Місто
Львів
є хтось тут у кого не було підключено статичної ір адреси і його не запихнули за нат?
Я є. 37.115, біла динаміка. Щоправда, аплінк роутера 3д 22г 43хв.
Львів схоже ще не встигли перевести за NAT

Місто
Ужгород
Salamandra, жду пока кто то отпишется. У меня сайты крутятся, не могу рисковать.
Якщо до 1 вересня ніхто не відповість, то я потім дам знати.
У мене 9 грн зняло.
І ще мене цікавить, що якщо цей трюк провернути наступного разу, незалежно від того, спочатку , всередині чи в кінці місяця , то я правильно зрозумів, що знімуть вже одразу всю оплату, тобто 70 гривень?
Як і казав відповідаю)
Виключив статику, та й одразу отримав білу динаміку, з пула для нашого регіону 37.. ,ще й до того саме ту адресу яку в мене забрали на якій я просидів 1,5 року)
Що помітив за 2 дні сидячи на статичному ір, на youtube, не програвав жодний ролик не давало без облікового запису нічого дивитися(
А на білій дининаміці всьо ОК! ) не потрібна облікова запис, пре всьо, аж гай шумить!

Місто
Kiev
Белая динамика, пока не отключили.
Лично для себя вижу много преимуществ динамик IP по сравнению с статик IP, потому что всегда могу изменить IP, просто поменяв MAC.

Перевод всех на серые IP, 1,5 года назад начала делать НеВоля, объясняя тем. что на всех не хватает, но с учётом потерянных абонентов (на потерянных территориях) это пиз**ёж неправда, и цена на статик IP там начиналась с 30 грн., сейчас дошла до 120 грн.
у НеВоли NAT очень жёсткий, многие сервисы просто не работают в том числе игрушки. Сейчас там отказались от этой затеи переводить на серые IP, так как просто начали терять абонентов и сейчас можно таки получить белый динамик IP, при определённых манипуляциях.

• Like
Реакції: Evan
Місто
Луцьк
Телефон
12 промах
Замовив статику, миттєво зник доступ в Інтернет, в адмінці роутера викл/вкл WAN, миттєво дало статику. Вимкнув статику, так само миттєво доступність мережі зникла, перезапустив інтерфейс і вже нова динамічна біла IP. Таким чином Київстар зібрав статистику тих, кому важливо

Місто
Дніпропетровська область
Телефон
Poco X6 Pro
Зробив таке ж як і користувач вище, ефект такий же. ip на статиці був із пулу 134.249.*.*, після відключення став із цього пулу, але інший. Ще зміни виявив, що на статиці, що після відключення, швидкість на гігабіті на віддачу стала 300-400 мбіт/с, на завантаження все норм. А було і те і те норм коли був на 188.163.*.*.
Через speedtest.net на різні сервери по різному, від 400 до 900 мбіт/с, а от якщо тестувати на сайті київстару, то біля 400-500 мбіт/с на віддачу. До маніпуляцій було завжди норм)))
Потестував ще. Реальна швидкість завантаження і вивантаження в загальному на гігабіті стала гірше з білою динамікою, яка наче статика навіть. Тестував з/на гугл диск, mega.nz, mirrors.lolinet.com. І різні спідтести.

Останнє редагування:

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Вчера вечером пропал проводной интернет от КС .Технические работы . Пришлось подключать мобильный инет на контактный номер. Индикатор модема горит синим - сеть 3G.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Перестал работать zoom (ошибка 3078, не подключается). Переключаешься на мобильный интернет от КС всё работает. Что-то намудрили на домашнем интернете.

Місто
Запорожье
Телефон
Samsung Fold3 5G
Перестал работать zoom (ошибка 3078, не подключается). Переключаешься на мобильный интернет от КС всё работает. Что-то намудрили на домашнем интернете.
подключи статику, если выдадут не запорожский айпишник то зум заработает

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Це пише людина, яка висміювала тут небажаючих окремо доплачувати за гігабіт!
різниця між 100 мегабіт та 1 Гігабіт у КС 70 грн. Тобто за 70 грн отримуєш швидкість в 10 разів більше. Що я отримую за сплату статичного IP? Роботу ZOOM? А це не факт. То тоді навіщо мені за це сплачувати?
P.S. ви різницю між 100 мегабіт та 1 гігабіт так і не зрозуміли?

Місто
Львів
ви різницю між 100 мегабіт та 1 гігабіт так і не зрозуміли?
Та ні, це ви не зрозуміли що існують люди, яким цілком вистачає 100 mbit/s на всі випадки використання ними інтернету і доплачувати 70 грн за гігабіт просто немає потреби, а тому це така ж глупа перевитрата, якою ви для себе вважаєте оплату статики!
А що саме заважає вам це зрозуміти - для мене загадка природи? :unsure:
Аргументи вже раніше наводив, але для вас повторюся ще раз.
IPTV в роздільній здатності 4к йде без проблем, з юзерів в хаті я один, зрідка ще й дружина, в мережеві ігри не бавимося, діти давно вже дорослі і проживають окремо...

Місто
Харків
Ще олх то монобанк не завжди працює через ді КС, так що айпішники за натом тут занадто "брудні" і краще дійсно доплатити за статику.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
У меня на ДИ КС ОЛХ очень долго загружается, иногда приходиться перезагружаться.

Місто
Львів
Так ви ж мене запитували не про zoom а чи "різницю між 100 мегабіт та 1 гігабіт так і не зрозуміли?".
От на це запитання і відповів що для мене ця різниця в 10 разів за швидкістю має точнісінько такий ступінь марності, яку для вас має статика! Бо так само не збираюся платити за непотрібну мені послугу 70 грн/міс, як і ви за непотрібну собі.
Post automatically merged:

олх то монобанк не завжди працює через ді КС
ніколи не помічав проблем з OLX і монобанком
Я весною в цій темі кілька разів описував проблему з CloudFront, з-за якої не працювали OLX та монобанк і навіть скріни прикладав. Сіра динаміка IP за NAT-ом тоді була 188..... Щоб добитися праці тих двох джерел, доводилося пересмикувати WAN роутера, але через хвилин 5 проблема знов виникала.
Потім, в кінці квітня, підключив та відключив на день статику і з тих пір сиджу на білій динаміці 34.... або 178... і з тих пір всі проблеми зникли.
Львів.

Останнє редагування:

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Так ви ж мене запитували не про zoom а чи "різницю між 100 мегабіт та 1 гігабіт так і не зрозуміли?".
От на це запитання і відповів що для мене ця різниця в 10 разів за швидкістю має точнісінько такий ступінь марності, яку для вас має статика! Бо так само не збираюся платити за непотрібну мені послугу 70 грн/міс, як і ви за непотрібну собі.
ви влізли в обговорення проблеми з Zoom і почався потік свідомості. Будь ласка читайте уважно питання і свою відповідь.

Місто
Львів
Будь ласка читайте уважно питання і свою відповідь
різниця між 100 мегабіт та 1 Гігабіт у КС 70 грн. Тобто за 70 грн отримуєш швидкість в 10 разів більше. Що я отримую за сплату статичного IP? Роботу ZOOM? А це не факт. То тоді навіщо мені за це сплачувати?
P.S. ви різницю між 100 мегабіт та 1 гігабіт так і не зрозуміли?
Це ви, будь ласка, прочитайте свій потік свідомості, який навіщось адресували мені із недолугим запитанням в кінці і на майбутнє намагайтеся уникати подібного!

• Dislike
Реакції: omni
Місто
Kiev
ОЛХ тормозит на любых провайдерах.
В Киевстаре (как и у других провайдеров) сейчас расширяют географическую блокировку по домену, а не только по IP, идет перехват по 53 порту с занесением IP в таблицы блокировки.
Что бы не глючили многие сервисы, используйте DoH или DNS over VPN.

Зверху