Smart TV приставки

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Тобто ламані "підписки" з піратських ресурсів вартістю $1-2/міс. на чеські, польські, казахські, прибалтійські спортивні канали потрібні, а додатки ні.
Коли я хочу подивитись новини 20 хвилин, мені простіше проплатити 2 долари, та хай у піратів болить голова, як воно працює технічно. Більш того , якби ти продавав дійсно по 300 гривнів ті п'ятирічки, я б й тобі проплатив

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
У мене на ТВ приставках є кілька куплених додатків через Google Play, прив'язаних до одного облікового запису Google. Вони автоматично оновлюються, просте збереження резервної копії за кодом або на флешці, а після відновлення підтягуються потрібні дані з облікового запису. Дуже зручно. Саме тому не користуюсь ламаними версіями.
А якими сервісами телебачення користуватися на приставках та телевізорах – особиста справа кожного. Можна заплатити чималі гроші за передплату, а потрібних каналів там немає. У мене таке вже було. На жаль.
Також є вибір у користуванні ТБ приставками – новими чи шестирічними, дорогими чи дешевими.
Певно, тому що подорожчали ssd накопичувачи
Що стосується цін на ТБ приставки, то на ті з них, якими я цікавився, влітку були набагато більші знижки та набагато менші ціни. Причин такого подорожчання не знаю. Можливо, частково, через подорожчання SSD накопичувачів.

Місто
Львів
якби ти продавав дійсно по 300 гривнів ті п'ятирічки, я б й тобі проплатив
І що, ти б тоді не казав що "я не жадібний", волію заплатити скільки треба, аби лише не порушувати прав правовласників? ;)

Якось дивно коли хтось в білому пальті не жметься оплатити небагато автору за додаток, при тому радісно небагато сплачуючи піратам за перегляд контенту, який він у цивілізованій країні навіть за сотні доларів не зміг би легально дивитися.

Зверху