Дротовий телефон

• Автор теми vpro
  • Дата створення
Місто
Киев
:) Уже домашний телефон с 2025 от 255 грн ужас наверное клиентов уже нет )

Місто
Kyiv
Ви порівняйте яка в Києві вартість з телефонної пари адсл з інтернетом від Волі. Стаціонарні телефони доступні відтепер хіба що для юросіб по вартості

Місто
Харків
Ви порівняйте яка в Києві вартість з телефонної пари адсл з інтернетом від Волі. Стаціонарні телефони доступні відтепер хіба що для юросіб по вартості
Проверил актуальную цену у Укртелефона, городской телефон самый дешовый тариф 255 грн и ADSL 330 грн, это 585 грн в месяц.
У Воли сейчас 100 Мбит - 100 грн, 1 Гбит - 170 грн.
Нужно быть большим гурманом что бы пользоватся сейчас Укртелефоном.

Місто
Киев
В моєму будинку є лише провайдери з FTTB які ДБЖ встановили лише влітку 2024 року і то до листопаду здох акумулятор і час роботи без електрики скоротився до двох годин і місяць його міняли.

Місто
Kyiv
В моєму будинку є лише провайдери з FTTB які ДБЖ встановили лише влітку 2024 року і то до листопаду здох акумулятор і час роботи без електрики скоротився до двох годин і місяць його міняли.

Якщо ви з Києва,то можу точно сказати що на лівому березі Києва в АРШ акумулятори масово не міняли з 2019 року , це вже більше 5 років , акуми не ті що за 2 години повністю відновлюють свій заряд , тому на дві години робочий варіант - більше НІ . По правому березі ситуація дещо краще - вивільняють АТС на Антоновича ( Горького,40 ) навпроти КСУ . Там в утк треба більше перенести на альтернативу і оптику і все в демонтаж , доречі вже є свої бригади , навіть не підрядники)

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Киев
mikle, у вас який район?
У мене працював 2-4 години стаціонарний телефон та ADSL Інтернет.

Утк відмовився від АТС на користь активних шаф зі старими акумуляторами.

Коли почалася війна, я думав що стац телефон буде працювати завжди, і при відключеннях також. Але, більш ніж на 2-4 години не вистачало. Часто розряджалися акумулятори не з моєї активної шафи, а з якоїсь іншої.

Таким чином, Утк дере великі гроші за непрацюючі послуги. Цьому стаціонарному телефону - красна ціна 120 грн. максимум.

Я от перейшов на SIP, який працює завжди.

Місто
Киев
Я з Києва, у Голосіївському лісі у шафах немає активного обладнання, швидкість ADSL 5/0.8 МБіт/с бо до АТС далеко і працювало все навіть коли дві доби не було електроенергії.

Місто
Kyiv
Я з Києва, у Голосіївському лісі у шафах немає активного обладнання, швидкість ADSL 5/0.8 МБіт/с бо до АТС далеко і працювало все навіть коли дві доби не було електроенергії.
Ви щаслива людина,проте якщо спальний район,то в утк існує вигадка - спочатку демонтують кабель,потім викликають поліцію і оформлюють як крадіжку. Відновлення недоцільно і так далі. В центрі клієнти більше захищені від жадібних керівників утк - повторюю,без підрядників вирішили зайнятися демонтажем кабелю. Ось так вирішується питання щодо модернізації та оптимізації мережі. Якщо у вас в будинку немає охочих перейти на оптику і платити від 300 грн то мідний адсл це як рулетка.
Post automatically merged:

mikle, знаю знаю цю нумерацію. Думав, що її перевели на активні шафи. Цікаво, чому не перевели.
Бо в 2018 році Китай перестав надавати в кредит застаріле років на 15 своє обладнання, та комплектуючі. Є досвід коли новий арш мав 11 абонентів ,з нього демонтували всі кабелі - це на метро Славутич,стоїть маленька шафа біля Анжіо .

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Киев
Maxno, на території мого житлового масиву розташовано багато будинків, поруч бойлерних та біля будинків встановили активні шафи з неякісними акумуляторами, а велике приміщення АТС здали в оренду.

Місто
Kyiv
Ви щаслива людина,проте якщо спальний район,то в утк існує вигадка - спочатку демонтують кабель,потім викликають поліцію і оформлюють як крадіжку. Відновлення недоцільно і так далі. В центрі клієнти більше захищені від жадібних керівників утк - повторюю,без підрядників вирішили зайнятися демонтажем кабелю. Ось так вирішується питання щодо модернізації та оптимізації мережі. Якщо у вас в будинку немає охочих перейти на оптику і платити від 300 грн то мідний адсл це як рулетка.
Post automatically merged:

mikle, знаю знаю цю нумерацію. Думав, що її перевели на активні шафи. Цікаво, чому не перевели.
Бо в 2018 році Китай перестав надавати в кредит застаріле років на 15 своє обладнання, та комплектуючі. Є досвід коли новий арш мав 11 абонентів ,з нього демонтували всі кабелі - це на метро Славутич,стоїть маленька шафа біля Анжіо .

Maxno, на території мого житлового масиву розташовано багато будинків, поруч бойлерних та біля будинків встановили активні шафи з неякісними акумуляторами, а велике приміщення АТС здали в оренду.
це в компанії називається оптимізація незадіянних активів , доречі доки демонтували саме підрядники поліція постійно оформлювала крадіжки - як передали демонтаж на робочі місця , роботи у поліції немає , проте не зрозуміло чим займається відділ регіональної безпеки і за що отримає надприбутки за свою бездоганну роботу . В Харкові взагалі ці врбшніки їздять разом з підрядником у пункт металому .

Зверху