Які гарантії, що вона не не гигне за 10 днів, особливо коли мова про п'ятирічки?вживаної 5-7 літньої, що обійдеться разів у 5-8 дешевше.
Які гарантії, що вона не не гигне за 10 днів, особливо коли мова про п'ятирічки?вживаної 5-7 літньої, що обійдеться разів у 5-8 дешевше.
Я не рекомендував купувати MiBox S 3rd Gen. Людині взагалі стік треба. Я написав що у мене MiBox 3(що є іншою моделлю ніж MiBox S 3rd Gen), я привів просто для порівняння плавності інтерфейсу та загальних відчуттів 2х різних андроід ТВ на 2х різних чіпах. І підкреслив що чомусь більш слабкий чіп у "папугах" на папері - дає більш приємний досвідНовий Mi TV Box S 3rd Gen зараз на Аліекспрес коштує понад 2000 грн зі знижками. У 1500 грн. не вписується.
Щось дешевше треба.
Не на нього) Mi Box 3 це MDZ-16-AB 2016 року на чіпі S905X. Mi Box S 3rd gen це MDZ-32-AA 2025 року випуску на Amlogic S905X5-M, який на 4 покоління новіше, зроблений по 6нм замість 28нм, приблизно вдвічі потужніший і має купу інших переваг.webivan, я вас зрозумів, що то не є рекомендация. Просто подивився на нього ціну.
А паяльник навіщо?Які гарантії, що вона не не гигне за 10 днів
Який саме це софт, наведіть приклади.Версію Андроід мінімум треба мати 9+, бажано 10+ бо вже є проблеми з софтом який вимагає цих версій
Це для тих, кому той нетфлікс треба, багато в Україні таких?нетфлікса у HD якості
Ясен пень що на якийсь S905 8-літньої давнини треба поставити мінімальний ATV лончер та оптимізувати ретельно все інше.на плавність ще впливає сама прошивка
Я не шукав, мені кумпель-ремонтник віддає їх десятками. Щоб не викидати коли в майстерні пройти проблемно стає.знайшлли б/в приставку за 300грн?
В Україні понад пів-мільйона підписників нетфлікс. Враховуючи аккаунт-шеринг, мільйону людей точно треба.Це для тих, кому той нетфлікс треба, багато в Україні таких?
Ви неуважно прочитали, що я писав. S905X у мене чудово працює на MiBox 3. Гальмує у мене більш сучасний медіатек на телевізорі.Ясен пень що на якийсь S905 8-літньої давнини треба поставити мінімальний ATV лончер та оптимізувати ретельно все інше.
Ну то нащо писати що їх можна купити у 5-8 разів дешевше, якщо по факту вони ніде не продаються за таку ціну, а те що вам хтось їх віддає, ну вітаю.Я не шукав, мені кумпель-ремонтник віддає їх десятками. Щоб не викидати коли в майстерні пройти проблемно стає.
19 фунтів з доставкою.А за скільки ви придбали б/в S912 3Gb?