Беріть Ikea Ladda з OLX. Це аналоги Eneloop і дуже якісні.Де придбати AA Eneloop або аналог?
Після того як митник-єгиптянин у мене тупо витрусив 4 штуки в січні 20 року - я відстав від прогресу. А старі, яким вже років 10, нічого не тримають.
Подивився ціни - це жесть, причому на Алі - така сама ціна як і в нас.
Де зараз можна вигідно придбати 4 акумуляторні АА-батарейки під старенький цифровик?
А чого не перейти із застарілого NiMH на літій AA з usb, наприклад?Де придбати AA Eneloop або аналог?
Беру на розетці коли потрібно. Як на мене 149грн за 2 шт (Esperanza), то адекватно. Купив собі раніше таких 8шт ганяю по черзі в геймпадах Xbox - претензій не маю.Де зараз можна вигідно придбати 4 акумуляторні АА-батарейки під старенький цифровик?
Якщо вже є зарядне я не розумію нащо переплачувати. NiMH засунув у нього і вони собі усі разом заряджаються, для літієвих коли 4 штуки це ж треба брати якесь зарядне на порти і 4 кабелі до нього, дуже незручно. Та навіть якщо немає, ціна заряднок і 4х NiMH буде як 4 літієвих без зарядного.А чого не перейти із застарілого NiMH на літій AA з usb, наприклад?
1,5 В звичайно краще. Наприклад, годинник який працює від трьох елементів NiMH 1,2 В якось доволі тускло екран цифри показує. Доводиться придивитися.Плюс у літієвих напруга не 1.2V, a 1.5V не певен чи це критично для пристроїв
Та яке, кабель копійки, зарядне з usb-a від телефону.для літієвих коли 4 штуки це ж треба брати якесь зарядне на порти і 4 кабелі до нього
Всі фотоапарати розраховані на батарейки 1,5в, тому це навпаки, краще за 1,2Плюс у літієвих напруга не 1.2V, a 1.5V не певен чи це критично для пристроїв.
Де придбати AA Eneloop або аналог?
Після того як митник-єгиптянин у мене тупо витрусив 4 штуки в січні 20 року - я відстав від прогресу. А старі, яким вже років 10, нічого не тримають.
Подивився ціни - це жесть, причому на Алі - така сама ціна як і в нас.
Де зараз можна вигідно придбати 4 акумуляторні АА-батарейки під старенький цифровик?
Так і стосовно фотоапарата, що працює на 4 АА, виникає таке ;ж саме питання. Виключення, можливо PentaxА чого не перейти із застарілого NiMH на літій AA з usb, наприклад?
Від телефону потрібно 4 зарядних, щоб заряджати одночасно 4 батарейки...Та яке, кабель копійки, зарядне з usb-a від телефону.
Это фантастика...AA 3300mWh
Ще пару годин почекати, і все буде зрозуміло, експеримент триває..))Это фантастика...
На зараз 2070mWh через п'ять з половиною годин струмом 0,25А. Струм пару разів довелося підкоригувати вручну. Тому що напруга чомусь просідає як в звичайних нікелевих. Там з 1,2В до 0,9(1)В. Тут було обіцяно сталу напругу 1,5В під час роботи. АЛЕ просідає, і вже 1,2В.Это фантастика...AA 3300mWh
Внимательно следим...Тестую далі.