Я використовую свій основний. Років за 7 жодних проблем не помітив.а як щодо безпеки? чи використовується інший акк
Авторизація відбувається через код з додатку в https://yt.be/activate.
Я використовую свій основний. Років за 7 жодних проблем не помітив.а як щодо безпеки? чи використовується інший акк
А відомо коли саме вони будуть "блочити несертифіковані пристрої"?коли будуть блочити несертифіковані пристрої, то чи не зачеплять і цей "пристрій"?
Проблема з блокуванням наразі набагато перебільшена. Гадаю девайси що зараз в продажу ще застаріють, а блокування не буде.коли будуть блочити несертифіковані пристрої
Ціна на тв бокси зараз йде в гору, тому я б краще взяв наприклад Xiaomi Smart TV Box S 3rd Gen, який коштує зараз менше 3000 грн і не думав, що там щось одно дня не буде працювати. Ніхто не заважає дивитись піратський контент на сертифікованому твбоксі.Проблема з блокуванням наразі набагато перебільшена. Гадаю девайси що зараз в продажу ще застаріють, а блокування не буде.
Ціна завше бути йти в гору в купувати треба те, що задовольняє потребам тут й зараз. Тим більше що початкове питання було купити щось дешевше, а не про Ютьюб.Ціна на тв бокси зараз йде в гору, тому я б краще взяв наприклад Xiaomi Smart TV Box S 3rd Gen, яки
У вас працює резка?Ніхто не заважає дивитись піратський контент на сертифікованому твбоксі.
Як настроїти hd rezka? У мене остання версія з телеграма але працює лише превью фільмів і серіалів, при спробі відкрити постійно грузить і не показує.bolbol, у мене працює як з оф. додатком, так і не оф. Також Філмікс. А ще Lazymedia Deluxe і Kodi з його Elementum та хмарою усіх можливих плагінів, серед яких і hdrezka наявна.
Мабуть, через ВПН треба дивитися, або з дзеркалами бавитися (пустий лист на [email protected])Як настроїти hd rezka?
В мене така ж сама проблема. Раніше поацювало? У мене остання версія з
От і я за те. Всюди пишуть що проблема саме з відтворенням на боксах, в телефоні, на дзеркалах і індивідуальних посиланнях все ОК.В мене така ж сама проблема. Раніше поацювало? У мене остання версія з