Допоможіть вибрати ТВ-приставку

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
достойний варіант tanix w2
Був у мене в кандидатах, але в нього простий пульт.
Post automatically merged:

я це в, е знаю і з смс теж саме, але з твоїх слов це неможливо для тої людини
На Nokia 1110 це зробити трохи складніше. На приставці треба просто обрати потрібний квадрат.

Останнє редагування:

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
Як багато порад..
Дякую, дуже дякую ))

Місто
Кривий Рiг
Тримайте ще одну ,якщо не замовили ще нічого - в бариг на олх Onn TV (валлмартовська приставка) або Fire TV (амазонівська) - за ціну дешевого китайця будете мати сертифікований гуглом девайс з AndroidTV, а не з склепаною за пачку риса з AOSP поробку

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
earl, шось я почитав - там тре запасатися мануалами та довбатися з прошиванням. Мені б аби київстар-тб під андроід додати, та може ютуб - це максимум що треба. Ну може з флешки колись кіно подивитися.

P.S. І шо, знову 1 Гб RAM? Це ж смішно в 2025 році..

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Alex, я в 2023-м выбирал, и выбрал Fire TV.

Каких-то проблем с железом - пока нет. Поставил SmartTube, чтобы YouTube без рекламы. Установить не то, чтобы тривиально, но, в принципе, не сложно. Kyivstar ТВ (вообще легко - с сайта Киевстар).

Из того, что было установлено, использую Netflix.

Пульт управляет ещё и телевизором, удобно.

Из неудобного - кириллица. Так как "шить" ничего не хотел, ее нет (в Netflix - есть). Поставил приложение FireTV на смарт, из приложения можно печатать.

Останнє редагування:

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
Kritik, можно подробнее про установку Київстар-ТБ c сайта? На офсайте вижу эпл, гугл и хуа.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Гугл, в Fire TV FireOS, но это Андроид (модифицированный, версия - хз, думал, что 9-й) - в приставке разрешил ставить приложение, скачал и установил.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
в бариг на олх Onn TV (валлмартовська приставка) або Fire TV (амазонівська)
Fire TV зараз не рекомендую (хоча сам маю), бо реклами багато і краще взяти щось гугл ТВ 12. Ще на Fire TV можуть випустити оновлення і заблокувати встановлення сторонніх програм. А ONN TV я б оминав, бо:
Важливо! Оскільки SMART TV приставка ONN Google TV призначена для ринку США, оновлення пристрою може призвести до його блокування. Щоб запобігти блокуванню пристрою оновлення, слід уникати.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
І шо, знову 1 Гб RAM? Це ж смішно в 2025 році..
Зате "сертифікований девайс"! А те, що заточено під іншу країну, і може заблокуватись, то це фігня, беріть і долбіться, і нічого не поставити потім.. Сумнівне задоволення.. Обирав би саме "склепану вузькоокими за пачку рису", але процесор потужніше, 4GB RAM, звичайний Андроїд. Пульт додатково GS10 Pro, його достатньо.

Зверху