Smart TV приставки

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
можна на tox3 прошити atv, що значно покращить користування комплектним пультом.
А навіщо купувати ТОХ3 та прошивати, якщо можна купити приставку з АТБ? 2025 рік.
Про рідний блок живлення:
Одна из самых частых причин нестандартного поведения приставки (постоянные перезагрузки, загрузка не дальше логотипа (заставки), визуальные артефакты на экране и т.п.) - проблема с адаптером питания.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
з нормальним блоком живлення та пультом з Bluetooth.
Та я не думаю що тітонька розуміє різницю. Їй щоб очі Луіса -Альберто подивитись та нашого Команданте.
Post automatically merged:

купити приставку з АТБ
Це яку?

Місто
Zaporizhzhia
Якщо в тещі роутер підтримує 5 ГГц, то можна брати Tanix w2.
Купував таку літнім родичам (75) роки з 2 тому. 4/32. Чудова. Але потребує перепрошивки. Плюс - бажано новий пульт, бо в оригінальному немає голосовухи. Не гріється.
За два роки родичі жодного разу не зверталися щодо якихось проблем з нею. Працює. З того, що дивляться -
Ютуб, Світ Тб.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Конкретні моделі з АТБ або без називати не буду, бо кожен сам для себе може вибрати те, що йому подобається. А я купив і я вже маю приставки.
Та я не думаю що тітонька розуміє різницю. Їй щоб очі Луіса -Альберто подивитись та нашого Команданте.
Вона зрозуміє, як тільки блок живлення згорить, як у ТОХ3. Блок живлення протримався шість місяців. Купив новий. І його рідним пультом користуватися я не зміг. У мене є ТОХ3. Використовую для експериментів, зокрема, коли шукав VPN тощо.
100000013122.jpg

Останнє редагування:
Місто
Zaporizhzhia
Якщо народна дивись tanix
А щось вам відомо за Tanix TX5 Y5 4/32GB. Наче саме те, що треба.
На 4pda порівнювали це з w2:
"И так, по сути мы имеем обновленный w2 c 14 Андроидом и голосовым пультом в комплекте. Пульт на мой взгляд очень симпатичный , клон с Сяоми"
Post automatically merged:

Якщо на нього є прошивка на Слімбоксі, то можна, напевно, брати.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
В чому ніхто ніколи не говорить і цій темі про хромкасти свіжі? Ціна, чи ще щось?

Місто
Кривий Рiг
В чому ніхто ніколи не говорить і цій темі про хромкасти свіжі? Ціна, чи ще щось?
мабуть не дуже популярне через заморочки з придбанням , китайців то як гівна за банею , від аліка в один клік і до локальних магазинів

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
через заморочки з придбанням
Типу зайти на розетку складно? :) Там дорожче ніж на знижках з Амазоні звичайно, але наче воно і в Україні є, і має закривати питання незрозумілих брендів, перегрівів, відвалів вайфай і все таке. В мене крім них просто ніколи нічого не було (з тих самих причин), тому цікаво, може щось ці приставки краще вміють

Зверху