Допоможіть вибрати ТВ-приставку

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Stiv, ну тобто, все одно треба докупати аеро-пульт, бо звичайним дуже незручно.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Stiv, ну тобто, все одно треба докупати аеро-пульт, бо звичайним дуже незручно.
Я звик до стандартного пульта на Амазон 4к макс. Маю телевізор LG, там є аеропульт, але він як аеропульт не хоче працювати на твстіку, тільки, як звичайний працює.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
На заре аэропультов, году так в 2013-м, купили такой на работу, для андроид приставки к обычному "не смарт" телевизору. Никто в коллективе так и не привык таким пользоваться (а двое и себе домой сначала приобрели, потом не смогли осилить и беспроводные мыши купили). Но моему тестю такой пульт "зашёл".

Місто
Запорожье
Телефон
M2007J20CG
Коли барижу приставками завжди показую людям типовий g10 і як зазвичай він продається разом с приставкою. Сам користуюсь вже років шість g30 і вважаю його зручнішим за десяту модель.

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
Може кому буде цікаво - взяв оце:
Transpeed Android 12 TV BOX Allwinner H618 Dual Wifi 32G64G Quad Core Cortex A53 Підтримка 8K 4K BT Voice Media player Set top box

Доїхало в Україну за 11 днів, забирав на Міст-Експрес.

Запустив, тестую, роки що все задовольняє.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Не знаю що там незручного в звичайному.
Дуже бісить покроково переміщуватись по пунктах меню в додатках і квадратам вибору контенту (не кажучи вже про піратки в браузері). А також набір тексту - це пекельні борошна. З аеропультом ткнув курсором куди треба - набагато зручніше і швидше.

Місто
Одеса
Може кому буде цікаво - взяв оце:
Transpeed Android 12 TV BOX Allwinner H618 Dual Wifi 32G64G Quad Core Cortex A53 Підтримка 8K 4K BT Voice Media player Set top box

Доїхало в Україну за 11 днів, забирав на Міст-Експрес.

Запустив, тестую, роки що все задовольняє.
Що по відгуках? Бо теж треба брати)

Пройшовся по коментарям на Алі, кажуть що приставка швидка, але інтерфейс дубовий як і навігація по ньому, лімітований Google play - не всі додатки дає ставити. Хтось жаліється що звук в ютюбі не дає міняти

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Не завжди є що треба. Дивлюсь виключно з українською доріжкою.
Чисто з цікавості, що є в браузері з українською доріжкою, чого немає в lazymedia. Бо мені приходять на думку зіба трешові телешоу на стб

Місто
Львів
lazymedia останні півроку неухильно перетворюється на відстій, з того часу як автор погодився на вимоги правовласників блокувати контент. Lampa з torrserve набагато краща, щоправда, перший раз треба під себе налаштувати плагіни та балансери.

Але найкращий медіацентр - це Kodi, Там встановлюється доповнення elementum і з торентами питання назавжди закрите, а плагін hdezka показує всі серіали без необхідності шаманити з дзеркалами (на відміну від lazymedia).

Місто
Кривий Рiг
Там встановлюється доповнення elementum і з торентами питання назавжди закрите
мене завжди цікавило , шо такі вумні з переглядом торентів онлайн будуть робити коли закінчатся динозаври які роздають 24\7 ? :unsure:

Місто
Львів
мене завжди цікавило , шо такі вумні з переглядом торентів онлайн будуть робити коли закінчатся динозаври які роздають 24\7
Обов'язково задовільню цю вашу цікавість, коли (і якщо) доживу до таких часів.
Наразі ж нічого не вказує на те, що торенти з новинками, які у більшості дивлюся, роздають якісь "динозаври, що збираються вимирати".
Проблеми з сідами бувають лише на чомусь добряче призабутому малопопулярному, заради чого у мене в роутері є transmission, який вмикаю раз на два роки, а можливо і рідше.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Чисто з цікавості, що є в браузері з українською доріжкою, чого немає в lazymedia.
Я тобі точно не скажу, але домашні щось не могли знайти в додатках, а в Хромі було.
Post automatically merged:

Але найкращий медіацентр - це Kodi, Там встановлюється доповнення elementum
Ось з цим не грався, треба буде спробувати. Звідки кошерно ставили?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
lazymedia останні півроку неухильно перетворюється на відстій, з того часу як автор погодився на вимоги правовласників блокувати контент. Lampa з torrserve набагато краща, щоправда, перший раз треба під себе налаштувати плагіни та балансери.

Але найкращий медіацентр - це Kodi, Там встановлюється доповнення elementum і з торентами питання назавжди закрите, а плагін hdezka показує всі серіали без необхідності шаманити з дзеркалами (на відміну від lazymedia).
Якось не помічав там відсутності будь якого контенту, а ось HDRezka - останнє джерело з якого дивлюсь. Там дай боже якщо 720р(який вони називають 1080р) працює стабільно. Дивлюсь переважно з ASHDI.UA

Зверху