Маю знайомих саме в Львівській опері. В них напряг був ще перед цим туром. Вимагали клястися на біблії, що повернуться.
Але, як бачимо, комунізм не працює.
Думаю, якусь іншу книгу поклали в обкладинку. Жоден житель Львівщини не зміг би після такого вчинити не по християнськи.Вимагали клястися на біблії, що повернуться.
я думаю, якби їм на підпис поклали протокол, що вони вбили Кеннеді, вони б також підписались, щоб виїхати з УкраїниМаю знайомих саме в Львівській опері. В них напряг був ще перед цим туром. Вимагали клястися на біблії, що повернуться.
Усе, що робиться після церкви, бог та всі решта - не бачать, тому - так, і навіть веселіше можуть проводити чассправжній львівянин у неділю
В суботу , точніше починаючи з ночі пятниціhappy_stone, чи може справжній львівянин у неділю стрибати у колготах по сцені?! Це ж гріх, сором і содом!
Ви теж плутаєте - все що робиться після заходу сонця , точніше все відміняється коли сонце заходитьУсе, що робиться після церкви, бог та всі решта - не бачать, тому - так, і навіть веселіше можуть проводити чассправжній львівянин у неділю
як реготалося, коли стало не смішно?І це вже не смішно
Хто сказав? І в чому проблема 16 річним чоловікам ставати на військовий облік? Пане MotoFun, ваша справа живе і процвітає?Щоб трошки по темі : шістнадцятирічним чоловікам сказали що якщо вони не стануть на військовий облік їх не допустять до ЗНО.
У малого в класі таких 5 або 6 чоловік.вивезла свого сина
Ну что теперь, запретить выезд чоловіків с 0 лет? Только родился - чому не в окопі? ©ОляUAУ малого в класі таких 5 або 6 чоловік.вивезла свого сина
У мене теж на роботі бачу у колеги підручник з польської. Питаю - будеш виїжджати? Каже ну це я малого вчу (15 чи 16 років), ну і сама з ним щоб контролювати. Однозначно прошарок юнаків поступати вчитися буде не в українські виші.У малого в класі таких 5 або 6 чоловік.вивезла свого сина
Ніт. Бачимо - що то Біблія не працює...Вимагали клястися на біблії, що повернуться. Але, як бачимо, комунізм не працює.