Smart TV приставки

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
вони не бігають по хаті
Ну... коли окрім тебе вдома 2 жінки (в яких розуміння терміну "порядок" дещо відмінне від твого) та ще й кото-банда а-ля Боні&Клайд, то бува, що й "бігають". А так, да – без проблем.

Місто
kiev
При правильному налаштуванні HDMI CEC - ні. Я собі налаштував, що при вимкненні ТВ приставка лишається працювати, а при вимкненні приставки ТВ також вимикається. При вмиканні обидва пристрої вмикають один іншого. Таким чином можна керувати тв і боксом як окремо, так і одночасно з одного пульта.
В терії - так. На практиці у кожного виробника телевізора трошки відрізняється CEC, бо він чи то не повністю стандартизовний
в кого не хоче коректно працювати, спробуйте інший хдмі кабель, стикаюсь з цією проблемою вже не раз і саме на ТВ від ЛГ, вони якісь сильно залежні від кабеля, на Самгунгах, Соні ті кабелі без проблем з СЕС працюють.

Місто
Львів
в чому проблема взяти інший пульт?
Ти вже раніше питав тут: "у чому проблема зачекати хвилину доки приставка з увімкнення завантажиться"?
Відповідаю вдруге, тепер відносно іншого пульта, - проблеми немає, але навіщо чекати і пульти перебирати, якщо можна без жодного очікування єдиним пультом оперувати?

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
magodzec, та нема питань. Просто в цій темі це подається, як якийсь значащий аргумент. Це дивно Приклад: Я не тримаю того пульта постійно в руках, якщо мені доведеться змінювати гучність, то в будь-якому випадку доведеться брати пульта у руці. Вони лежать поряд. Який саме брати взагалі немає жодної різниці.

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Moto G55
......Просто в цій темі це подається, як якийсь значащий аргумент......
Ви здивуєтесь, але одним з основних пунктів (крім процесора, пам'яті, безглючності) при виборі приставки для мами був пульт, який програмується.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SeLena, кожному своє, я точно не буду витрачати 300 гривнів на якийсь пульт. Хай собі лежать два

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Якщо коротко, то як не крути, один пульт який просто працює - зручніше кількох пультів, а рідний пульт телевізора краще працює з телевізором ніж поробки з алі.
Далі вже питання ціни і технічних деталей. Купувати новий телевізор заради одного пульта звісно мало хто буде. Але якщо купується новий телевізор, то обрати одразу на Андроіді щоб не мати танців з бубном з тв приставками - мудро, але це обмежує вибір виробників

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Але якщо купується новий телевізор, то обрати одразу на Андроіді щоб не мати танців з бубном з тв приставками
У характеристиках мого телевізора Sony написано, що "постійна пам'ять 16 ГБ", а насправді вільної пам'яті дуже мало. На жаль, є багато встановлених додатків, які мені не потрібні. Я встановив тільки найнеобхідніше - Навігатор OTT і все. Поки що користуюся без приставки.

Останнє редагування:

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
мого телевізора Sony написано, що "постійна пам'ять 16 ГБ", а насправді вільної пам'яті дуже мало
Можна видалити заводський демо-контент - гіга два вільної ще повинно з'явитися.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Можна видалити заводський демо-контент - гіга два вільної ще повинно з'явитися.
Я видалив "демо-контент" (для демонстрації у магазині), але там встановлено дуже багато непотрібних додатків, які я видалити не зможу.
Поки що обходжусь без приставки.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Останнє редагування:
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Навіть якщо так - через декілька років питання приставки знову з'явиться. Звісно можна міняти весь телевізор, але частіше всеж приставку
Сумнівно. Моя Xiaomi MiBox 2016 року випуску досі працює плавніше і швидше мого бюджетного андроід телевізора купленого 2 роки тому і принципово з 2016 тобто за останні 10 років нічого нового для андроід тв не придумали і якщо брати не один з найдешевших тв як я зробив, то питання приставки з'явиться не скоро. Та і з бюджетним тв теж питання чи не здохне він раніше ніж його андроід застаріє.
То якщо купувати неандроідні старт тв, отам питань багато
Post automatically merged:

У характеристиках мого телевізора Sony написано, що "постійна пам'ять 16 ГБ", а насправді вільної пам'яті дуже мало. На жаль, є багато встановлених додатків, які мені не потрібні. Я встановив тільки найнеобхідніше - Навігатор OTT і все. Поки що користуюся без приставки.
Ну так а нащо в тв багато місця. Я встановив окрім купи передвстановленого шлаку: nordvpn, lampa, lazymedia, setanta, може ще 2 якихось додатки. Уяви не маю чим зайняти усе місце

Останнє редагування:
Місто
Кривий Рiг
Телефон
Moto Edge 50 Fusion
Та і з бюджетним тв теж питання чи не здохне він раніше ніж його андроід застаріє.
є в мене kivi ,якому років з 8 . через два роки після покупки протухли гуглосервіси і як наслідок здохла рідна апка ютубчику і гуглплей , підтримка сказала шо фіксу\оновлень прошивки не буде :LOL:

Місто
Кривий Рiг
Телефон
Moto Edge 50 Fusion
китайплатформа під вивіскою "української" компанії ,яка і зараз торгує в ращці і бульбашів :poop:

апк встановлюються, та в принципі пофіг, він і на той час не був зразком адекватної роботи ,тому вже давним-давно працює як монітор для тв-бокса, добре шо хоч вміє стартувати зразу на потрібному вході.

Зверху