Електричні зубні щітки

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
В мене Braun Oral-B D 12 513 sensitive clean з 2012 року живе))) Вистачає й досі на 2 чищення без підзарядки.

Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
Паук, я на діпклін+ і максимальній ефективності чищу. Насадка ніби g3. Ось в такій комбінації в мене за 4 місяці десь «вилітає» - відчуваю що не вичищає ідеально. Відчуватимеш недостатнє «вичіщування». Фактично, можеш подовжити час чистки. Не 2 а 3 хвилини.

Да, це як підписка, періодично оновлювати. Але в мене накуплено багато наперед по акціях задешево, чого і всім рекомендую.

Місто
Львів
Паук, якщо ви про насадки- то мені першої хватило десь на 5-6 місяців при щоденному вечірньому чищенні (ранкове- звичайною щіткою), кожна насадка має nfc мітку і після ~60 спрацювань спрацьовує датчик необхідності заміни насадки.
Якщо про щітку- є відгуки що через 2 роки трохи акум просідає, але є заводська гарантія 2 роки+ ще додатковий рік можна отримати після реєстрації щітки на сайті Філіпса.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
В мене отака звукова, десь 3 роки.
Акумулятор тримає майже так само як і раніше. Є 5 програм, також кожні 30 секунд, пікає, коли треба перекладати на іншу частину щелепи. І вимикає програму через 2 хв.
Насадок багато різних. Краще брати білу, бо на ній менше видно, коли фарба починає стиратись.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
А хто що скаже за самі щітки? На олх багатенько оголошень, 150-200грн за насадку, по вигляду наче оригінал, а там хто його знає...
"офіційні" майже по 3 сотні за велику пачку...

Вкладення

• 1752818285471.png
    1752818285471.png
    540.2 КБ · Перегляди: 21
Зверху