Ну... коли окрім тебе вдома 2 жінки (в яких розуміння терміну "порядок" дещо відмінне від твого) та ще й кото-банда а-ля Боні&Клайд, то бува, що й "бігають". А так, да – без проблем.вони не бігають по хаті
Ну... коли окрім тебе вдома 2 жінки (в яких розуміння терміну "порядок" дещо відмінне від твого) та ще й кото-банда а-ля Боні&Клайд, то бува, що й "бігають". А так, да – без проблем.вони не бігають по хаті
в кого не хоче коректно працювати, спробуйте інший хдмі кабель, стикаюсь з цією проблемою вже не раз і саме на ТВ від ЛГ, вони якісь сильно залежні від кабеля, на Самгунгах, Соні ті кабелі без проблем з СЕС працюють.В терії - так. На практиці у кожного виробника телевізора трошки відрізняється CEC, бо він чи то не повністю стандартизовнийПри правильному налаштуванні HDMI CEC - ні. Я собі налаштував, що при вимкненні ТВ приставка лишається працювати, а при вимкненні приставки ТВ також вимикається. При вмиканні обидва пристрої вмикають один іншого. Таким чином можна керувати тв і боксом як окремо, так і одночасно з одного пульта.
Ти вже раніше питав тут: "у чому проблема зачекати хвилину доки приставка з увімкнення завантажиться"?в чому проблема взяти інший пульт?
Та як нема різниці? Чим менше в хаті зайвого - тим краще. З одним пультом на другий менше непотребу.Який саме брати взагалі немає жодної різниці.
Ви здивуєтесь, але одним з основних пунктів (крім процесора, пам'яті, безглючності) при виборі приставки для мами був пульт, який програмується.......Просто в цій темі це подається, як якийсь значащий аргумент......
Навіть якщо так - через декілька років питання приставки знову з'явиться. Звісно можна міняти весь телевізор, але частіше всеж приставкубубном з тв приставками
У характеристиках мого телевізора Sony написано, що "постійна пам'ять 16 ГБ", а насправді вільної пам'яті дуже мало. На жаль, є багато встановлених додатків, які мені не потрібні. Я встановив тільки найнеобхідніше - Навігатор OTT і все. Поки що користуюся без приставки.Але якщо купується новий телевізор, то обрати одразу на Андроіді щоб не мати танців з бубном з тв приставками
Можна видалити заводський демо-контент - гіга два вільної ще повинно з'явитися.мого телевізора Sony написано, що "постійна пам'ять 16 ГБ", а насправді вільної пам'яті дуже мало
Я видалив "демо-контент" (для демонстрації у магазині), але там встановлено дуже багато непотрібних додатків, які я видалити не зможу.Можна видалити заводський демо-контент - гіга два вільної ще повинно з'явитися.
Ту що купували вже здомалася?Поки що обходжусь без приставки
Не зламалася жодна приставка. Усі три працюють. Цей телевізор чудово показує без приставки. Але можу підключити, якщо треба.Ту що купували вже здомалася?
Сумнівно. Моя Xiaomi MiBox 2016 року випуску досі працює плавніше і швидше мого бюджетного андроід телевізора купленого 2 роки тому і принципово з 2016 тобто за останні 10 років нічого нового для андроід тв не придумали і якщо брати не один з найдешевших тв як я зробив, то питання приставки з'явиться не скоро. Та і з бюджетним тв теж питання чи не здохне він раніше ніж його андроід застаріє.Навіть якщо так - через декілька років питання приставки знову з'явиться. Звісно можна міняти весь телевізор, але частіше всеж приставку
Ну так а нащо в тв багато місця. Я встановив окрім купи передвстановленого шлаку: nordvpn, lampa, lazymedia, setanta, може ще 2 якихось додатки. Уяви не маю чим зайняти усе місцеУ характеристиках мого телевізора Sony написано, що "постійна пам'ять 16 ГБ", а насправді вільної пам'яті дуже мало. На жаль, є багато встановлених додатків, які мені не потрібні. Я встановив тільки найнеобхідніше - Навігатор OTT і все. Поки що користуюся без приставки.
є в мене kivi ,якому років з 8 . через два роки після покупки протухли гуглосервіси і як наслідок здохла рідна апка ютубчику і гуглплей , підтримка сказала шо фіксу\оновлень прошивки не будеТа і з бюджетним тв теж питання чи не здохне він раніше ніж його андроід застаріє.
китайплатформа під вивіскою "української" компанії ,яка і зараз торгує в ращці і бульбашівКитай?