Е, так тоді треба приказувати вже в адаптованій версії, типуПереплив Тису, обтрусився від води й тихо мовивши "oddamy ciało i duszę za naszą wolność" пішов любити нову вітчизну.
Przejdziem Bug,
Przejdziemy
Będziem Polakami...
Е, так тоді треба приказувати вже в адаптованій версії, типуПереплив Тису, обтрусився від води й тихо мовивши "oddamy ciało i duszę za naszą wolność" пішов любити нову вітчизну.
Емансипація, що ти вдієш.І Українкам у Польщі не раді.
Шовінізм. Поляки не раді ні кому, але самі щось роз'їхалися по всій Європі, видно в Польщі і полякам не дуже радіЕмансипація, що ти вдієш.І Українкам у Польщі не раді.
вибач - це смішно, я, так - шовініст, руки ламав об обличчя українського бидла.Шовінізм. Поляки не раді ні кому, але самі щось роз'їхалися по всій Європі, видно в Польщі і полякам не дуже радіЕмансипація, що ти вдієш.І Українкам у Польщі не раді.![]()
видно в Польщі і полякам не дуже раді
А наявність українського паспорту вже достатній привод щоб вважати людину бидлом? Бидло буває винятково з українським паспортом, а з польським, німецьким чи французьким не буває?вибач - це смішно, я, так - шовініст, руки ламав об обличчя українського бидла.
Менше з тим у поляків є потнціял.
У Польщі дуже незначна кількість німецьких і французьких біженців. Ну дуже незначна. А тих, хто ще й бикує - взагалі немаБидло буває винятково з українським паспортом, а з польським, німецьким чи французьким не буває?
З того, що я зрозумів, то схожа мова та дикий капіталізм (легкість у працевлаштуванні/звільненні найманого працівника та помірні податки (для ІТ)) в порівнянні з іншими країнами ЄС.Я як не розумів що люди в тій Польщі знайшли, так і не розумію... Вся Європа - відкрита, навіть США відкриті, але нє треба пертися в Польщу, а потім скаржитись що вам не раді.
Звідкі інформація, що Німці і Французи не бикують взагалі?) Як що до Британців чи Ірландців?)А тих, хто ще й бикує - взагалі нема
Мова, ще можу припустити, якщо англійської не вивчили... Бо Англійська одразу відкриває великі міста Німеччини і Нідерландів, Ірландію, Британію, Мальту...З того, що я зрозумів, то схожа мова та дикий капіталізм (легкість у працевлаштуванні/звільненні найманого працівника та помірні податки (для ІТ)) в порівнянні з іншими країнами ЄС.
я українець і вимушено був в українській "когорті-заробітчан", суто власний досвід.А наявність українського паспорту вже достатній привод щоб вважати людину бидлом?
І це також. Бо ж заробітчани періодично вертаються в Україну і на залізниці чи автобусі з Польщі або Румунії це робити легше, ніж з інших країн що далі від кордону.люди не хочуть зайвий раз напрягатись, тож переїхали перший кордон і на цьому прагнення до кращого життя закінчилось. А першим кордоном для більшості виявилась Польща.
Так. Думаю, що тільки у малого відсотка українців рівень англійської дотягне на те, щоб мати можливість працевлаштуватися в вище зазначених країнах.Мова, ще можу припустити, якщо англійської не вивчили... Бо Англійська одразу відкриває великі міста Німеччини і Нідерландів, Ірландію, Британію, Мальту...
І ляжуть тягарем на укр. бюджет.За його словами, значна частина цих людей повернеться, тому що соціальні виплати і підтримка, яка є за кордоном, зникнуть.
ага, щаз.І ляжуть тягарем на укр. бюджет.
Не обов'язково. Маю родича-пенса в окупованому Токмаку. Він смокче дві цицьки - отримує нацистську і українську пенсію.Висновок - усім пенсіонерам їхати до Німеччини. І пенсія нормальна, і квартира мебльована, і українському бюджету значний плюс - пенсії буде платити Німеччина.
І буде так до скінченні часів земних.