Електричні батареї та акумулятори, інші елементи живлення

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
+Plus формату ААА, 4шт за 24грн.
Це сольові.

Як не дивно, але лужні + в Аврорі досить непогані за свою ціну. І як не ще більш дивно, лужні "генератор щось там" з АТБ по акційній(яка буває доволі часто) ціні 48 чи 42грн за шість штук - взагалі поза конкуренцією по співвідношенню ціна/ємність. Єдине але - в нашому АТБ цей "генератор" вже пару тижнів лежить в новій упаковці і по вищій вартості. Чи змінився лише дизайн чи там новий виробник і нова якість - ще не перевіряв.

UPd.

Останнє редагування:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Як не дивно, але лужні + в Аврорі досить непогані
Я власне надихнувся колись експериментом якогось тіпа в ЖЖ - який протестував все, що зміг знайти в магазинах, десь в районі 60 різних батарейок і прийшов до однозначного висновку, що треба брати тільки лужні, але тільки найдешевші. Дорогі краще завжди, але не настільки, наскільки дорожче і брати якісь дюрасели має сенс тільки якщо ти наприклад фотограф з дзеркалкою на виїзді

Місто
Самар
Дуже позитивний досвід від Eneloop NiMH AA батарей. Дуже живучі, низький розряд. Років 10 вже працюють, пережили три комплекти інших різних виробників (GP, videx, Sony). Ємність набагато більша ніж у літієвих. Досі працюють та й невідомо ще скільки будуть працювати. Не знаю як зараз, але раніше куплені варті своїх грошей.

У той самий час вже для мишки, міксери, світильники, гірлянди та інши прилади зручно ставити вже li-ion AA з вбудованим зарядним.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Це точно alkaline? По ціні не схоже. З мого досвіду, найдешевший алкалайн завжди найкраща ціна/якість для не дуже вибагливих пристроїв. Не алкалайн сенсу брати нема взагалі. Я купую що батарейки що акумулятори в ікеї або юску
Я про ці ААА, постійно їх брав, були норм, в пультах вистачало на пів року. Але в останній рік таке враження що стали гірші, взагалі швидко здихають.

Вкладення

• IMG_20250617_020705.jpg
    IMG_20250617_020705.jpg
    75 КБ · Перегляди: 16
Місто
Хмельницький
Це точно alkaline? По ціні не схоже. З мого досвіду, найдешевший алкалайн завжди найкраща ціна/якість для не дуже вибагливих пристроїв. Не алкалайн сенсу брати нема взагалі. Я купую що батарейки що акумулятори в ікеї або юску
Я про ці ААА, постійно їх брав, були норм, в пультах вистачало на пів року. Але в останній рік таке враження що стали гірші, взагалі швидко здихають.
В таблиці на цій сторінці вище є +Plus та +Plus LR6.
Другі значно кращі параметри мають.

Зверху