Львів схоже ще не встигли перевести за NATЯ є. 37.115, біла динаміка. Щоправда, аплінк роутера 3д 22г 43хв.є хтось тут у кого не було підключено статичної ір адреси і його не запихнули за нат?
Львів схоже ще не встигли перевести за NATЯ є. 37.115, біла динаміка. Щоправда, аплінк роутера 3д 22г 43хв.є хтось тут у кого не було підключено статичної ір адреси і його не запихнули за нат?
Як і казав відповідаю)Якщо до 1 вересня ніхто не відповість, то я потім дам знати.Salamandra, жду пока кто то отпишется. У меня сайты крутятся, не могу рисковать.
У мене 9 грн зняло.
І ще мене цікавить, що якщо цей трюк провернути наступного разу, незалежно від того, спочатку , всередині чи в кінці місяця , то я правильно зрозумів, що знімуть вже одразу всю оплату, тобто 70 гривень?
подключи статику, если выдадут не запорожский айпишник то зум заработаетПерестал работать zoom (ошибка 3078, не подключается). Переключаешься на мобильный интернет от КС всё работает. Что-то намудрили на домашнем интернете.
за статику платить нужно ))подключи статику, если выдадут не запорожский айпишник то зум заработает
Це пише людина, яка висміювала тут небажаючих окремо доплачувати за гігабіт!за статику платить нужно ))
різниця між 100 мегабіт та 1 Гігабіт у КС 70 грн. Тобто за 70 грн отримуєш швидкість в 10 разів більше. Що я отримую за сплату статичного IP? Роботу ZOOM? А це не факт. То тоді навіщо мені за це сплачувати?Це пише людина, яка висміювала тут небажаючих окремо доплачувати за гігабіт!
Та ні, це ви не зрозуміли що існують люди, яким цілком вистачає 100 mbit/s на всі випадки використання ними інтернету і доплачувати 70 грн за гігабіт просто немає потреби, а тому це така ж глупа перевитрата, якою ви для себе вважаєте оплату статики!ви різницю між 100 мегабіт та 1 гігабіт так і не зрозуміли?
З самого існування ДІ КС, ніколи не помічав проблем з OLX і монобанком. Деб я не проживав, Львів, Луцьк, Рівне, Вараш.Ще олх то монобанк не завжди працює через ді КС,
Так ви ж мене запитували не про zoom а чи "різницю між 100 мегабіт та 1 гігабіт так і не зрозуміли?".до проблеми з zoom?
олх то монобанк не завжди працює через ді КС
Я весною в цій темі кілька разів описував проблему з CloudFront, з-за якої не працювали OLX та монобанк і навіть скріни прикладав. Сіра динаміка IP за NAT-ом тоді була 188..... Щоб добитися праці тих двох джерел, доводилося пересмикувати WAN роутера, але через хвилин 5 проблема знов виникала.ніколи не помічав проблем з OLX і монобанком
ви влізли в обговорення проблеми з Zoom і почався потік свідомості. Будь ласка читайте уважно питання і свою відповідь.Так ви ж мене запитували не про zoom а чи "різницю між 100 мегабіт та 1 гігабіт так і не зрозуміли?".
От на це запитання і відповів що для мене ця різниця в 10 разів за швидкістю має точнісінько такий ступінь марності, яку для вас має статика! Бо так само не збираюся платити за непотрібну мені послугу 70 грн/міс, як і ви за непотрібну собі.
Це ви, будь ласка, прочитайте свій потік свідомості, який навіщось адресували мені із недолугим запитанням в кінці і на майбутнє намагайтеся уникати подібного!Будь ласка читайте уважно питання і свою відповідь
різниця між 100 мегабіт та 1 Гігабіт у КС 70 грн. Тобто за 70 грн отримуєш швидкість в 10 разів більше. Що я отримую за сплату статичного IP? Роботу ZOOM? А це не факт. То тоді навіщо мені за це сплачувати?
P.S. ви різницю між 100 мегабіт та 1 гігабіт так і не зрозуміли?