краще з підтримкою кастом прошивок, як приклад - слімбоксallaliu, будь що від 1000...
На «Розетці» був зі шнуром за 900, але вже розібрали. Ніби працює, хоч і досить повільно.Порадьте, пліз, смарт тв приставку для старого, невеликого тв
Може їм краще планшет?боюсь с этой платформой у меня дети ослепнут в маленьких экранах телефона
в планшет вони так само майже носом втикають...Може їм краще планшет?боюсь с этой платформой у меня дети ослепнут в маленьких экранах телефона
У меня планшеты все 7 дюймов и старые и еле тянут ТикТок.С каждым обновлением с Плэй маркета-все более медленнее становится и часто задумывается.Може їм краще планшет?боюсь с этой платформой у меня дети ослепнут в маленьких экранах телефона
Это точнов планшет вони так само майже носом втикають...Може їм краще планшет?боюсь с этой платформой у меня дети ослепнут в маленьких экранах телефона
Прочитав це і згадав ще одних паразитів, які порізали...ТикТок порезал
тут питання в роботоздатносьі- раз прошив і юзаєш. я, вже писав про свій кейс з придбанням недорогої приставки - прошивка виправила всі глюки та налала зручності використанняСебастьян Перейро, пенсу, а обычно старый телек для него, вообще не важны прошивки