Економіка України

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
чи багато адекватних захочуть в цьому коперсатися, звісно увійти в струмені фінансів бажаючи будуть, але ми про адекватних...
Ми всі знаємо одного більш-менш адекватного, якому теперішній президент настяв і насрав у тапки. І я не проти, щоб той повернувся до влади і теперішнього не просто покарав, а пустив на мило.
Якщо що, то це тільки моя особиста думка.

Місто
Львів
теперішній президент
Ото наговорюєте на найвеличнішого. Ще ні один так гарно не вішав локшину плебсу:
Кінець епохи бідності
$4000 зарплата вчителю
Офіс президента в Українському домі
Велике будівництво
Олімпіада-2028 в Україні
24 аеропорти
Україна — космічна держава
Голлівуд в Україні
Український Діснейленд
Мільярд дерев
Велика реставрація
Європейські лікарні
Україна без олігархів
Президентський університет
єБабуся — смартфони 60+
Тисяча за вакцинацію
Економічний паспорт українця
Шашлики у травні
Скасування мит на авто
Мораторій на підняття податків
Податкова система 10-10-10
Кешлес-економіка
$1 трлн ВВП
1 гігават енергії
Вовина тисяча
Нацкешбек
План стійкості
Формула миру
План перемоги
28 безпекових угод
3000 ракет
Мільйон дронів
Мораторій на перевірки 5 років
єКнига для 18-річних
УЗ-3000 — 3000 км безкоштовно
Пакунок школяра — 5000 грн
Безкоштовні чекапи з 2026 року
1000 годин контенту
Таргет-групи чітко показують, що потрібно українчикам. Ще наобіцяють і знову виберуть ідіота-популіста.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Ми всі знаємо одного більш-менш адекватного, якому теперішній президент настяв і насрав у тапки.
Я знаю, що за всю недовгу історію України ще не було жодної нормальної влади. Найближчим до нормального був Ющенко, але там Юля воду каламутила.
Post automatically merged:

. Ще наобіцяють і знову виберуть ідіота-популіста.
ИМХО треба обирати популіста, який може нормально пояснити джерела фінансування популізму.
Боюсь, що оберуть когось в дусі мера Нью-Йорка, який замість того, щоб отримати трансфер із федерального бюджету, для виконання обіцянок (зокрема безкоштовного проїзду) почав податки піднімати...

Останнє редагування:
Місто
Львів
ИМХО треба обирати популіста, який може нормально пояснити джерела фінансування популізму.
Пане викладач, це повна маячня. Я не просто так вкотив під спойлер перелік неймовірно тупих обіцянок - жодна з них не несе позитивного економічного ефекту, навіть у віддаленій перспективі, навіть найменшого. На популізм не потрібно шукати кошти, на нього потрібно заробляти.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
замість того, щоб отримати трансфер із федерального бюджету, для виконання обіцянок (зокрема безкоштовного проїзду) почав податки піднімати..
У федеральному бюджеті гроші беруться нізвідки?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
жодна з них не несе позитивного економічного ефекту

Кінець епохи бідності
ИМХО це єдиний шлях, як не втратити Україну після перемоги. Якщо цього не буде - то еміграція працездатного молодого населення буде ще більша ніж зараз.
Практична реалізація має бути як за часів Ющенка (2006-08 роки) коли ми іноземні інвестиції пускаємо на ріст бюджетних зарплат, допомог і т.д. а в результаті маємо ріст внутрішнього опиту... І завдання вийти на рівень, щоб заробіток українців вдома був не нижчим ніж в мадярів, словаків...

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Ми всі знаємо одного більш-менш адекватного
Ми також знаємо сумну правду: Більшість обере яскравого Крутія з отакенним покинем, який буде більше тищь давати. Уявімо умовного дядька Вадька. Якщо Вадько пообіцяє 8000 протягом 3 місяців кожному, то пенси полетять на дільниці як на крилах і плювати на інфояцію

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Найближчим до нормального був Ющенко, але там Юля воду каламутила.д
Дехто скаже Петро Олексійович, Хтось навіть Віктор Федорович, є прихильники Команданте, є Азарова. Ось так воно працює в Україні завжди

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Riznychenko, Влада Венесуели навпаки: мало того, що не знайшла того, хто б її фінасував, а ще й домоглась того, щоб санкції проти неї ввели. Таку владу однозначно потрібно змінювати.
В цьому плані Зе ще має хоч краплі адекватності і таки слухає ЄС щоб не зірвати фінансування.
Post automatically merged:

P.S. коли я отримаю грант то я ж не думаю "звідки на нього взяли кошти", а думаю "як написати статтю/звіт, який приймуть і не обріжуть фінансування"

Останнє редагування:
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
жодна з них не несе позитивного економічного ефекту

Кінець епохи бідності
ИМХО це єдиний шлях, як не втратити Україну після перемоги. Якщо цього не буде - то еміграція працездатного молодого населення буде ще більша ніж зараз.
Практична реалізація має бути як за часів Ющенка (2006-08 роки) коли ми іноземні інвестиції пускаємо на ріст бюджетних зарплат, допомог і т.д. а в результаті маємо ріст внутрішнього опиту... І завдання вийти на рівень, щоб заробіток українців вдома був не нижчим ніж в мадярів, словаків...
Мадяри вже давно сидять на субсидіях з ЄС, з однієї сторони, і на дешевших енергоносіях з Росії з другої. Що будуть робити коли прийде час платити???
Часи Ющенка гарно згадувати в ретроспективі, був час піднесення, але потім прийшла розплата у вигляді курсу 8. І це результат проїдання іноземних інвестиції.
На мою думку, єдиний правильний шлях - брати лопату і копати (як казав Азіров, я не його прихильник якщо що). Інвестиції треба спрямовувати в розвиток виробництва, реального сектору, що в майбутньому призведе до загального розвитку країни. Як приклад я вибираю нашу сусідку Польщу.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
Що будуть робити коли прийде час платити???
Так тим хороша влада і відрізняється від поганої. При хорошій владі "час платити" не приходить і відкладається на потім.
Тобто набратися боргів і залишити їх своїм дітям? Нехай вони оплачують наш бенкет?

Місто
Львів
Ті хто слухає обіцянки розбираються в економічному ефекті та невже?
От ми і вперлися в планку: розумне, освічене населення = багата держава. Жадібні, хитрожопі, малоосвічені, нехтуючі своїми обов'язками перед суспільством ніколи не побудують нормальну державу. Будуть і далі красти один в одного, давати хабарі, кидати недопалки біля урни, гадити в під'їздах, відмотувати комуналку, думати як намахати банк і голосувати за гречку.
При хорошій владі "час платити" не приходить і відкладається на потім.
Будь ласка, скажіть що ви тролите. У мене в голові не вкладається, що така думка, на повному серйозі, може оселитися в голові Homo Sapiens.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
розвиток виробництва
Розвиток виробництва в розбомбленій країні, чи країні яка може бути знову розбомблена (в тому числі економічно) будь якої миті, це така ж казочка як лендліз

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Жадібні, хитрожопі, ..., думати як намахати банк / мобільного оператора / державу...
Я ж думав, що це середній портрет освіченого українця і дописувача на Реді. Звісно я суджу по собі / своєму оточенні...

Зверху