнього Інтернету. Станом на сьогодні 99% всієї мережі фіксованого зв’язку компанії зарезервовано до 12 годин автономної роботи завдяки встановленню понад 80 тисяч сучасних LiFePO4-акумуляторів для фіксованої мережі, що працює за технологією FTTB. https://kyivstar.ua/news/id280820251700

Місто
Запорожье
Телефон
Redmi Note 13 4G
Козлостар во всей красе. Также как у всех выдали серый адрес, подключил белый и остался без интернета т.к. оборудование не выдавало ни серого, ни белого ip. Полчаса дозвона до оператора, цоканье языком, а давайте ваш микрот пару раз ребутнем, а давайте шнур туда-сюда потыкаем результата не дало. Ну не получилось и не получилось, до второго сентября теперь без интернета посидите пока более умные разбираться будут. Предложил отключить услугу белого ip и тут же с смской о успешном отключении получил белый адрес.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Don_Andrey, Була колись в мене подібна ситуація, десь в 2018р, у м Рівному. Коли підключаєш статичну IP, інтернет просто пропадав, коли відключав статику, інтернет знову з'являвся. Вирішували це питання 2 місяці, пару разів викликав майстра київстар, він тупо приходив і розводив руками, бо тупий як корик був (нічого не розумів чому не працює інтернет). Потім подзвонив якийсь технік з Дніпра з київстару, я йому описав проблему, він щось там змінював в себе, і шаманив, вітозі сказав що це глюк з білінговою системою у них, через 5-10хв інтернет з'явився на статичній адресі. Але поки не було інтернету 2 місяці, Київстар надав безлімітний 4G, на любий номер Київстар (бо мій контактний номер був lifecell).

Останнє редагування:
Місто
Black Rock
Вже навіть на торрентах в очі кидається, що всіх запихнули за нат) Інших КС ір крім 188.163. вже майже не зустрічається)
2025-08-30_215321.png
А є хтось тут у кого не було підключено статичної ір адреси і його не запихнули за нат?

Місто
Black Rock
Якщо за натом, то на торрентах я так розумію буде проблема з роздачею, оскільки важко буде до такого ір підключитися? Чи різниці нема, за натом чи не за натом?

Зверху