Евакуація з України

Місто
Киев
Дюрі-бачі, пишут, он пытался по грузовой полосе пролезть. Глупо. До 25 есть стооолько вариантов, которые можно пробовать. А вот для 25+ увы увы.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Місто
Киев
ПотапаПапа, уверен, что большинство рэдовцев не вытянуло бы 7-10 дневный поход, и не на расслабоне. Достаточно почитать подобные истории, коих море.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Це ви на Польшу зібралися чи куди? Ну бо я такі далекі не знаю де в нас...
Мій хресний був розказував як вони в молодості з Велятина через ніч горами ящики сигарет через кордон носили, а потім верталися на другу ніч.

Historiker

Frischer Wind
Місто
Salisbury, Ukraine.
Selianka, 7-10 дней, в этом случае, недолгий поход. Долгий - это 24 дня, больше 300 километров. Из них 200км - на велосипеде, 100 км пешком по горной местности.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
а більшість на Redі пенсійного або передпенсійного віку. Молодь вся у Тік-Тоці чи де.

У 2021-му році мій підлеглий, який на шість років молодший за мене, якраз пішов у триденний похід у Прикарпатті. Не важкий, яка там група після тієї, куди дітей шести років беруть на дві-три години? Третя? Так після походу він сказав: "Це було незабутньо, більше ніколи не пійду. Манав я усі ці походи — буду YouTube дивитись."

Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Це ви на Польшу зібралися чи куди? Ну бо я такі далекі не знаю де в нас...
Мій хресний був розказував як вони в молодості з Велятина через ніч горами ящики сигарет через кордон носили, а потім верталися на другу ніч.
Твій хресний бігав через кордон в мирні часи, коли доступ до кордону був майже вільним. А тепер - блокпости на дорогах, до кордону можна й не доїхати. Поїдеш до румунського кордону, а опинишся на полігоні в Рівненській області. Тому й доводиться до кордону добиратись полями/лісами пішки, стартуючи ледь не з Тернопільської області.

Зверху