Я звик до стандартного пульта на Амазон 4к макс. Маю телевізор LG, там є аеропульт, але він як аеропульт не хоче працювати на твстіку, тільки, як звичайний працює.Stiv, ну тобто, все одно треба докупати аеро-пульт, бо звичайним дуже незручно.
Не знаю що там незручного в звичайному. Мені аеро навпаки незручнийStiv, ну тобто, все одно треба докупати аеро-пульт, бо звичайним дуже незручно.
а USB-мишу? заважають сертифіковані ?В основному на твбоксах сертифікованих, звичайні пульти. не заважає під'єднати інший пульт.
Все, що через bluetooth підключається. Мишку, геймпад, навушники.а USB-мишу? заважають сертифіковані ?
Дуже бісить покроково переміщуватись по пунктах меню в додатках і квадратам вибору контенту (не кажучи вже про піратки в браузері). А також набір тексту - це пекельні борошна. З аеропультом ткнув курсором куди треба - набагато зручніше і швидше.Не знаю що там незручного в звичайному.
Що по відгуках? Бо теж треба брати)Може кому буде цікаво - взяв оце:
Transpeed Android 12 TV BOX Allwinner H618 Dual Wifi 32G64G Quad Core Cortex A53 Підтримка 8K 4K BT Voice Media player Set top box
![]()
Transpeed Android 12 TV BOX Allwinner H618 Dual Wifi 32G64G Quad Core Cortex A53 Ondersteuning 8K 4K BT Voice Mediaspeler Set-top box - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Доїхало в Україну за 11 днів, забирав на Міст-Експрес.
Запустив, тестую, роки що все задовольняє.
Браузер на боксі це вже збочення. Для піраток рулить lazymedia i подібні(не кажучи вже про піратки в браузері).
Голосовий набор вирішує цю проблемуА також набір тексту - це пекельні борошна.
Не завжди є що треба. Дивлюсь виключно з українською доріжкою.Для піраток рулить lazymedia i подібні
Не звик, не люблю це. Простіше натикати.Голосовий набор
Чисто з цікавості, що є в браузері з українською доріжкою, чого немає в lazymedia. Бо мені приходять на думку зіба трешові телешоу на стбНе завжди є що треба. Дивлюсь виключно з українською доріжкою.
lazymedia останні півроку неухильно перетворюється на відстій, з того часу як автор погодився на вимоги правовласників блокувати контент. Lampa з torrserve набагато краща, щоправда, перший раз треба під себе налаштувати плагіни та балансери.lazymedia
мене завжди цікавило , шо такі вумні з переглядом торентів онлайн будуть робити коли закінчатся динозаври які роздають 24\7 ?Там встановлюється доповнення elementum і з торентами питання назавжди закрите
Обов'язково задовільню цю вашу цікавість, коли (і якщо) доживу до таких часів.мене завжди цікавило , шо такі вумні з переглядом торентів онлайн будуть робити коли закінчатся динозаври які роздають 24\7
Я тобі точно не скажу, але домашні щось не могли знайти в додатках, а в Хромі було.Чисто з цікавості, що є в браузері з українською доріжкою, чого немає в lazymedia.
Ось з цим не грався, треба буде спробувати. Звідки кошерно ставили?Але найкращий медіацентр - це Kodi, Там встановлюється доповнення elementum
Kodi для андроїда ставиться з GP, а додатки для нього кожен зі свого репо. Щоб менше паритися відразу встановлюється агрегатор repository.search.db.Звідки кошерно ставили?
Якось не помічав там відсутності будь якого контенту, а ось HDRezka - останнє джерело з якого дивлюсь. Там дай боже якщо 720р(який вони називають 1080р) працює стабільно. Дивлюсь переважно з ASHDI.UAlazymedia останні півроку неухильно перетворюється на відстій, з того часу як автор погодився на вимоги правовласників блокувати контент. Lampa з torrserve набагато краща, щоправда, перший раз треба під себе налаштувати плагіни та балансери.
Але найкращий медіацентр - це Kodi, Там встановлюється доповнення elementum і з торентами питання назавжди закрите, а плагін hdezka показує всі серіали без необхідності шаманити з дзеркалами (на відміну від lazymedia).