Smart TV приставки

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S25U|OnePlus 6T
magodzec, тобто активація йде через гугл? Цікаво, коли будуть блочити несертифіковані пристрої, то чи не зачеплять і цей "пристрій"?

Місто
Львів
коли будуть блочити несертифіковані пристрої, то чи не зачеплять і цей "пристрій"?
А відомо коли саме вони будуть "блочити несертифіковані пристрої"?
У мене в гуглоакаунті цей пристрій вже років 7 цілком собі активований як android з назвою "YouTube on TV".

Гадаю, загадувати наперед що там коли станеться не варто, треба жити тим що вдається сьогодні :)

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
коли будуть блочити несертифіковані пристрої
Проблема з блокуванням наразі набагато перебільшена. Гадаю девайси що зараз в продажу ще застаріють, а блокування не буде.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Проблема з блокуванням наразі набагато перебільшена. Гадаю девайси що зараз в продажу ще застаріють, а блокування не буде.
Ціна на тв бокси зараз йде в гору, тому я б краще взяв наприклад Xiaomi Smart TV Box S 3rd Gen, який коштує зараз менше 3000 грн і не думав, що там щось одно дня не буде працювати. Ніхто не заважає дивитись піратський контент на сертифікованому твбоксі.

Місто
Киев
Був на памяті один випадок блокування - не можливо було поставити будь-який гугловський обліковий запис (просто пристрій потрапив в чорний список). Далі приставка працювала без гугл-сервісів тільки на apk.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Ціна на тв бокси зараз йде в гору, тому я б краще взяв наприклад Xiaomi Smart TV Box S 3rd Gen, яки
Ціна завше бути йти в гору в купувати треба те, що задовольняє потребам тут й зараз. Тим більше що початкове питання було купити щось дешевше, а не про Ютьюб.

Місто
Львів
bolbol, у мене працює як з оф. додатком, так і не оф. Також Філмікс. А ще Lazymedia Deluxe і Kodi з його Elementum та хмарою усіх можливих плагінів, серед яких і hdrezka наявна.

Місто
Чернігів
bolbol, у мене працює як з оф. додатком, так і не оф. Також Філмікс. А ще Lazymedia Deluxe і Kodi з його Elementum та хмарою усіх можливих плагінів, серед яких і hdrezka наявна.
Як настроїти hd rezka? У мене остання версія з телеграма але працює лише превью фільмів і серіалів, при спробі відкрити постійно грузить і не показує.

Місто
Львів
Як настроїти hd rezka?
Мабуть, через ВПН треба дивитися, або з дзеркалами бавитися (пустий лист на [email protected])
Я того не роблю, бо вдома на роутері обхід блокувань через wg налаштований, а з моб. інтернету КС якось само собою працює. Хоча й на смарті можу запустити кілька надійних та швидких впн-ів.

Місто
Харків
Х96 mini та Н96 із коробки вже відразу видають ютуб не підтримується, тому краще Сяомі брати та не паритися

Місто
Чернігів
? У мене остання версія з
В мене така ж сама проблема. Раніше поацювало
От і я за те. Всюди пишуть що проблема саме з відтворенням на боксах, в телефоні, на дзеркалах і індивідуальних посиланнях все ОК.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
bolbol, так на телефоні працює. Дзеркало наскільки я розумію туди не налаштувати

Місто
Львів
bolbol, Kladoff, заради цікавості (бо сам хдрезку рідко дивлюся, там же максимум без преміуму 720p, мені краще вже через Elementum в 1080 з торрентів все те саме дивитися) увімкнув HDrezka Mod версія 250406.
Чудово показує всі фільми і серіали (запускав серіал "1923").

Коробка древня, на Amlogic S905 2/16 під ATV 5.1.1.

Зверху