Електроенергія, тарифи, лічильники

Готовы ли Вы отказаться от "лампочки ильича"?

• Да.

Голосів: 391 61.9%
  • Скорее да чем нет.

Голосів: 107 16.9%
  • Скорее нет чем да.

Голосів: 59 9.3%
  • Нет.

Голосів: 75 11.9%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    632
Місто
Запорожье
В начале марта Национальная комиссия, осуществляющая регулирование в сфере энергетики и коммунальных услуг, утвердила новые цены и тарифы на электроэнергию, газ и тепловую энергию для населения, которые вступают в силу уже с 1 апреля.
Тарифы на электроэнергию [в копейках за кВт/час]

Період< 100 кВт/год100 – 600 кВт/год> 600 кВт/год
з 1.04.20150,3660,631,407
з 1.09.20150,4560,7891,479
з 1.03.20160,570,991,56
з 1.09.20160,7141,291,638
з 1.03.20170,91,681,68
< 250 кВт/год≥ 250 кВт/год
з 1.01.20211,68
з 1.10.20211,441,68
з 1.06.20232,64
з 1.06.20244,32

C 01.04.2015 меняется тарифный коэффициент двухзонного счётчика для зоны "ночь" (23:00-7:00) — до 0,5 тарифа (было 0,7)

К сообщению вложена статья:
5 причин завышенного учета потребления электроэнергии новыми электронными электросчетчиками // Статья из журнала «Электрик». 2017. № 1-2

Вкладення

• 1490184709.pdf
    694.7 КБ · Перегляди: 102
Причина: 5 причин завышенного учета потребления электроэнергии новыми электронными электросчетчиками
Останнє редагування модератором:
Місто
Короп
Телефон
Samsung Galaxy Grand duos
Только одна проблема - в котел ночью не хочется вставать подкидывать дрова
решил для себя эту проблему установкой котла длительного горения, кстати у вас под носом там хорошие котлы мастерят за приемлемую цену.
Да знаю я про эти котлы. Просто три года как новый поставил (ранее купленный АТОН) и жалко менять.

Місто
м.Луцьк
Телефон
LG D690, LG A290, LG V400, MF622
Є 2 тарифний лічильник є ел. котел і газовий котел, з 2017 р. отоплював в основному ел. котлом а тут НКРЕ вирішили прибрати тариф ел. опалення(((
Трошки не зрозумів- як при газовому котлі мати тариф на ел.опалення?
Мабуть дійсно від РЕМ залежить, нікому нічого додатково недоплачував докупив потужності (квт), і все.
Ніхто незадавав питань типу в вас є газ ми вам непідключимо тариф ел. опалення!!!

• Like
Реакції: idea
Місто
Запорожье
Так я чет не понял, я думал отменяют только 100кВт, а если котел 3000 остается по льготной цене, получается это не так?

Місто
м.Луцьк
Телефон
LG D690, LG A290, LG V400, MF622
Так я чет не понял, я думал отменяют только 100кВт, а если котел 3000 остается по льготной цене, получается это не так?
Вони конкретно некажуть,дзвониш в рем вони незнають одні кажуть відмінили інші кажуть лишили!

Взято з Фейсбук.

Евгений Полуэктов
Добрый день. Ответьте пожалуйста однозначно на вопрос, цена на электроотопление остаётся 90коп/3000 кВт/ч или нет, и составит 1,68 за кВт/ч? Спасибо.

Юрий Витренко
Евгений Полуэктов з 1 січня ціна 1.68, якщо є двозонний лічильник, то вночі електроенергія для опалення буде по 84 коп"

Останнє редагування:
Місто
Бровари
Shinime, ну постанова ж є. Лишились лиш різні тарифи залежні від зон лічильника, а 90 коп відмінили усім. До квітня ціна за кіловат 1.68₴

Set

Місто
Хмельницкий

единая цена 1,68
из "акций" остались только зонные счетчики

с 1 апреля тарифы опять изменятся, анонсируют 3+грн свыше 300 кВт

• Sad
Реакції: idea

sprintload

Заблокирован
Місто
Odessa <->Одесская
Телефон
Gygabyte Gsmart Rio R1 Assistant AP747 Huawei E1550 Huawei 3531
не совсем понял , что такое СОР. Газа нет.Только дрова и электрика.Чтобы газ провести нужно дофига заплатить , посчитал , что невыгодно. Лучше дрова и электрика. В нашем регионе с дровами пока норм (машина дров 2,5 тысгрн). Одной машины дров при нормальном котле и более менее небольшом доме (около 80 м.кв) на зиму хватает. Только одна проблема - в котел ночью не хочется вставать подкидывать дрова;)
А Вы
View hidden content is available for registered users!

Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi 3
не совсем понял , что такое СОР. Газа нет.
Коефіцієнт енергоефективності. В гуглі більш детально. Грубо 1кВт електроенергії дає 1-4кВт тепла в залежності від температури за вікном. Звичайно при мінус 5-15 ефективність близько 1, тому лише як додаткове джерело тепла на половину опалювального сезону цілком підходить. З нашими зимами 2-3місяці, а на півдні чи Закарпатті й всі 4 можна використовувати, а решту періоду в підмогу газ, дрова і т.п.
Только одна проблема - в котел ночью не хочется вставать подкидывать дрова;)
Як варіант тен чи електрокотел з таймером чи датчиком температури з двотарифним лічильником збережу пару годин сну:)

Місто
Короп
Телефон
не совсем понял , что такое СОР. Газа нет.Только дрова и электрика.Чтобы газ провести нужно дофига заплатить , посчитал , что невыгодно. Лучше дрова и электрика. В нашем регионе с дровами пока норм (машина дров 2,5 тысгрн). Одной машины дров при нормальном котле и более менее небольшом доме (около 80 м.кв) на зиму хватает. Только одна проблема - в котел ночью не хочется вставать подкидывать дрова;)
А Вы *** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Да можно было бы и электрокотел рядом вварить , так система отопления еще старого образца с чугунными батареями и количеством воды в системе около 200 литров ,э\котел не нагреет такое кол во воды .

Місто
Запорожье

единая цена 1,68
из "акций" остались только зонные счетчики

Красота

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Були люди, або навіть фірми, які все робили.
Зрозуміло, але перший раз таке почув, колись хотів підключити ел.опалення, але для цього треба відрізати газ, і ні де не знайшов таких людей. Сумно. :unsure:
Хто таку дурницю сказав?? У мене робилось все в один рік і газ вівся і електроопалення, то що на електроопалення розрішення не хотіли всім давати то то правда треба був блат, от і шукав через знайомих.
Post automatically merged:

А Вы *** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Да можно было бы и электрокотел рядом вварить , так система отопления еще старого образца с чугунными батареями и количеством воды в системе около 200 литров ,э\котел не нагреет такое кол во воды .
Все там нагріє розкочегаруєш газом, а потім перемикаєш на електрокотел.

Поки в "багдаді все спокійно" тариф в кабінеті без змін на троьохзонний.

Останнє редагування:

Остап

Заблокирован
Місто
Днепр
Телефон
Doogee X30
Дожились. Раньше - пошел и заплатил сколько надо. А теперь там приварить, там переключить, там дополнительно поставить.
И если действительно,
то следующий шаг угадать не трудно
"тариф свыше 300 отменяется и вводится единый 3+грн/кВт"

Місто
Бровари
Остап, я думаю це спеціально лякають 3ма, щоб 1.68 здавались солодшими... Побачимо, що буде.

При чому помітьте, євро по 34, газ по 10, світло без пільг, а нема у публічному просторі лементу про тарифний геноцид😉

Місто
Київ
При чому помітьте, євро по 34, газ по 10, світло без пільг, а нема у публічному просторі лементу про тарифний геноцид😉
Ну так тоді ж при владі був «злісний барига», а зараз «хлопчина з народу»)

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Хто таку дурницю сказав?? У мене робилось все в один рік і газ вівся і електроопалення, то що на електроопалення розрішення не хотіли всім давати то то правда треба був блат, от і шукав через знайомих.
В обленерго таке казали. Я колись теж хотів отримати тариф на електроопалення, але там сказали, що якщо є газ, то тариф на електроопалення не дають. І я забив на то. А шукати блат і давати хабарі - то не про мене. Нехай котяться під три чорти ті корупціонери. Нічого від мене не отримають. Я хочу зробити по правилах: подати заяву - оплатити роботу - отримати пуослугу.

Не розумію, навіщо 3-зонний тариф, там же вдень 150%! Невже може бути вигідніше за 2 зонний? Сидіти щодня до 19ї і чекати аж можна буде увімкнути світло?
Підходить тим, хто працює щодня до 18-19 години. На них, мабуть, й розраховано.

Місто
Славянск
ред.jpg
Дом 120 кв.м + машина 1700 км + асик 1.5 квт (обогрев бани 37 кв.м) =4420 за декабрь - 87 бакса вывод с nicehash за декабрь

Останнє редагування:
Місто
м.Балта, Одеська область.
Місто
Короп
Телефон
Так это декабрь ещё по старых тарифах. А что будет в январе с таким расходом....

Зверху