Smart TV приставки

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
...
Себастьян Перейро, я не маю сумніву, що ви зможете самі вибрати приставку для себе. Успіхів.
дивлюсь в сторону танікс тх9, є прошивка слімбокс на неї
https://slimboxtv.ru/tanix-tx9/ не знаю наскільки це добре, але хотілось би андроїд посвіжіше. пульт я так розумію не блютуз

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Якщо до мене приходять родичі дивитися футбол, то ми включаємо телевізор без приставки і два телевізори з приставками одночасно. Приставки з LAN 1000 Мбіт/с. Інтернет також 1000 Мбіт/с. При цьому VPN працює, якщо треба. Дивимося три матчі одразу одночасно. Нічого не зависає. Подобається.
Я щось не вловив яким чином 1000Мбіт LAN впливає на можливість дивитися футбол на 3х пристроях? Один пристрій буде один футбол дивитись і там не буде навіть 100Мбіт. Фактично більше 100Мбіт треба хіба що якщо BD Remux 4K дивитись через торренти щоб буферизація була швидше, для усього іншого він на разі не потрібен, ну мабуть ще для 8К.

пульт я так розумію не блютуз
Виходячи з пульту, він bluetooth, там є режим миші але немає мікрофону і голосовогу пошуку(принймні немає кнопки голосового пошуку, а її зазвичай додають якщо сам пошук є)

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Я щось не вловив яким чином 1000Мбіт LAN впливає на можливість дивитися футбол на 3х пристроях? Один пристрій буде один футбол дивитись і там не буде навіть 100Мбіт. Фактично більше 100Мбіт треба хіба що якщо BD Remux 4K дивитись через торренти щоб буферизація була швидше, для усього іншого він на разі не потрібен, ну мабуть ще для 8К.
Ви не зможете вловити того, чим ніколи не користувалися і, я сподіваюся, не будете. Купуйте офіційні послуги телебачення і там теоретичні розрахунки стануть і практичними. У моєму випадку йдеться про сервіс телебачення, але він, м'яко кажучи, "неофіційний".
Коли був у мене інтернет 100 Мбіт/сек і один телевізор без приставки, то на тому "сервісі" часто була буферизація, а особливо - в суботу та неділю ввечері. Дивитись канали було дискомфортно. (Телевізора Соні тоді не було, і я не знаю, чи була б і на ньому буферизація чи ні.)
Зараз інтернет 1000 Мбіт/сек, працюють три пристрої (дві приставки та телевізор без приставки) одночасно, а на тому ж "сервісі" (він не український і сервера його дуже далеко від мене, в Європі) немає буферизації взагалі. І навіть перемикання каналів набагато швидше.

Себастьян Перейро, є багато чудових відео про пульти та телевізійні приставки. Не поспішайте, подивіться, зможете самі вибрати та купити для себе приставку. (Як для мене, то аеромиш і Bluetooth бажані.)

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Коли був у мене інтернет 100 Мбіт/сек і один телевізор без приставки, то на тому "сервісі" часто була буферизація, а особливо - в суботу та неділю ввечері.
А ну тоді ясно. Імовірно сервіс роздає по p2p з мінімальним стисненням щоб не використовувати "важкі" кодеки при кодуванні відеопотоку. В цьому випадку Гігабітний порт на приставці може допомогти.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
А ну тоді ясно. Імовірно сервіс роздає по p2p з мінімальним стисненням щоб не використовувати "важкі" кодеки при кодуванні відеопотоку. В цьому випадку Гігабітний порт на приставці може допомогти.
Я в цьому мало розумію. Але я написав те, що практично бачу сам.
Режим миші не працює по ІЧ. Там або BT, або щось типу 2.4ГГц пропієтарного, але зазвичай блютус.
І, до речі, в рідному пульті від ТОХ3 є якась недомиша. 2.4 та блютуз там немає. Пульт дуже незручний. Я не зміг користуватися тією мишкою та пультом.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Себастьян Перейро, пульт блютуз, для подивиться зрідка кіна, та снукер настільки потрібний?
Post automatically merged:

наявність режиму миші - це ознака блютуз?
Ні цей режим є в будь-якому навіть дешевому пульті
Post automatically merged:

Я ось півроку користуюся звичайним пультом. Так я не кіноман, кіна дивлюсь зрідка, пересунути канали можно й звичайним пультом. Коли людина каже що дивиться на бюджетні моделі, то який взагалі блютуз пульт....

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Коли людина каже що дивиться на бюджетні моделі
Нехай дивиться на бюджетні моделі та обирає серед них. Я ж тільки за те, щоб перед покупкою подивився відео про пульти та приставки. І після цього зробив вибір. Щоб не поспішав із покупкою.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
І, до речі, в рідному пульті від ТОХ3 є якась недомиша. 2.4 та блютуз там немає. Пульт дуже незручний. Я не зміг користуватися тією мишкою та пультом.
Як ви визначили що там немає 2.4 та BT? Якщо пульт не вказує в напрямку приставки нічого не працює?

Місто
Львів
Я в цьому мало розумію. Але я написав те, що практично бачу сам.
От яскравий приклад як за мало розуміючу людину "розуміють" ті, хто самі беруть контент задурно, а їй за долар-два у місяць продають.

А можна ж, не залишаючи ані копійки в кишенях тих піратських ділків, дивитися все абсолютно задурно і з великим запасом навіть на 100 mbit/s.
До прикладу, найбільший бітрейт на одному з наякісніших польських каналів в 4k з acestream, на якому зазвичай F1 дивлюся, Eleven Sports 1 4к - це 16-18 mbit/s, тобто одночасно можна на сотці абсолютно безпроблемно мінімум п'ять подібних каналів дивитися.
На звиклих FHD каналах бітрейт мало коли бачив щоб ледь вище 6-ти піднімався.
А тут людині щоб 3 якихось одночасно дивитися знадобилося гігібіт підключати...

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Як ви визначили що там немає 2.4 та BT? Якщо пульт не вказує в напрямку приставки нічого не працює?
Пульт не підключається до USB та BT. Там цього немає, мабуть. Але на ньому ззаду багато написано англійською. Зараз спробую показати текст.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Пульт не підключається до USB та BT. Там цього немає, мабуть. Але на ньому ззаду багато написано англійською. Зараз спробую показати текст.
Якщо пульт не підключається про usb та BT до інших приставок, це не означає що він не під'єднується до рідної по одній з цих технологій. Це означає лише що в нього лок на рідну модель приставки

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Років зо два ним уже не користувався. Ось текст.
Тут взагалі описаний функціонал як навчити пульт ІЧ командам іншого ІЧ пульта. Зазвичай ця функція додається аби пультом під приставки можна було керувати телевізором

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
А можна ж, не залишаючи ані копійки в кишенях тих піратських ділків, дивитися все абсолютно задурно
Неможливо. Там немає потрібних мені каналів. УПЛ ТБ, 33 канали Окко спорт, де повністю всі матчі Єврокубків, та багатьох інших молдавських, естонських, казахських каналів, де я дивлюся спорт та фільми. І де б я задарма дивився матчі Англійської Прем'єр-Ліги, наприклад?
А тут людині щоб 3 якихось одночасно дивитися знадобилося гігібіт підключати...
Гігабіт дешевше, ніж 100 Мбіт/с. Я не хочу платити більше за меншу швидкість.

webivan, мабуть, там, крім ІЧ, нічого немає. Свистка USB не було, щоб вставити в приставку. І по блютуз він не коннектиться. Якби було хоч одне з двох, то я би користувався пультом.
Це нічого страшного, тому що я тепер маю кілька дуже зручних пультів.

Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Зверху