Економіка України

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
...зайшли 1500. Розкидав по 100...200 "Хартії", 25-й Січеславській, "Вовкам" etc. Щоб у москальні дупи підсмажились!

Місто
Львів
omni, я це запитання адресував тим, хто активно критикує нацкешбек і розмаїті Вовині тисячі.
При тому забуваючи про мільйони пенсіонерів, яким усі ці "подачки" хоч й небагато, але усе-ж таки компенсують витрати на комунальні чи ліки.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
я це запитання адресував тим, хто активно критикує нацкешбек і розмаїті Вовині тисячі.
а як у вас люди які критикують вовини тисячі і кешбеки і які вони не отримують можуть їх донатити на ЗСУ?

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
(задумливо) ...ну, мені ці 1500 від "квазі-гаранта" теж згодились би - як раз на ліки. Але кращі ліки - то скиди з наших дронів на голови кацапні. Так що я з тих, хто критикує кешбек. З пенсією 5849. :cool:
Post automatically merged:

...повертаємо кешбек згідно норми - на ЗСУ.

Місто
Львів
люди які критикують вовини тисячі і кешбеки і які вони не отримують
Так я, власне, і цікавився,чому так мало донатять, пригадуючи що раніше кілька відомих форумців, за попередніми дописами яких можна зробити висновок що це високооплачувані спеціалісти, тобто вельми забезпечені люди, відписувалися що цілком скеровували усі свої Вовині тисячі на донати для ЗСУ.

І лише тепер довідався що є й інші, які бридяться замаратися у цьому "зеленому лайні".
Яка стратегія корисніша для держави - кожен вирішує індивідуально.

Також знаю що є цілком численний пласт третіх, серед яких і мої дорослі діти.
Їм просто нудно навіть Дію відкрити щоб сформувати заявку на ті копійки.

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
они как правило и не участвуют во всех этих горе-кешбеках, а если и участвуют, то имеют со всего этого мизер т.к. не за что купить те же
Не згоден!
Мої батьки віком 87-88 років регулярно накуповують ліки (мама дає мені список, тато самостійно), отримуючи за то 200-400 грн нацкешбеку щомісяця.
Вы и ваши родители исключение из правил.
Кешбек за лютий почнуть зараховувати на картки вже з 7 квітня. Виплати отримають понад 4,46 млн користувачів програми «Національний кешбек»
Я не думаю, что из этих 4,46 млн. много наберется пенсионеров, особенно с минимальной и около минимальной пенсией.
Моей маме 83 года и она солидарна с
приймати участь в популістичних заходах зелених - це обмазатись лайном
и не только с этой властью, все предыдущие были не лучше.
Для мамы, что сейчас, что во времена ссср
Гідність не продається

Місто
Львів
Для мамы, что сейчас, что во времена ссср
Ваша мама - це виняток!
Переважна більшість населення в совкові часи ніяк не розмірковувала про "гідність".
Люди просто жили, як це кому вдавалося, краще чи гірше...

Зрештою, так само як зараз.

Місто
Львів
cds, я ще з настання Незалежності у 91-му час від часу закидував своїм батькам про "совкодрочерство".
Все впусту.
Вони при совку особисто не стикнулися з репресіями, були молоді-здорові доволі високооплачувані інженери.
У мому дитячому житті не було жодного літа, коли б мене не возили літаками чи потягами в усі доступні тоді моря та курорти!

Природньо що й досі ностальгують за тими часами...

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
magodzec,
У бабушки, маминой мамы, родители, младшие братья и сестры умерли в голодомор.
Дедушка с ВМВ вернулся инвалидом, весь побитый.
Бабушка ненавидела советскую власть.
У мамы повышенное чувство справедливости.
У меня уже не так выражено, но присутствует, и к власти (любой) еще с совка не лучшее отношение.

Місто
Львів
cds, люди різні.
Я не можу звинувачувати власних батьків у тому, що "замало настраждалися"!
Були собі щасливі в молодості - та й флаг їм у руки! :)

Хіба не всі батьки що у свій час настраждалися того самого досвіду не отримати своїм дітям бажають? :)

• Like
Реакції: cds
Зверху