Smart TV приставки

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
вони не бігають по хаті
Ну... коли окрім тебе вдома 2 жінки (в яких розуміння терміну "порядок" дещо відмінне від твого) та ще й кото-банда а-ля Боні&Клайд, то бува, що й "бігають". А так, да – без проблем.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
KonsL, кото-банду можна привчити, жіноцтво... Мда. Нема такого пульта, щоб жінка його не розкритикувала etc.

Місто
kiev
При правильному налаштуванні HDMI CEC - ні. Я собі налаштував, що при вимкненні ТВ приставка лишається працювати, а при вимкненні приставки ТВ також вимикається. При вмиканні обидва пристрої вмикають один іншого. Таким чином можна керувати тв і боксом як окремо, так і одночасно з одного пульта.
В терії - так. На практиці у кожного виробника телевізора трошки відрізняється CEC, бо він чи то не повністю стандартизовний
в кого не хоче коректно працювати, спробуйте інший хдмі кабель, стикаюсь з цією проблемою вже не раз і саме на ТВ від ЛГ, вони якісь сильно залежні від кабеля, на Самгунгах, Соні ті кабелі без проблем з СЕС працюють.

Місто
Львів
в чому проблема взяти інший пульт?
Ти вже раніше питав тут: "у чому проблема зачекати хвилину доки приставка з увімкнення завантажиться"?
Відповідаю вдруге, тепер відносно іншого пульта, - проблеми немає, але навіщо чекати і пульти перебирати, якщо можна без жодного очікування єдиним пультом оперувати?

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
magodzec, та нема питань. Просто в цій темі це подається, як якийсь значащий аргумент. Це дивно Приклад: Я не тримаю того пульта постійно в руках, якщо мені доведеться змінювати гучність, то в будь-якому випадку доведеться брати пульта у руці. Вони лежать поряд. Який саме брати взагалі немає жодної різниці.

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Moto G55
......Просто в цій темі це подається, як якийсь значащий аргумент......
Ви здивуєтесь, але одним з основних пунктів (крім процесора, пам'яті, безглючності) при виборі приставки для мами був пульт, який програмується.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SeLena, кожному своє, я точно не буду витрачати 300 гривнів на якийсь пульт. Хай собі лежать два

Зверху