Евакуація з України

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Чим? Мені чисто цікаво, бо я сама туди думала зібратися.

Бо програма триватиме до 31 березня і поки її не продовжили.
Как принять участие в этой программе? Можно ли принять участие, если уже есть статус ВЗ в UK? По этой программе надо въехать до 31 марта или подать заявку?
Заповнити анкету до 31 березня хоча б для початку. Але не можу сказати однозначно чи в них не спільні бази. Чула випадки в Чехії, що відмовляли в ВНЖ через наявність канадської візи (так розумію в паспорті її побачили). І почали гуляти в ФБшних групах запити як скасувати візу в Канаду. Яку як водиться, багато українців робили "про всяк випадок".

Останнє редагування:

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Чула випадки в Чехії, що відмовляли в ВНЖ через наявність канадської візи (так розумію в паспорті її побачили).
Знайомий для канадської візи робив окремий паспорт саме через побоювання у відмові у ВНЖ в Європі.

Місто
county Surrey
Найти работу можно только на минималку 9-10 £ в час без вычета налога. С таким окладом и ребенком, жилье сдавать никто не хочет. Кругом бюрократия. УК оформляла 2,5 месяца. Цены на продукты выше, чем в соседней Ирландии, Германии, Франции, а пособия меньше. Без автомобиля жить в мелких городах сложно. По украинским правам можно ездить год. Если менять украинские права на британские, то поменяют на права только под коробку автомат. На механику, только через экзамен. Попасть к GP (семейный доктор) долго. Запись наперед от двух недель до месяца. Кроме этого, что у нас считается болезнь, в UK в пределах нормы для здорового человека. Болезнь от которой в Украине жену лечили 8 лет, каждый год делали УЗИ и с каждым годом было только хуже, то в UK сделали УЗИ и сказали все в пределах нормы, Вы здоровы.
я сама туди думала зібратися.
Почему именно туда? В какой город? По спонсорской или семейной схеме?
робив окремий паспорт
Каким образом?

ЗЫ. Канадскую визу ставят в паспорт, в канадском консульстве?

Причина: Забыл написать про королевскую, бесплатную медицину в UK.
Останнє редагування:
Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy A30
Місто
county Surrey
В Україні дозволено мати два закордонні паспорти.
Серьезно? Мы не знали... Можно ссылку на НПА? Что же вы раньше не сказали :( В Лондоне, в украинском консульстве запись на пол года вперед, что бы сделать паспорт для выезда за границу для тех, кто заехал в UK по внутреннему.
ЗЫ. Надо хоть себе сделать второй паспорт на всякий пожарный.

Місто
Родом из Одессы
Телефон
Pixel 7pro
Для тех кто ни кого не имеет в Великобритании. Я в июне подал на убежище спонсором которого в итоге выступило правительство Шотландии. Три или четыре месяца рассматривали и в итоге дали. Но на тот момент оно мне уже не было нужно тк поехал в другую страну.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Для тех кто ни кого не имеет в Великобритании. Я в июне подал на убежище спонсором которого в итоге выступило правительство Шотландии. Три или четыре месяца рассматривали и в итоге дали. Но на тот момент оно мне уже не было нужно тк поехал в другую страну.
А як ти взагалі виїхати зміг?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Місто
county Surrey
В Шотландии климат хуже. Там еще супер-спонсором можно было выбрать правительство Уэльса - это лучше, но я читал еще летом прошлого года, что обе правительственные программы были приостановлены. Не знаю, возобновили их или нет?
поехал в другую страну.
Если не секрет, то в какую?
Три или четыре месяца рассматривали
Я в апреле 2022 подал по спонсорской в Англию на всю семью, включая себя. За 1,5 недели прислали на мыло всем, но я не поехал по понятным причинам.
Post automatically merged:

Та вистачає варіантів, аби були гроші. Просто тут усі будуть заливати що вони інвалідність собі не купували, або що вдало опинилися за кордоном до 24го.
отцы-одиночки могут выезжать. Типа подаешь на развод..., ну дальше понятно? Я хотел так сделать, но не было времени.

Останнє редагування:

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
отцы-одиночки могут выезжать. Типа подаешь на развод..., ну дальше понятно? Я хотел так сделать, но не было времени.
там ещё надо чтобы мамку лишили родительских прав сперва

Місто
Ukraine, Odessa
Типа подаешь на развод..., ну дальше понятно? Я хотел так сделать, но не было времени.
А ловко це він придумав.))
Але ж ні.
Для виїзду чоловіків, які самостійно виховують дитину потрібне (один з документів) свідоцтво про смерть матері, рішення суду про позбавлення матері батьківських прав, рішення суду про відібрання дитини у матері без позбавлення її батьківських прав, рішення суду про визнання матері безвісти відсутньою, рішення суду про оголошення матері померлою.

А то ваша схема занадто вже проста і "очевидна". Хоча не виключено, що на самому початку просте розірвання шлюбу з визначенням місця проживання дитини у батька могло прокатити.

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
рішення суду про відібрання дитини у матері без позбавлення її батьківських прав,
Невже так важко оформити, за умови згоди матері і "важкого матеріального становища"?

Місто
Ukraine, Odessa
Невже так важко оформити, за умови згоди матері і "важкого матеріального становища"?
Ні, це вже інша справа. Тут не вийде простий "договірняк". Буде залучено орган опіки, буде досліджено усю інформацію - чи є загроза життю дитини, як здійснювався соціальний супровід родини та інше. Це не позов на одну сторінку, мовляв, життя не склалося, вирішили, що дитина буде жити з батьком, спір відсутній.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
рішення суду про відібрання дитини у матері без позбавлення її батьківських прав,
Договорняк завжди виливається в реал.
Бачив три чи чотири сім'ї військових. Які для того, щоби отримати зайву квартиру "фіктивно розлучалися". В результаті срач доходив до того, що вони реально розбіглися і одна чи дві судилися щодо розподілу майна.

Місто
Ukraine, Odessa
Кочевник, Вы бачите різницю взагалі? Одне діло чоловік подає до суду на дружину, звичайне розлучення, коли є дитина (без дитини можна і без суду). Дві особи в суді. Договорняк офіційний. Ніхто свічку не тримає. Як "домовилися", так і буде. Зовсім інше - відібрання дитини. Треба доказувати, наприклад, що мати знущається/алкоголічка/наркоманка, варіанти є, але всі не дуже приємні. Не вийде просто сказати, що вона така-сяка. Плюс орган опіки обов'язково залучається і розповідає, скільки років мати "на обліку", скільки вони намагалися знайти інші шляхи вирішення проблеми та ін. Повторюся, позов про розлучення - проста формальність, поділ майна, якщо ніхто не проти, можна також у нотаріуса без суду зробити. А ці справи (відібрання) - то вже "справжні".

P. S. Тому ж і писали раніше, якщо б підійшло просте розлучення з визначенням місця проживання дитини з батьком, то було б вже безліч таких "розлучень". Але чомусь немає величезного потоку відібрань. Здогадайтесь, чому

Зверху